35

Анонимен

преди 2 години

Генномодифициращата терапия приключи у нас. Закривай.

34

Русь

преди 2 години

Русия има такава от 2 месеца и се нарича Ковивак. Защо не я пуснат тука? Ама нали трябва ония западняците да си пласират болвоча у нас....

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксина срещу фалшив вирус ? Нема нужда...

32

Анонимен

преди 2 години

Това е напълно естествено... Нови сертификати за новата чудодейна ваксина! Ще се учудя много, ако останат старите!

31

това са подробности

преди 2 години

До Анонимен 22 Важното е Боко да го изчегъртат!:}

30

Kунчо Бустера

преди 2 години

Веднага щом излязат новите ваксини, старите сертификати трябва да се отменят, за да може всички да си надупчат още по три бустера.

29

Отец Иван

преди 2 години

Антиваксърите няма да влезнат во царството небесно,и ще се черват от срам пред нашия създател!!

28

Анонимен

преди 2 години

Превод в ефир: "Вече получихме данните от нашите китайски колеги от Ухан - създателите на програмата - и знаем как да адаптираме мутациите на нашите ваксини спрямо мутациите на вируса" :D Край на междуконтиненталната конкуренция, пълно глобалистично съзвучие и хармония в името на благоденствието на Човечеството !

27

Къде е логиката

преди 2 години

Всички разбраха,че първа и втора игла са били са старите варианти,а трета за Омикроня уж била варзила нещо.Сега демек ако иска човек да се ваксинира му трябва третата за сегашният вариант.Тогава ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧВА ВАКСИНИРАНЕТО ОТ ПЪРВАТА ИГЛА?????С една ваксина(третата) не може ли????

26

ToPhD

преди 2 години

Оакахте се от алчност и политици и доктори и лакеи покрай вас! Накрая ще стане страшно, трябваше мааалкоо по-рано да се усетите и да спрете! Вирусът е адски добре програмиран и наистина удря мощно ( особено някои хора), но с цялата постановка и лечение съсипахте и останалите. Знаем, че сте загрижени ,,адски'' много за нас! Д-р Гелотен да ни е на помощ!!

25

хааахахахахахаха

преди 2 години

Богданчо, предлагам да тестваме върху теб новата адаптирана ваксина! :D

24

Анонимен

преди 2 години

Новата "адаптирана"пак на нас ли ще ги изпитват?Досегашните като не са "адаптирани"на кой да ги наврем в катализатора да се адаптират и те?

23

Браво

преди 2 години

И ако сегашните не вършат - защо ни задължават да ги слагаме чрез Зелевия сертификат? Няма никаква нормална логика! Освен за да не ги изхвърляме в канала, че вече са платени милиарди!!!!

22

Стар

преди 2 години

За мен най-ефективо е червеното вино с много сулфити за 5лв от лидъла. По1-2 чаши на ден и съм бомба. А жената на 3 файзера първо спеше по цял ден, а сега ходи като самамбул и не може да спи. В 6:30 е вече в училището и бичи извънредни.

21

Обективно

преди 2 години

ПОНЕЖЕ СЗО НЕ ТОЛЕРИРА НОВИ И НОВИ БУСТЕРИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ВАКСИНА, СЕ ПРИНУДИХА СА ПРАВЯТ НОВА ВАКСИНА. НО ТОВА ЩЕ ИМА СЪЩИЯ ЕФЕКТ ЗА ТЯЛОТО КАТО БЕЗКРАЙНОТО БУСТЕРИРАНЕ. ПАЗЕТЕ СИ ЗДРАВЕТО!!! САМО ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ТОВА!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Е тези сега какви са? Ако вършат работа, защо да ги променяме? Ако не вършат, защо ги слагат?

19

Обективно

преди 2 години

ВАКСИНА СРЕЩУ БЪРЗО МУТИРАЩ РНК ВИРУС Е НОНСЕНС И ВОДИ ЕДИНСТВЕНО ДО УСКОРЕНА МУТАЦИЯ. НИЩО ПОВЕЧЕ. СЪЩОТО СЕ ОПИТАХА ДА НАПРАВЯТ И СРЕЩУ ПТИЧИЯ И СВИНСКИЯ ГРИП, НО ТОГАВА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ. СЕГА УСПЯХА. АЛЧНОСТ И ГЛ.У.ПО.СТ в Космически мащаб.

18

Бравооо!

преди 2 години

Сега остава и мераклии да се намерят!

17

Богдане,

преди 2 години

Можеш да си ги забодеш всичките,на нормалните хора им е през х..

16

Св.Петър

преди 2 години

Ми няма как да не се внушава все едно и също... На правителствата им хареса страните им да са в постоянна извънредна обстановка - тогава закони и права са друго нещо... а контрола тотален. На фармацевтичните компании и всички свързани с тях също им изнася ... падат милиарди и стават от богати по-богати... Къде ще ги носят накрая .... все на едно място отиваме ... ама май така сме програмирани ..... :-(