50

Факти

преди 2 години

Мафията ГЕРБ преди купи Атака, след това купи ВМРО и Винкела, и така сглобиха мнозинство и правителство. Сега Възраждане са в един отбор с мафиотите от ГЕРБ и олигарсите от ДПС.

49

Анонимен

преди 2 години

Само зове Копейкин, но нищо не прави и няма и да направи. Не случайно си избра да е опозиция за да има постоянно оправдание. А залупените му избиратели, вярват ли вярват...

48

Варненски

преди 2 години

Спрете неофашиста Костадинов. Балгария скъпо ще плати за неоговите оли го френии. Тоя ще продаде и родната си май, какво остана за България.

47

Анонимен

преди 2 години

КОСТАДИНОВ ЗА СЕДМИЦА СЕ ОТКАЗА ОТ НАТО, ЕС, МАКЕДОНИЯ, ЖЕНАТА И ДЕЦАТА СИ ...

46

Кучкар

преди 2 години

Костя, ти върни парите откраднати от субсидията. Къщата плати ли я? А апартамента? Нова кола търсиш ли? Какво казват руското посолство?

45

doko

преди 2 години

Колкото и да го ненавиждам като политик, в случая съм съгласен с него. Затворим ли си очите, ще ни се качат на главата и връщане назад няма да има. Гърция даде добър пример как се действа с тези тиквеници.

44

Костадин Костадинов

преди 2 години

Земята е плоска, ваксините са бъркочи на илюминатите, а следващата седмица ще щурмуваме лудницата за да имам повече избиратели.

43

интересно

преди 2 години

Киро Лъжецо по какво е подготвен...?

42

Абабаб

преди 2 години

преди няколко години бях на сватба в Битоля, само аз бях от България там. На обяд говорих с македонец който каза че са по-близки до сърбите отколкото до нас, а след 10 вечерта каза че ако питам родителите му ще кажат че са чисти българи, но това не го правело него българин. Ако влезат в ЕС ще може да си говорим повече с тях, а дали това ще стане е друг въпрос

41

Анонимен

преди 2 години

Копейкин я кажи сега - кой ти подхвърля копейките?

40

1

преди 2 години

Чета коментарите ви и се чудя платени ли са или българската нация е безпределно объркана, неориентирана и безхаберна относно държавната ни политика. За жалост насаждането на антибългаризъм работи срещу самите вас, а по-лошото - и върху децата ви. Бъдете нормални и подкрепяйте интересите ни като общество преди да храните Кстадинов, Борисов и който и да било, а относно въпроса за РСМ - Само и единствено ТВЪРДА ДИПЛОМАЦИЯ!

39

Анонимен

преди 2 години

Копейчу се загрижил, че телефонните разговори между България и Македония му стрували копейки колкото да се обади до председателя на Китайската комунистическа партия. Е поне за него телефонните разговори с Русия са му платени., колкото повече си говори с руснаците толкова повече копейки му внасят в сметката :))))

38

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е единствената Българска партия. На седващите избори Възраждане ще е първа сила в парламента, а Костадин Костадинов ще е българския премиер.

37

Анонимен

преди 2 години

Коце,сложи и бустера?

36

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не е загрял досега, Кирчо вече от седмица ви подготвя за меко "Да" с тези унизителни акции. А Херо Мустафа всяка вече кисне в Минситерски съвет по 2-3 часа... Натискът отвъне чудовищен!

35

Анонимен

преди 2 години

Хахах всички гербави *** подкрепят новия не знам кой поред "патриотичен" проект на ДПС.

34

Анонимен

преди 2 години

Сметката на Копейката се захранва от Банкя и Сараите. Сертификатът е само поводът. Истинската причина е че им плащат за да свалят Правителството.

33

Анонимен

преди 2 години

Костадинов е с психически отклонения.Пък и не е фактор,даже няма да може да влиза вече в НС.То и няма какво да прави там един ***!

32

Анонимен

преди 2 години

Защо в опозиционната коалиция ГЕРБ-ДПС-Възраждане няма нито един софиянец? Нито един!

31

Анонимен

преди 2 години

Приберете тоя селянин както и съоартийците му в психиатрията. Не е истина какви абезяни се разхождат в Бг политиката.