18

стоян

преди 2 години

Така трябва.Трябват яки чистки и чегъртане на всички нива.Но е и крайно време да видим натикани по затворите корумпирани висши държавни чиновници.

17

Бай Ставри

преди 2 години

а трябваше да научите от мен.

16

АНОНИМЕН

преди 2 години

Практиката "стани ти да седна аз" продължава с пълна сила и при така наречената промяна.С нищо,ама нищо,не се отличават от Борисов или който и да е преди него.Обаче сред българската популация все се намират лековерни индивиди,които кълват на сладки приказки и обещания на килограм на поредните "честни" спасители.Само като им видиш физиономиите на Кирчо и Асенчо е ясно що за стока са.

15

Анонимен

преди 2 години

Има едно правило в икономиката - Цената на пазара на консумация стигне ли тавана се получава експлозия, от която всичко се стабилизира. Въпросът е защо трябва да се допуска експлозия?

14

Анонимен

преди 2 години

Алоо Радефчета не четете ли колко много калинки има в това правителство като почнеш от Кокорчовците ,Насо културата.,Затова Юмрука подготвя нов сценарий!Той е специалист по превратите!

13

11

преди 2 години

Не са бе , ти не четеш ли , това е дело на бочковите наместници? Във всички институции е пълно с гербави калинки .

12

Анонимен

преди 2 години

Радеф импиймант!Че са си отдъхне държавата от избори и про..стотии!

11

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртаха цялата държава и Кво?Глад и мизерия!С корупция или не,обаче най страшното е некадърноста!Просто радевия проект отпада и затова и приготвил нов!От превратаджии нищо не става!Даже и съдбата е срещу тях!

10

Баамаа

преди 2 години

Шут на Боковите тикви , всички се задействаха по сигнал , вдигат цени на наш гръб да свалят правителството .В други времена предателите с подобни поръчки са завършвали в близката канавка.

9

До 8

преди 2 години

За тази цел един каскет първи трюбва да бъде пуснат по пързалката.

8

Анонимен

преди 2 години

всички,които са защитавали бизнес интереси,вместо на потребителите и икономиката,да отиват на пързалката,достатъчно са лапали

7

Анонимен

преди 2 години

Газпром, Булгаргаз, Лукойл, ЯЕЦ Козлодуй, - кремълски корупционни анклави на българска територия за източване на държавата и европейски пари !

6

Лесно може да се

преди 2 години

разбере дали уволненията са политически.Новият екип какво променя?Какви нови проекти има и как се развиват старите,ролята на ръководството с действие или бездействие.Съотношение м/нар цени на газа-наши цени преди и след смените. Промени в заплати,бонуси,премии,екстри,офиси,коли,обслужващ персонал.След тези сравнения ще се разбере в полза на БГ ли са смените,или чуждите момчета са сменени с наши момчета.Да,но:кой и как ще направи тези анализи и сравнения? "Наши"агенции или журналисти?

5

Анонимен

преди 2 години

Лели герП пак са налазили сайта и раздават минуси.

4

Анонимен

преди 2 години

Тия от булгаргаз що приемат уволнението като ПОЛИТИЧЕСКО решение? Да не са случайно хора на Боко????

3

Анализатор

преди 2 години

A някой спомня ли си кога Борисов уволняваше наред и слагаше свой хора навсякъде-НЕ,тогава да махат наред всички Негови Назначения.Браво на новите министри-Без Обеснения да махат така трябва.

2

изнервен

преди 2 години

А бе тези, новите диктатори, ще правят ли нещо друго, освен да уволняват и да назначават? И няма ли поне да го правят с конкурси? Да им имам "промяната".

1

Възмутен

преди 2 години

Тез директори да не са били по хотелите или на Сейшелите с любовниците си че от медиите научили?Защо вземат заплати като не са на работното си място?