68

Глупости на килограм

преди 2 години

За да се разбере дали има проблем с дадена поръчка трябва да се разгледа цялата документация, а не да се вади едно перо и да се казва "вижте измама", защото определените дейности се изчисляват с точки. За материали може да са заложили високи цени, но труда , поддръжката или срока да са много по-ниски или обратното, зависи какво е обявила общината, като дейност и приоритет. А това сега е хвърляне на пясък в очите ...

67

До кога?!

преди 2 години

Вместо да се обсъжда кой какъв е целенасочено като по този начин се размива същността на статията и случая, а ИМЕННО - ПОРЕДЕН случай на мафиотщина от Фандъка и нейната сбирщина! Сега по скорошен пример пак бушон ще е зам.кмета по транспорта =) ДО КОГА?!СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!!!

66

До 74кольо

преди 2 години

Кольо ,ти в кой град се намираш в момента и кой ти е районният кмет ?Че нашият на Лозенец взе допълнително едни 600хиляди уж за детска градина и.........,,Ко стана ве,де са парите?,защо не е довършена градината вече две години?А ходят да протестират пред общината хората на Христо Иванов,а кмета техен???? А де !?!?!?Онази на Красно село пък назначи себе си за р-л на проект,а след това и дъщеря си за р-л на проект все с хиляди евро средства!!?Какви стотинки пкакви пет лева

65

Целуй

преди 2 години

Вгледайте се добре в лицето на този блад човек. Това е бъдещият кмет на столицата на Република България. Браво Борис Бонев. С вас сме.

64

?

преди 2 години

Фандъкова трябва да си Ходи бързо и най-добре към затвора. Както и всичките шефове в общината проядена от корупция.

63

Анонимен

преди 2 години

Ей какво нещо! Сега: или цените са безбожно надути, или "конспиративната теория" за много, много специално улично осветление, което спешно трябва да се изгради/подмени по препоръка на нечии служби си е истина. Айде разказвайте ..., че много филмчета станаха в интернет по темата "улични осветления" по света.

62

До 71

преди 2 години

Ти от колко години живееш в тази държава бе юнак?? Какво помниш от трите фалита ,когато наистина беше изгнила и почвахме от нула ?Явно си бил в,, ташкент" разглезен пубере! Де да бяха като ,,прогниването " което остави Борисов.От къде взеха днешните тези над 9 милиарда които профукаха за месец-два? Нали бяха уж откраднати? Защо ползват още бюджета на Борисов??Само с лъжи и внушения ,вървим към ,,случая Виденов"!Тогава ще видиш какво е прогниване!

61

кольо

преди 2 години

До БайКольо Ко речи за децентрализацията- Столична Голяма Община прибира всички постъпления от районите и им дава статинки, за да може само Голяма Община да *** кинти и да няма гешка с търговете.

60

Питанкоф

преди 2 години

Данък-Фандък имало ли е?

59

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата (фандъковчетата) трябва да бъдат изчегъртани до корен. Държавата е прогнила от корупция, затова се вдигнаха и цените на тока за бизнеса.

58

Анонимен

преди 2 години

Спаси София е най-фашискта организация на света! Имаше едно момче Драгера, което не беше ***.д.ал и го махнаха. Приемат само 100% чистокръвни ***.де.ра.си и държат да им личи. Единият дори беше на платформата на гей парада преди няколко години...Не бих се учудил ако този *** стане кмет на София един ден. С нищо не е по-различен от Кокорчо.

57

Анонимен

преди 2 години

Едно допълнение. В комисията одобрила поръчката освен ГЕРБ са и съветници от Да България и патриотите.

56

Анонимен

преди 2 години

Кристиан Кръстев лесно ще подаде оставка, ще му намерят друга службица по заслуги и преданост към партията Майка. Затвор трябва и да връща парите. Ние сме единствената страна, където крадат милиони и се отървават само с една оставка.

55

Никк

преди 2 години

Това момче трябва да е следващия кмет на София

54

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата (фандъковчетата) трябва да бъдат изчегъртани до корен. Държавата е прогнила от корупция, затова се вдигнаха и цените на тока за бизнеса.

53

БайКольо

преди 2 години

До AПонеже си невеж - ще ти кажа. В България (а и в много други държави) има недоразумението наречено "местна власт", което има автономия, т.е. държавата може само да стои и да гледа отстрани, В СЛУАЧАЙ ЧЕ ЗАКОНИТЕ СА СПАЗЕНИ. Това как една община си харчи парите си е нейна работа. В случая договорите са подписани и вече нищо не може да се направи. Мислиш ли, че на буци копоите не са си оплели кошницата? Доакто има децентрализирана "власт" и общини, така ще е.

52

Анонимен

преди 2 години

Май чегъртането дълго ще продължи.Където и да бръкнеш-гнило.Тия се бяха самозабравили и си мислеха,че ще са на власт докато са живи.Абсолютната власт корумпира абсолютно.Затова трябва да ги държим по един мандат и нито ден повече.А на тия,които паднаха от власт,трябва да им се забрани никога да не припарват пак до нея.

51

Анонимен

преди 2 години

От толкоз много организации и нпо та един няма които да хване мотиката

50

Анонимен

преди 2 години

Герп са чума, даже и чумата не е затрила толкова хора в БГ, колкото мутрите. 850 000 за 12 год. Това е геноцид, тея ни избиват.

49

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ мафията намира оправдание за всичко.Даже иска да ни убеди,че черното е бяло.Щом има 20% гласоподаватели значи може.