48

Да

преди 2 години

Мазния симид искаше локдаун като в англия.Толкоз за алгоритмите

47

Анонимен

преди 2 години

10 000 души в повече са починали в България за 2021 когато на власт дойде Радев в сравнение с 2020, когато смъртнистта беше четири пъти по-ниска.

46

ъъъ

преди 2 години

Ден през ден ли ще му публикувате на тоА умрялата физиономия? Не му ли се наслушахте, не му ли се наситихте на глупотевините - не разбрахте ли, че няма нищо за казване?

45

От 28

преди 2 години

Какво цъкате минуси бе плъхове неограничени такива. Знаете ли как се изгражда въпросната имунна защита? И не, не е с лекарства и инжекции. Ама айде завършете яслата и тогава да говорим

44

Анонимен

преди 2 години

Д-р Симидчиев: Пандемията в световен мащаб е добре овладяна --------- Глупости на търкала - пЛандемията в световен мащаб върви към пропукване и пълен провал, защото на хората им прикипя, надигат се и се очертава да пометат всички, които се гаврят с тях вече 3 години. Затова и се налага рязко вирусът да бъде "овладян", "победен" и да се приключи набързо с цирка. Припари им под гъзинките просто.

43

До 27

преди 2 години

Ройтерс имат статия от преди 5 дни цитират МЗ на Дания: health authorities have estimated between 30%-40% of those currently in hospital with a positive coronavirus test are there for other reasons than COVID-19. Разликата е, че там не пишат хората с ковид като болни от ковид и ги лекуват нормално, а тук влизаш с високо кръвно и ковид и на 2ри ден ти набиват кислородната маска да ти пукат алвеолите, накрая те изкарват с краката напред и казват: починал от ковид с придружаващо сърдечно заболяване

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането беше тест за нашето общество, за интелект, за еволюционното ни ниво, за отговорност , за много неща. И ние се провалихме.

41

Ели

преди 2 години

Да, защото повечето хора го минахме вуруса...

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя е д-р Менгеле на новото време. В санаториума Белене, ще стане хрисимо девойче

39

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев, готви се да те опечем, суров за нищо не ставаш

38

Анонимен

преди 2 години

Пандемията вече отшумява по естествен път, а те тръгнали да се хвалят, че я били "овладели".

37

Анонимен

преди 2 години

Дай бабо боцБоооц, боц, боц,....

36

Анонимен

преди 2 години

До Симо от Симитли 11, "цивилизовоният" според Вас свят се оказа стадо, забравило какво е критично мислене. Т.е. отдавна е спрял този процес там. Ние може да сме леко озлобени, но това е породено от некачествения живот който водим в лоша инфраструктура, и ниски доходи.

35

Анонимен

преди 2 години

"Пандемичният процес в световен мащаб е добре овладян." Най добре го овладяха в Израел и Дания.

34

Анонимен

преди 2 години

Toзи е голяма МъРш.А

33

Анонимен

преди 2 години

България при управлението на Радев и Петков е на първо място в света по смъртност и Ковид и на последно место по ваксинация. Това са успехите на протестърската пасмина!

32

Сифилис ДНЕС

преди 2 години

Сифилиса също не е победен като болест например по официални данни най-много Сифилистици и с полово предавани болести са от град Пловдив и след това покрай черноморието.

31

Еболата като дойде

преди 2 години

Ще ги видим как ще я овладяват болестите от Африка, ХИВ / СПИН, Ебола и други болести от имигранти и чужденци дето пътуват насам и натам.

30

Анонимен

преди 2 години

А докато д-р Гълъбова се занимава с политика,нейната подопечна психиатрия в Курило пламна.Огън да я гори такава държава,в която Чорбаджията сее ветрове и жъне бури , инициативния му комитет играе хора и ръченици, а психиатърката чака "кукувиците" с пушене на цигари, да осигурят ремонт на "лечебното ú заведение".

29

Овладяна?!?

преди 2 години

Краставици на търкалета! Просто вирусът направи по-голям "ЦИКЪЛ", за което ВИЕ му помагахте всячески. С обратноостри мерки и теглилки и експериментални коктейли, го карахте бързо да се променя. Ако не беше пЛандемията ВИ, да е минал и заминал още през 2020 г. Както всички останали вируси. Всичките негативи, които сътворихте, онзи горе ВИ ги е записал и подчертал с две линии!