59

Пян_Гъ

преди 2 години

ПОСЛЕДНО: Империите падат отвътре, не с атаки отвън. Дори когато са в упадък (но все още в някаква форма), те могат да ползват военни ресурси, смазващи противника. Обаче след години на опиянение идва един момент, когато имперската имунна система на империята се срива. А руснаците слабо се вълнуват от "позиции", "осъждане", "медийни фронтове" и прочие ала-бала. Иначе отдавна щяха да бъдат само спомен... Ако разбирате какво искам да кажа.

58

Анонимен

преди 2 години

...знам 300 начина да изкарам мечката от бърлогата, но не знам нито един да я върна обратно.

57

АКСИОМА

преди 2 години

"Никога срещу Русия!"

56

Василев

преди 2 години

Българският елит е неподготвен, той не знае сложността на ситуацията и къде ни бутат и къде са българските национални интереси!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Тоест Русия е започнала военни маневри на собстевена територия, обаче някой счита това за заплаха. Гузен негонен бяга.

54

Анонимен

преди 2 години

Аз, главнокомандващият на хърватската армия, гледам изявления, според които НАТО не отделна държава, не САЩ увеличава присъствието си и изпраща някакви разузнавателни кораби. Ние нямаме нищо общо с това и няма да имаме нищо, гарантирам го, подчерта държавният глава. Хърватия не само няма да изпрати, но в случай на ескалация ще изтегли всички, до последния хърватски войник. До последния! - обясни президентът републиката Зоран Миланович

53

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 2 години

Турския тигър, следи внимателно ИГРИЧКИТЕ на ДЖУДЖИ,.... И ЧАКА ПЛЯЧКА.... ХАХАХААА.... в удобен момент!!!

52

Прогноза за войната

преди 2 години

В началото русите отстъпват, дезорганизирани са, търпят загуби. После става както винаги.

51

Анонимен

преди 2 години

...бе то скъпо излиза на такива като нас. Джуджи не го мисли.

50

ЕВО

преди 2 години

Е, ДНЕС 6 000,УТРЕ 12 000.А ДО ПЕТЪК 24 000,СЛЕДВА ....!

49

АБЕ Джужи....

преди 2 години

... у Крим мина метър, ЩОТО ЕС И САЩ, още му верваха, че е миротворец.... сега обаче, ШЕ МУ севърже скъпо подобен маймунджилък..... ХАХАХААА..

48

Анонимен

преди 2 години

Василев, престани с тия кошмари! Само ни тревожиш!

47

Василев

преди 2 години

С най-голям интерес българската позиция се следи от Ердоган и турския елит, ако ние си развалим трайно отношенията с Русия!Притихнал е турският тигър и чака плячката , сама да се приближи без пазач!!!Трябва да се активира нова ДОСТ!!!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Бе я за секи случай вие си скътайте по един портрет на Путин в джоба, та ако стане нещо - да посрещнете братята освободители подобаващо. Да нема после - еми аз не знаех.

45

Пян_Гъ

преди 2 години

ПРЕПОРЪКА ЗА ФРОЛОВЕ: Много моля тези от Вас, които не разбират от шахмат, геополитика, военно дело и военна история, ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ! Само се излагат: "Джуджи, муджи, рашки и т.н." Имайте малко повече уважение към себе си, па хванете и прочетете и някоя книжка, барем прихванете нещо... Ако не сте държали и стреляли с автомат, поне прочетете. Приятелски съвет, нищо друго.

44

Анонимен

преди 2 години

Че българите още си живеят в анексирана източна румелия

43

Анонимен

преди 2 години

"миролюбците" почнаха.

42

Анонимен

преди 2 години

Българин, ако не дай Боже над някой български град грейнат гъби, земи да се пазиш с бевепе-то и с фактор 50 на Джонсън и Джонсън.

41

Анонимен

преди 2 години

Хамериканките не разбраха ли, че Украйна за Русия е Куба за щатите? Руснаците никога няма да позволят американски бази в Улайна...

40

АБЕ.... ДЖУДЖИ..

преди 2 години

.. Дрънка оръжие.... ЗА АВТОРИТЕТ!!!.... НЕ МУ СТИСКА, ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ СУХ ОТ ВОДАТА.... КАТО В КРИМ!!!МАЙ.... УКРАЙНА Е ДРУГА БИРА....!!!