86

Анонимен

преди 2 години

Тука никой не спазва абсурдните мерки но нашите светила в борбата с коронката винаги изтъкват като постижение на мерките спада във вълните на заразяване

85

Аха

преди 2 години

Българските измислени медици се правят на по католици от папата

84

Анонимен

преди 2 години

Тука кога ще го махат? Хората вече са с обтегнати нерви и изнемогват...

83

Анонимен

преди 2 години

Тези дето се ваксинираха против волята си,за да ходят в мола и в кръчмата са най-жалки

82

Анонимен

преди 2 години

А у нас кога ?

81

Observer

преди 2 години

Чудя се, когато лъсне истината за безполезността на ваксините, къде ще се скрият великият "експерт по ваксините" А. Илиев, Стоянчо Монев-недоучилия и прочее ковид сектанти. Не харесвам Чорбанов, защото излъга тъпо м.г., но е факт, че тези със ЗС заразяват. Пресен пример - съученикът на дъщеря ми, с когото са на един чин си идва на училище и буха, майка му с бустер и +антиген. След 4 дни и ние сме цъфнали, слава Богу, леко.

80

до 84 от славянин

преди 2 години

''Опровергано'' от ''обективната'' статистика в България, нали!? Не случайно преди дни България я сложиха на първо място в Европа по корумпираност, което подразбира и по свобода на словото! Аз лично познавам поне трима умрели от съвсем различни болести от ковида, но записани като умрели от него, поради ''обективната'' ни статистика, в която ти вярваш!

79

славянин

преди 2 години

Пишете в някоя от търсачките ''Ехуд Кимрон главен експерт на Израел в катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив'' какво каза преди около две седмици за масовата ваксинация и ще разберете колко е помогнала тя конкретно на Израел! Ехуд Кимрон, както съм написал е ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ В КАТЕДРАТА ПО МИКРОБИОЛОГИЯ И ИМУНОЛОГИЯ В УНИВЕРСИТЕТА В ТЕЛ АВИВ, не докер на пристанището!

78

до 81 от славянин

преди 2 години

Какво не рискуват много!? Набодени между 80 и 90 % и се скъсаха да чупят рекорди по заразени - по няколкостотин хиляди на ден, в сащ даже стигнаха до милион и сто и тридесет хиляди заразени на ден! Ето точно затова започват да махат д.билификатите - защото не спират разпространението на заразата и Чорбанов в статията го е казал съвсем ясно!

77

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Съвсем наскоро главния микробиолог на Израел се изказа, че ''трябва да признаем, че се провалихме с ваксините'', т.е. че те не действат за спирането на ''пандемията''!" Пак антиваксърски "фолклорр". Ваксините работят и едно бързо сравнение между жертвите на вируса в България и Израел го показва. И преди за ПОРЕДЕН път да се опиташ с опорката за различното качество на здравеопазването - това е опровергано от разликата при ваксинираните и неваксинираните в БЪЛГАРИЯ. (1 и съща система)

76

славянин

преди 2 години

Съвсем наскоро главния микробиолог на Израел се изказа, че ''трябва да признаем, че се провалихме с ваксините'', т.е. че те не действат за спирането на ''пандемията''!

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "И Умрелите са 99% неваксинирани." ___ кажи го на Израел, ама внимавай да не те бият!

74

Анонимен

преди 2 години

До до 67 от славянин Май последното се отнася до теб. Те могат да си позволят да вдигнат сертификата (и частично мерките) защото не рискуват много, тъй като са масово ваксинирани. Няма нужда изрично да пишат, че не рискуват, защото ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ МАЛКО АКЪЛ, това е ясно.

73

До 72/1

преди 2 години

Бих ти дал 10 плюса, ама не мога. Това го могат само платените

72

Анонимен

преди 2 години

Омикронът не може да бъде спрян, да. Но ваксинирани не пълнят болниците. Нито пък интензивните. И Умрелите са 99% неваксинирани.

71

до 67 от славянин

преди 2 години

''Другарят'' Чорбанов съвсем ясно споменава в статията че тези държави са силно ваксинирани, но ДОВОДЪТ за отмяна на сертификатите В НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ не е заради силната ваксинираност, а заради невъзможността вирусът да бъде спрян със сертификат! Особеното при ид.ота е неговата функционална неграмотност - той чете някакъв текст, но не разбира смисъла му!

70

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите намаляват по "естествен "път. Всеки ден по стотина души.

69

Анонимен

преди 2 години

Алоу, ваксаните, по-полека с нервите да не вдигнете кръвно, че съсиреци дебнат отвсякъде. Няма и да усетите как аневръзмът ще ви загаси ламБата. А при силна болка в областта на гърдите евентуално може и да имате време да се обадите на 112 и да се стоварите пред входната врата да чакате линейката... и се надявайте да е реанимационна. Между другото на ваше място много щях да се надявам за такъв край, вместо онкология и някое атоимунно... И не забравяйте да благодарите на файзер, баце, кирчо и т.н.

68

Анонимен

преди 2 години

Най- обичам кухи *** да се мислят за некухи. Тррроловете тук са точно от тоя вид - сами си го набутват. Добре, че са само двама/ две.

67

До 72

преди 2 години

ХА ХА ХА ХА!!! БЛАГОДАРЯ!!!