106

Анонимен

преди 2 години

Само да светна политолога за нещо което пропусна. На последните избори беше най-ниската избирателна активност. Ако има следващи избори при двойни цени на тока, газта и хляба е 2.50лв мислите ли си че само 39% от хората ще идат да гласуват. И за кого си мислите, че ще гласуват останалите 15-20% които се появят на изборите. Само да ви кажа, че хората ще пресметнат, че преди 2г хляба беше 1.40лв сега вече гони 2лв и поради липса на алтернатива ще върнат Тиквун на бял кон!

105

Анонимен

преди 2 години

13 900 лв е заплатата на Лена Бориславова, говорител на правителството на Радев и Петков.

104

Анонимен

преди 2 години

Те го махат за да сложат 5-6 нови посредника, както беше преди 10 години.

103

Анонимен

преди 2 години

При Борисов инфалцията беше 1,5%, а при Радев сега е 20%.Кой управляваше по-добре България си отговорете сами?

102

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега махайте всичко по веригата,което иска да съсипе България.След шефа на БГгаз,трябва да се махнат шефовете на регулаторите,да се даде битов ток на училища и градини.Скоро ще Ви спрат всичко.

101

Анонимен

преди 2 години

Започва се .Махат един от най-важноте мафиоти.Шефа на Булгаргаз.Спираме кранчето бат Боко

100

Анонимен

преди 2 години

Не 9, дори 19 милиарда да бе изхарчило правителството през Декември, ако са отишли по предназначение - всичко е наред. Мутрата години наред ги изписваше и прибираше по чекмеджетата. Герберундели, място не можете да си намерите от яд

99

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ,ИТН,"възраждане" ,"патриотите"и ДПС са едно и също.Подчинени са на едни и същи мафиоти.

98

Анонимен

преди 2 години

15 млрд заеми за 2022 г е заложило правителството според финансовия министър Асен Асен Василев. Това е в допълнение към 3,8 млрд лв заеми взети от правителството на Румен Радев през ноември месец.

97

Анонимен

преди 2 години

Славчо твоя и на Боко сценария е ясен.Нема да се случи.Защото няма как да си на власт и да си срещу себе си.Няма логика.Действията на твоите от ИТН в парламента в над 80% от случаите са срещу коалицията.Нарочно правите театър за да не се стигне до важния момент,а имено съдебната реформа.Щом на мен е ясно,това на вашите коалиционни партньори им е по-ясно.Скоро свършва пандемията и няма за какво да има да спрате работата.А за ГЕРБ е ясно,ще правят всичко възможно да спират работата.

96

Анонимен

преди 2 години

Поредният купен разказвач на тиквени истории !

95

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Петков и Радев само за декември месец!

94

Пикаещ протестър

преди 2 години

То щеше и България да цъфне и върже като дойде Радев на власт, но само беднотия виждам.Прокурорчето като се махне ще трябва да докажеш всичко това, което говориш срещу Борисов в съда.В съда, не на Орлов мост пикаейки, а съда вярва на доказатеслва, които ти нямаш.Защо Бойко Рашков за една година вече не представи в съда нито едно доказателство срещу Борисов в съда?

93

Анонимен

преди 2 години

Боки ще ходиш.в затовра,заедно с тяоите мафиоти.А в парламента пионките ти скоро ще се покаят или ще.те сочат с пърст и ще се отрекат от теб.

92

Бойко Борисов

преди 2 години

Как е сега при промяната, инфлация, високи цени и бандитизъ?

91

Анонимен

преди 2 години

Бокито си мисли,че всичко е по план.Но ще се прецачка.

90

Анонимен

преди 2 години

Ще се оправим спокойно.Боко и дружината ще влезнат в затвора.Махне ли се прокурорчето всичко ще се оправи.ГЕРБ и ИТН прават театър в парламента,само за да отложат този неизбежен процес.Славчо и на теб ще дойде ред споко.Вече знаем че твоята партийка е подчинена на Бай Боко.

89

Анонимен

преди 2 години

Българите да благодарят на Бойко и Каракачанов за цените.Благодарсвеното тържество те сами са изберат как ще се случи.На мен ми е ясно как искам да благодаря на Боко и Караката.

88

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален политик в света, който иска да махне законно избран главен Прокурор.

87

Василев

преди 2 години

Не Борисов а Нинова с Бойко Рашков на власт!!!Ами вие деградирахте още повече бе селяни прости, прости си бяхте, прости сте сега и прости ще си останете!Не знаете колко сте прости, че ако има коефициент и състезание по простотия вие задължително , ще сте на второ място, защото вашата простотия е неограничена и необятна!Махнахте кабинета на Мафията и докарахте слугите, които крепяха Борисов!Това си е чиста деградация!Животът е жесток селяни прости, а вие сте много прости!Агент Даниъл Уйлкок!ЦРУ!