71

Анонимен

преди 2 години

До do 43Това на снимката не е цялата планета просто част от Азия с корейския полуостров. Ограничена от прозорчето, през което гледа камерата.

70

SEFTE

преди 2 години

Първата снимка на Земята от Космоса. (ако е истинска)

69

Анонимен

преди 2 години

Корейците не са твърдели, че са снимали цялата планета. Това кръглото на снимката е просто илюминатора пред камерата. А на снимката не е цялата планета (преговорите си урока как изглежда глобуса), а част от Азия с корейския полуостров, снимани от 2000км разстояние. Вижда се и терминатора на запад от Корея по него може да се сметне по кое време на денонощието е направена снимката.

68

Ха сега, да видим...

преди 2 години

КОЙ ще се опрадава пред Командирите на Морските пингуини*, щото нашите отказаха Грипените, Шведите веднага ги продали на Курейците, а пък те, бързо ги пререботиха на Космически ракети , и сега, половитата УСА не може да спи, а байДън пак подремва.

67

АРМАГЕДОН

преди 2 години

В деня на Армагедон жълтурите ще бъдат заврени в *** дир.ник и не само те, а всичките феодални прим.ати...

66

Нека дойда Ф16-ките,

преди 2 години

руснаци, корейци, да разбЕрат, в миша ***.. пърдон дупка ще се свират, друг път не видели самолети със радари, против... мухи и комари...които им посират прозорците

65

Ваксан с 3 бустера

преди 2 години

Видяхте ли,че земята е плоска,ама не вярвате на партията и правителството!Веднага се нареждайте за БОЦ!

64

Драго

преди 2 години

Дълбок ПОКЛОН пред Северна Корея и другарят Ким!

63

Чичо

преди 2 години

Комунизма е велик строй. Велик!

62

Анонимен

преди 2 години

До ФАЛШИВКА-------А ти защо реши, че на снимката е показано закръглението на Земята? Аз не виждам тъмно небе зад планетата! Огледай обектите и сравни големината им с планетарната! Нормалният човек гледа, оценява, мисли, ттъпият неврастеник рипа рефлекторно!

61

Демократ

преди 2 години

Да ама нямат банани целогодишно като у нас

60

Чудя се

преди 2 години

Абе те нали изостанали , пропаднали кво става сега

59

Корейските ракети...

преди 2 години

...драги Анонимен 50-ти, не летят с ориз и банани, но виж, наште професОри...отдавна правят опити с ФАСУЛА, от който много газ се произвежда, и ако искаш да космонавт да станеш, много фасул трябва да ядеш...

58

чукча писатель

преди 2 години

500км орбита? верно ли бе? а луната не е ли на орбита около земята на 380 хиляди километра?

57

Анонимен

преди 2 години

мерника е поставен върху вашингтон , пръста на бай Ким е на копчето , кой сега се смее

56

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 54 и 57----------Леле, какъв бих ти го отвъртял, да ти кръстосам цифките!В КНДР няма комунисти, а привърженици на идеологията чучхе! А комунистът Гагарин пръв облетя Земята, докато краварите правеха жалки опити за полет по балистична крива! Комунистите първи достигнаха Луната и донесоха грунт от сондажи, първи облетяха Луната и картографираха обратната й страна! Единствени до днес достигнаха неколкократно Венера! А ти ще си умреш, задавен от злоба ***!

55

до 51

преди 2 години

Ти май не умееш да мислиш. Не можеш да видиш цялата земя от 2000 км! Хабер си нямаш от перспектива. Широкоъгълните обективи само ще ти създадат илюзия за кълбо, а реално ще виждаш един малък участък от земята като цяла сфера....Супер ниско е нивото на четящите щом не разбирате елементарни неща.

54

хехе

преди 2 години

Съдейки по правописа в коментарите (както и съдържанието им), изглежда, че тук има 1-2 трола (неграмотни, естествено), които са изписали до момента над 60 коментара с глупости.

53

do 43

преди 2 години

Сериозно ли никой не разбира, че от 2000 км не можеш да видиш цялата планета? Абе вие нормални ли сте?

52

Анонимен

преди 2 години

Другарите в Северна Корея явно са изкарали достатъчно за да си закупят лиценз за Адоби Фотошоп