92

Анонимен

преди 2 години

Тихо, чобанин! Никой не те пита!

91

Анонимен

преди 2 години

Има много прости хора но този само го правим на *** а той какви ние правил за 12г.

90

Анонимен

преди 2 години

Гнусен, по гнусен, Толуп Великолепний

89

Краси

преди 2 години

Комунистът Винету да спре да дава акъли!И преди неговото царуване бяхме последни в ЕС,и след неговото царуване сме последни.Мястото му е в затвора !

88

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 100 - И за два дни гладна и шавраклива жена може да те съсипе .Пази боже фукльо и комплексар да докопа власт ,или ще надроби горчива попара или ще бага като набито куче.

87

северозапад

преди 2 години

Ще ревете за Боко като млади булки за мъж който е в казармата .

86

First Priority

преди 2 години

не е Маседония, а наближаващите нови избори. Ще посрещнете отново ГЕРБ, които крадат отговорно, така че винаги ще има и за вас. Аре, действайте, докато чорапът още не е абдикирал.

85

анонимен

преди 2 години

Това е единствения премиер ,който вдигна България на крака.

84

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми е най омразния човек!! Разсипа живота на цял един народ !! И съм сигурен, че няма угризения за това

83

Анонимен

преди 2 години

USA 94 от ,кое време беше !?Ако ,не помните и не знаете -питайте !!Случайни работи -няма !

82

Ха-ха

преди 2 години

Най-лесно е да се правиш на добър държавник, е след като комунистите опоскат държавата! Нищо да не правиш, пак ще си по-добър, защото те мразят собствения си народ, и просто са вредни!

81

анонимен

преди 2 години

Лошо ви беше при Бойко аааа? Ха сега си живейте добре в главите с кюлчета, пачки , барселонски вили, джипки и празни джобове. Вече не сме само най-бедни в Европа но и с най-манипулирани куфалници.

80

Тиопоиофг

преди 2 години

Стига си се правил на бог

79

Надблюдател

преди 2 години

Самият факт, че Борисов обикаля структурите на ГЕРБ говори, че лошото тепърва предстои и новите избори наближават! А Радев само се скри, и разчита на машинките на Мадуро! Не ГЕРБ , а излъганите и ограбените ще изхвърлят превратаджиите от властта!

78

Живко

преди 2 години

Аз съм Живко от Варна ! Много ви моля уредете ми живота за да ми е добре и на мен ! и аз съм човек но с чувства !Не вярвайте на хора , които говорят против мен, те само ви настройват проитив мен, защото искат България да е поробена завинаги, те са антигристи и са всъщност мразят всичко българско от дъното на душите си !Моля ви помогнете ми !

77

българин

преди 2 години

Най-важната цел е -тебе , Тикво да те вкараме в затвора ! Това стане ли , всичко ще си дойде на мястото !

76

Отговор

преди 2 години

Социализмът отдавна фалира като строй, а последният милиард от дълговете на Живков, беше изплатен чак от ...Симеон Дянков!

75

Луд за връзване

преди 2 години

Аз пък си мисля, че днес Борисов е занесъл 500 хил. лева на старозагорския кмет за да може чиляка да си плати скъпия ток. Извадил е няколко пачки от чекмеджетата. Те затуй кметовете го чакат и гледат както децата чакат и гледат дядо Коледа. Пачки ще има за всички послушни кметове.

74

анонимен

преди 2 години

Никакви мини не е залагал Борисов. Мините са в главите на някои , дето като шаранчета се закачиха на гола кука и се движат като кукли на конци манипулирани от кукловодите. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

73

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва да му вярваме за "краденето"! Нали той знае най-добре.