298

Анонимен

преди 2 години

АБРЕ МАКЕТА, КЪДЕ СА ВИ КНИГИТЕ, КАТО СМЕ ВИ ВРАГОВЕ, КЪДЕ СА ВИ ВОЙНИТЕ С пЪРВОТО И вТОРОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО? ПИЙТЕ СИ ГИ ХАПОВЕТЕЕЕЕЕЕ!

297

Съвет

преди 2 години

Ние зор нямаме. Или приемат истината или си стоят извън ЕС. Защо изобщо ни занимават със македонците.

296

Анонимен

преди 2 години

АБРЕ МАКЕТА, КАТО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ Е БОРИЛ И ЗА СВОБОДАТА НА ОДРИНСКО, ТОЙ ДА НЕ ГО ИЗКАРАТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ КАТО ЧЕ ГЕВАРА БРЕЙ ТИВНУВЦИИИ?

295

Анонимен

преди 2 години

в МАКЕДОНСКИЯ ФИЛМ ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ МАКЕДОНИЯ БИЕ лЕВСКИ С 2-1 А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ лЕВСКИ ГИ БИЕ С 3-0 ЕЙ ТОВА Е ИСТОРИЯТА В СЪРБОмАКЕДОНИЯ.

294

Бунгур

преди 2 години

Общата ни история с Македониа е само Отоманската империя,което съвсем не е малко.Цели 5 века.

293

Да обобщим:

преди 2 години

От Скопие: не приемаме, че предците ни са българи;От София: Ама недейте така, бе, братя, не сте прави, моля ви се, мън-мън;От Букурещ: не сте българи, власи сте, власииии;От Атина: Ясо, паликари!От Тирана: за предците ви не знаем, но наследниците ще са ви албанци!

292

Анонимен

преди 2 години

Самият Драги Георгиев прекрасно знае, че историята ни е еднаква, издал е сборник с документи за Гоце Делчев от всички кои е прекрасно видно, че от А до Я той се има за българин. Той Гоце праща Под Игото в Македония на Вазов за да четат хората ей такива книги. Обаче ако Драгето напише очевидното, те ще го уволнят и от историчар лъжец, ще стане историк ама без работа. ЕЙ В ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ В ТАЯ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ СРЪБСКИ ШПИОНИ.

291

Ива

преди 2 години

Нямали сме обща история! Били сме един народ в една държава! Това е, г-да историци...историята на България и българите в Тракия, Македония и Мизия!

290

Анонимен

преди 2 години

.........Защо са се запънали, че средновековната история е тяхна?......... Въпросът Ви е хипотетичен, разбирам, но началото на отговора може да се постави като човек прочете СРЪБСКИЯТ вариант на Уикипедия, а именно: възникване на сръбската държава: 631г., след което надолу три педи текст с алабализми, обясняващи как защо някой дребен племенен вожд на 5-600 души село е бил "княз" на еди-какво-си държавно формирование. Та от шумадийците е цялата отрова, техно изобретение е.

289

Деди

преди 2 години

Който следи редовно МК-медии (аз го правя откъм 2016г.) знае, че още от самото начало позицията на БГ (признаваща и нация, и народ, и език, но след 45г.) се предава изкривено на тамошното общество, а именно като ТОТАЛНО И ВСЕОБХВАТНО ОТРИЧАНЕ от наша страна на ВСИЧКО македонско, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ; крайните единични националистически изяви се представят като позиция на правителството и обществото; че искаме на първо място да ги завладеем, претопим и подобни. Ферма на Оруел, а Гьбелс ридае в отвъднот

288

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Киро Канадеца, до нищо не води, само налива вода в македонската мелница!Гърците без никакви усмивки и безсмислени комисии постигнаха своето. Да се поучим от тях как се отстояват национални интереси.

287

А така!

преди 2 години

Правилен ти е Драги извода. Историята е на един народ. БЪЛГАРСКИЯ.

286

тъй ми

преди 2 години

България има хилядолетна история, а северо западните имат 50-60 годишна , ако и толкоз. Няма как да е обша

285

Анонимен

преди 2 години

Да ги оставим да изтрезнеят една,две години! Насила хубост не става!

284

тъжно ми е

преди 2 години

"От Скопие: Не възприемаме тезата на България за обща история "Напълно съм съгласен...не е обща, а е нашата...тез македонци по-заблудени от джендърите даже

283

Анонимен

преди 2 години

До Македонка отЗначи жено помакедончена от комунистите, ние нямаме право да отваряме очите на хората в македония и да искаме да се отворят архивите на титовите служби, какви зверства са извършени с тези хора, ама много си арна македонка бреей, ври ти главата от млогу акъл хахаха

282

Анонимен

преди 2 години

До 324Значи някой които има прабаба или прадядо от Македония и той е македонец, така ли?Значи заличаваме7/8 от родословието и ги пишем македонци! По този начин провеждаме антибългарски политика, защото македонците тръбят, че в България почти цялата интелигенция, военни и политици са македонци и без тях ние нямаме нищо и затова провеждаме такава националистическа политика.

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...България е приела не повече от 300 000 бежанци от Македония?!..Едва ли има смисъл да Ви отговарям, но все пак: Посоченото число е илюстративно, а за 300хил, Вие знаете ли каква е била раждаемостта тогава; колко и как са се умножили тези 300х., че са сключвали бракове с местни и т.н.; но ако приемем родствените връзки до 4-5 коляно, може и половин БГ да има съребрена връзка с тогавашен бежанец. А което и БГ правителство да погледнете-поне половината членове са с македонски корен.

280

Анонимен

преди 2 години

До 321Останалите бежанци са от Тракия, Добруджа и Западните покрайнини.И те ли са македонци?

279

Не Уважаема а Македо

преди 2 години

Не е до уважаема, а до Македонка.Поднасям извинения на дамите.От: Бъдеще