64

Анонимен

преди 2 години

Разказите, които Кирчо е чел не са на Чайковски, а на Римски-Корсаков!

63

Анонимен

преди 2 години

До 66 "Абе конспиратори..." Не знам за конспираторите и какво им е в главата. Обаче в Канада има грандиозни протести от седмица, ври и кипи, министърът им се скри от страх, а нещо не получаваме редовна информация за тези събития от официалните родни новинарски сайтове. Ако ти имаш нещо в главата, поне ще си зададеш въпроса как може за нещо от такъв мащаб да не се пише, а да се пише на първа страница за селото от 100 човека!

62

АнонимеН

преди 2 години

ГАБРИЕЛА КОРМИЕ: Я САМО СИ ТУРИХ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА И СЕГА ПОЛУЧАВАМ ГЪРЧОВЕ КАТО , ЧЕ СЪМ ОТРОВЕНА С ГЪБИ! НЯКОЙ НИ ОТРОВИ, НО НЕ ОБВИНЯВАМ ВАКСИНАТА НЕЙНА СВЯТОСТ И ПРЕ СВЕЩЕННО СПАСЕНИЕ!

61

Умен

преди 2 години

Да питат Физера.Те знаят всичко.

60

Анонимен

преди 2 години

В тази история изглежда нещо по-голямо се потулва. Може би източник на някакво замърсяване, което трови хората. Как изведнъж разследването се забавя и не се дава информация. Прилича на схема на корупция. И отношението на специалистите към болните е класика - враждебно, без загриженост и без съдействие. Много жалко за страдащите хора. Обаче това е горчивата действителност - държавите и системите пет пари не дават за живота и здравето на обикновения човек. Други интереси защитават! Бизнес!

59

Анонимен

преди 2 години

Абе конспиратори, става въпрос за някакво село от 100 души в Канада . Какви ваксини , какви конспирации пак са ви в главите! 5,5 милиарда са ваксинирани вече на земята. Ясно е, че е някакво отравяне от тази местност.

58

Иво

преди 2 години

Тези хора работят по на 3 работи, спят по 2 рядко за да си плащат сметките, иначе ще живеят в бедност. Имам приятели в Канада, които бачкат яко, сякаш системата ги е подлудила.

57

Анонимен

преди 2 години

Хронично отравяне . Вода, почва, въздух?

56

АнонимеН

преди 2 години

НЕЗНАЯТ ДРЪНЦИ!!! БОЛНИТЕ СА ВСЕ ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ :D КОЙ ЗНАЕ КАКВА ДЕФЕКТНА ПАРТИДА СА ДОКОПАЛИ! ЩО ПАРТИДИ БЯХА АНУЛИРАНИ В ЯПОНИЯ ЩОТО СА ДЕФЕКТНИ

55

Завиждате

преди 2 години

Завиждате на Киро Петков, защото е прочел повече разкази на Чейковски от вас. Признайте си!

54

Ц

преди 2 години

ДА ПРОВЕРЯТ СЪСТАВА НА ВОДАТА. ПОДОБНИ СЛЕЧАИ ИМАШЕ И В САЩ.

53

Срал гъз

преди 2 години

Стига с тие болести. Който за болести мисли, болести го сполетяват.

52

Анонимен

преди 2 години

Сигурно от дългата полярна нощ или цинга от липса на свежи плодове.

51

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани ли са?

50

1212

преди 2 години

От 1 седмица в Канада има протести. Днес Бг нито дума. Сега няква мистериозна болест. Всички сте за уволнение. Продажби журналисти.

49

НА ЖИВО БНТ!!!

преди 2 години

КИРО ПЕТКОВ ИМА ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В ТОЗИ МИГ!!!! ТАСКО ЕРМЕНКОВ ЩЕ ПРАВИ АНАЛИЗ В ПРЕДАВАНЕТО РЕФЕРЕНДУМ ПО БНТ! !! ! ! ! 11!! ЕКСЛКУЗИВНО ПАРВО ФПИК! ШОК БОНДБА!!!!!

48

Мушенгии

преди 2 години

Това звучи също тъй мистериозно и страшно, както когато Ковита се появи в Ухан. Помните ли кадри на здрави, прави хора, които падат като талпи на улицата, от уж някаква нова, мистериозна болест? После докато се разбере, че това е обикновена хрема, ни направиха на мики маус у главите.

47

(-_-)

преди 2 години

Тая територия е що годе с размерите на България.. Много информативна статия..

46

НА ЖИВО

преди 2 години

БНТ е на живо с предаването Референдум, гост Таско Ерменков, доц Георгиев и Тони Димитров, бившето шефче на АЕЦ-а.

45

Анонимен

преди 2 години

Името й предполагам е поствакси...национен синдром.