35

АнонимеН

преди 2 години

ИЗМЪКНАХА СЕ ОТ ЕС И ИМ СЕ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА ОТ ВСЯКЪДЕ! ОТМЯНАТА НА СЕРТИФИКАТИТЕ И МЕРКИТЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е КАПИТУЛИРАЛА И Е ПОСЛЕДЕН ОПИТ ДА СЕ СПАСЯТ ФИНАНСОВО!

34

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНПълни глупости!!!Това от къде го разбра-от познати,които упражняват "висококвалифициран" труд там?

33

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 29/ ГООГЛЕ ОБЯВЯВА ПРОЦЕНТА НА НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИТЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА СТРАНА! ПИШЕ СЕ: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ БРОЙ ВАКСИНИРАНИ! И ВЕДНАГА ИЗЛИЗА ГРАФИКАТА 72% НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ! ГООГЛЕ ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА И ТО КЪМ ДНЕШНА ДАТА!

32

Анонимен

преди 2 години

измъкнаха се от ЕС и всичко си дойде на мястото

31

до 31

преди 2 години

Еми не, не е вярно. Точно обратното се казва там.

30

до 31

преди 2 години

Гледам ви спора и аз отворих доклада. Няма подобни твърдения там. Или си свалил някой фейк, или не знам какво. Вижда се колко по-малко ваксинирани са в болница и колко по-малко стигат до усложнения. Не те знам какво гледаш. Качи скрийншот някъде в клауда и дай линка да видим коя точно страница и статистика гледаш.

29

До до 18

преди 2 години

О, ти много бързо 'смели' 54 страници доклад! Та от 38 страница натам какво казват? Да ти дам жокер - над 50 годишните ваксинирани мрът доста повече от неваксинираните - ето това казват. 'Остро парче' си, нема що

28

Анонимен

преди 2 години

"Всичко свърши. Вирусът там е ендемичен, благодарение на ваксинацията:"===>Сега ако ни осветлиш и какво ти разбираш под понятието "ендемичен" съвсем ще сме спокойни.Защото е ясно, че не ти е ясно.

27

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания ваксинираните са над деветдесет и пет процента така че е нормално да премахнат мерките! В България никога няма да стане това!

26

Светлето и Томи

преди 2 години

Англаните си признаха че са комунисти и слуги на Кремъл, не случайно техния премиер се казва Борис, мръсен агент на ГРУ и КГБ.

25

до 30

преди 2 години

Докладът е отворен и е пред очите ми. Ясно и категорично показва ползата от ваксините. Не знам какво четеш и колко ти е акълът, но във фиша със заплатата ти ясно пише, че е на берач на малини.

24

До До 12

преди 2 години

Ауууу - искаж да кажеш че UK Health Security Agency са 'конспиратори'? Потърси в нета документа "COVID-19 vaccine surveillance reportWeek 16 January 2022"

23

Анонимен

преди 2 години

В България това може да стане през лятото най-рано.За сега са имунизирани 2 милиона и 1 милион са заразени .Да приемем ,че още 2 милона са заразени но неотчетвни,това прави 5 милиона.Остават още 1,5 милиона,които за около три-четири месеца ще минат през вируса.Въпроса е да няма нов вариант ,иначе се вижда края на тази пандемия.След това е важно да има масова ваксинация един път в годината поне за три години за да не се завърне с някой нов щам.

22

АнонимеН

преди 2 години

ОТ КАКТО СЕ ОТДЕЛИХА ОТ ЕС НАПРАВО СЕ СКАПАХА ФИНАНСОВО И СА ПРЕД ФАЛИТ! НО ПЪЛНИЯ СИ ПРОВАЛ, ГО ОБЯВЯВАТ КАТО ПОБЕДА :D

21

до 18

преди 2 години

Ти си доста глуповато парче... Един доклад не може да смели, няколко факта не може да проумее... Добре бе, как да ми жал после, че ринете дъното на ЕС, бе?! Накратко- точно този доклат показва ОГРОМНАТА ПОЛЗА от ваксините. Категорично и еднозначно.

20

До Анонимен 1,

преди 2 години

"А в България още се подиграват с нас." - - - Е, все пак България е подчинена на ЕС, той - на световната фарма мафия и НАТО, а те - на САЩ и шепата монополисти на световната икономика. Докато продължаваме да членуваме в тези пагубни за нас съюзи, бялден няма да видим, а ще продължим да мизерстваме и да се топим. Българското правителство нито преди, нито сега, от поне 20 години, не взима нито едно самостоятелно решение. Всичко е под западен диктат и не в наша полза.

19

АнонимеН

преди 2 години

ДЪРЖАВАТА УМИРА ФИНАНСОВО !!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА ДА ОТМЕНЯТ МЕРКИТЕ И СЕРТИФИКАТИТЕ! ИНАЧЕ СА ПЛАМНАЛИ ДО УШИТЕ В НОВИ СЛУЧАЙ В МОМЕНТА И СМЪРТНОСТТА ИМ Е 300 ДУШИ НА ДЕН КОЕТО Е 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ И ЗА ДЕКЕМВРИ И 4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗА ОКТОМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА)! 250 ДУШИ НА ДЕН НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ УМИРАТ АМА ВСИЧКО Е ТОЧНО :D

18

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Откак се отърваха от брюкселския нацистки блотуш живеят доста по-добре. България също трябва скоро да напусне и ЕС, и НАТО - това са потъващи кораби, които ни завличат надолу.

17

Анонимен 22

преди 2 години

В речта си Борис Джонсън казва, че премахва мерките, защото ваксините са безполезни, а какво казва БНР е друго нещо. Речта я има в интернет пространството с превод или без превод. Пак медийна пропаганда. Лъж..ци.

16

Анонимен

преди 2 години

Отменят го понеже над 80 % от населението е ваксинирано,а възрастните им са със бустерни дози както и хронично болните.Тяхната смъртност е 10 пъти по-малка в сравнение с нашата.Те са еднакво заразени като и нас,но и много изследват там.Като цяло браво на тях.Единствено лошо ще стане ако се появи нов щам ,а не нов вариант.Но тогава за всички ще е лошо.Не е изключено,защото при грипа така се е случило.При първата поява имало само един щам,а сега са много,освен това и много животни се заеазяват