16

ном 21

преди 2 години

Пишете пълни глупости в коментарите! Тези крадци са продукт на калпави родители, онлайн училището и липсата на мощен отговор при антисоциални и хулигански прояви от страна на държавата, каквото беше детска педагогическа стая или каквото там беше..Степенувал съм ги защото всяка следваща страна се намесваше, когато се усетят пропуски. Хулигани и крадци има по цял свят, даже в Русия и Щатите, в Париж, Лондон и даже в Бургас. Това не може да стане само в сев. Корея

15

Анонимен

преди 2 години

Не така се прави. Краде се като Боко от държавата и хазарта на Божков.

14

Анонимен

преди 2 години

33 години капитализъм много ни отне. 3 милиона измряха от глад. Капиталистите направиха половин Холокоста с българския народ.

13

Анонимен

преди 2 години

Частниците крадоха и крадат от държавата, сега други частници крадат от тях. Те взеха всичко, всичко те притежават, хората вече крадат от тях.

12

В други държави

преди 2 години

Във Франция в магазините имат огледала с голям обхват и до тях стоят прави много високи и силни марокански емигранти и следят за кражби. А някой пипне, а получи бой на място.

11

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъм падна от власт и ханъмите от харем гроб тръгнаха да грабят каквото видят! Те са свикнали винаги да получават, но не и да работят! Крадец ли, значи е член на ОПГ Гроб! Луканки крадял, като вожда си за суджуци се реди, ама и като вожда си не иска да плаща, а даром да ги получи!

10

Мунчо

преди 2 години

Свиквайте! Това е само началото. Сега крадат кокошкарите, но скоро ще дойдат и гладните. Ще има гладни бунтове и разбиване на магазините.

9

пияница мистик

преди 2 години

Дамаджаната още търси нещо срещу Борисов и полицията е в отпуск, затова и бандитите надушиха СЛОБОДИЯТА и почнаха грабежите, убийствата и беззаконието. Фигуранта спи вече летаргичен сън със заплати от 50 000 лв на месец за него и джендъра Десо и вече нищо не го интересува. Промяната е супер, всички нормални я виждаме, но социологическите агенции на червените Кольовци виждат невиждана подкрепа за псевдо-правителството на Кирчо Ментето, Асан Крадеца и Фигуранта, не без подкрепата и на машините де

8

руднио и кирче

преди 2 години

ще има и 4ти и 5ти път, радево време, бандитите пируват.

7

ЦИНИК

преди 2 години

Кът ги фанат бой до посиране и у затворо млади булки !

6

Мдаааа!

преди 2 години

Започна Просто Кировата зима и глада праща хората да крадат храна !!! "Промяната" дойде !

5

Анонимен

преди 2 години

До *** Кайсиев А при социализма, крадяха чистачките на москвичите.

4

Дедо Мъди

преди 2 години

А глада още не е в пълната си сила! Големите вериги ги охранява мафията, малките търговци ще берат ядове!

3

x

преди 2 години

Кирово време.

2

Анонимен

преди 2 години

Гладни времена.

1

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната.