82

Анонимен

преди 2 години

Русия е избушила тотално! Освен оръжия няма друго да покаже. А и да ви кажа , като знам колите им, домакинска техника и всичко за бита им, не ми я хвалете! Не искам България при Русия! Моля ви!

81

Анонимен

преди 2 години

Гледах 4 дни голф по Евроспорт 2 от Сан Диего.Хората живеят и никаква Русия не ги вълнува.А Матушка колкото и хиперракети да построи, ще си остане една блатна Сибириада,ако Китай още не я е взел на концесия..

80

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Край, война няма да има. Американците заявиха в прав текст, че ще запорират парите на Путин в западните банки дори и един руски войник да мине границата. Разбира се театъра (основно за вътрешна употреба) ще продължи още малко.

79

Анонимен

преди 2 години

А бе къде е Путин? Главнокомандващ на пъпа си,управител на незнайния дворец,властелин на Новичока,къде е? Да не би да е поканен някъде по света?Да сложи колорадската джувка на ревера и да викне както през 2014 "Мьi победили". Няма го, няма...

78

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък от 3 месеца само плаши,Руснаците щели да нападнат през ноември,не,не не било през ноември а през декември,после декември стана януари, а сега и февруари,после ще стане март и т.н....това деденце може и да не дочака руснаците да нападнат,така като го гледам последна зима кара,некролого му се е подал от джоба...

77

Любен

преди 2 години

Руското управление е сь и няма нищо общо с прекрасния си народ и култура и това е ясно за всеки грамотен човек

76

Интересно

преди 2 години

...разсъждават руските таракани из форума! Всичко което казва Байдън е само, ако Кремъл нахлуят в чужда територия! Но изглежда руските чукча го имат това за нормално, защото виждаш ли, Путин можел да... язди и да кара Формула1! Тези или отдавна са скъсали нишката с главния, или им се плаща да редят простотии!

75

Анонимен

преди 2 години

Америка е в дъното на вируса, а сега и на този раздор между Русия и Украйна. Защо се бави Йелоустоун?

74

ДО ДНЕС

преди 2 години

ДАВАТ ФИЛМА НА М. МИЛОТИНОВА " САМО ЗАЩОТО БЯХА БЪЛГАРИ"!!! П О Т Р Е С А В А Щ!НЕ ВИ ЛИ Е 6РАМ ДА НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ЗА НЕГО?!?! УЖАСНИ СТЕ!!!

73

Нина

преди 2 години

Не знам Байдън в качеството си на какво заплашва? Когато изманипулира изборни резултати и това се видя от цял свят или когато американското правителство спонсорира направата на корона вируса в китайска лаборатория- никой им не рече нищо на тия лицемери- демократи

72

Право в целта

преди 2 години

Същото са си викали и Бонапарт и Хитлер, но уви.

71

Анонимен

преди 2 години

- Тате, за колко време се пътува от Москва до Вашингтон?- За осем минути, сине.- Синът ти те пита за пътуване със самолет, не за твоите ракети...

70

До86

преди 2 години

Тоя оня малкият Кимчо не го бръсне за слива(Байдън)па останало и Путин

69

Алекс

преди 2 години

Американската намеса в Украйна е причина за днешното напрежение.Ако американците се изнесат от Украйна обстановката ще се успокои.Интересно ми е ако Русия организира преврат в Мексико,инсталира марионетно управление и направи руски бази,дали американската армия няма да се струпа на мексиканската граница?

68

Анонимен

преди 2 години

За СЪЖАЛЕНИЕ, за съжаление на цялата планета, ми се струва, че скоро в Америка ще видят са се зазорява от запад... И тогава ще е късно за всички на планетата!

67

Да бе, да!

преди 2 години

Байдън още не е разбрал, че джуджетата няма да мирясат, докато не отидат в небитието, натам са тръгнали и няма да се откажат.

66

Анонимен

преди 2 години

Развален грамофон...

65

Хехе

преди 2 години

Дъртак бил Байдън ? Кога големия политик на Русия ще има смелост за такива заявления срещу Америка?Нали разиграваше на малкия си пръст ЕС и САЩ? Хиперзвуковият император с 27-те маха и валенките..Тези дни му беше показано къде му е мястото.В ъгъла..."Опять двойка"

64

Анонимен

преди 2 години

След психологическо проучване разбрах че в този сайт са останали само агенти на едната страна. Не се хабете тогаз! Другите не ви четат.

63

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, когато един ден хората в Русия ритнат Путин, нашите русофиле какво ще говорят?