11

Анонимен

преди 2 години

Санкции срещу потребителите в Русия са невъзможни. Нямат пари

10

Анонимен

преди 2 години

ДА ДЕ,АМА БЕНЗЗИН ПО 5 ЛЕВА И ТОК ПО 1000 ЛЕВА НА АПАРТАМЕНТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ ЩЕ ГО ПЛАЩАТ? И ТО ВСИЧКО ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА . ЗА ДА МОГАТ УКРАИНЦИТЕ ДА КРАДАТ И ДА КОНСУМИРАТ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ И ФАШИСТИТЕ ТАМ ДА ТОРМОЗЯТ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МАЛЦИНСТВА-ВКЛЮЧИТЕЛНИ И БЪЛГАРСКОТО

9

Анонимен

преди 2 години

до 9- не знам само ние колко губим даже и без санкций.

8

САЩ са

преди 2 години

Обикновен фашизъм....

7

Да, да, ама не

преди 2 години

"Белият дом: Санкциите срещу Русия няма да са срещу потребителите"И най-накрая сметката ще я платят пак потребителите на производите на промишлените сектори! И как става така, че няма да е срещу потребителите?! Не, че не знам, а чисто и просто съм станал недоверчив и опърничав!

6

Анонимен

преди 2 години

Lets go BRandon!!

5

Анонимен

преди 2 години

Хора стига вече с тоя цирк. И на *** им е ясно,че никой в Европа, нито ЕС, нито Русия, нито Украйна искат война и ескалация. Стига. Щяли да "пощадяват" обикновения руски потребител. То 20 год санкции превърнаха руснаците в хора, произвеждащи си сами всичко. Вече им е все тая. Но е факт, че ако ги издразнят още малко, самите руснаци ще поискат война със запада, а тогава нещата ще станат страшни.

4

Анонимен

преди 2 години

ехо какво като сте американци, никой не ви бръсне за слива по света

3

Анонимен

преди 2 години

В качеството си на какви Белия дом налага санкции? Те какви са световния съд ли? Кой ги е упълномощил да се разпореждат???

2

Анонимен

преди 2 години

Аз пък сакам пълни санкци на Русия, да видите как ще си го набухат краварника. 1929 г ще е само блед пример в учебниците. Ало кравсрите всипки ви нучиха номерата, време е да си плащате за кифтетата и то със злато а не с тапетни хартия и виртуални центчета, де изчезват по 5-10 трилиона от пазара през петилетка.

1

Ром'с

преди 2 години

Тези какви ги дрънкат.. за шарани ли взимат народа.. Ще накажат фин институции те, а народа не., тоест народа не е зависими от фин структурите!?!