52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59.60 Никой не ни нарича така, трроле, но знаят, че само ние, освен Русия, имаме трролове.

51

Анонимен

преди 2 години

На запад се ваксинират, в България пият белина. Според умствения багаж, решение на проблема с ковид. Не случайно ни наричат "идио...те на Европа ".

50

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че българите са с най-ниско IQ в Европа, ама да се лекуваш с белина счупи ***.

49

Анонимен

преди 2 години

Натриевият хлорид се слага във всички храни. Натрият реагира с вода чрез горене, Хлорът е БОВ.

48

Анонимен

преди 2 години

Белина "Тръмп" - убива 99 процента от всички известни микроби и антиваксъри.

47

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Има ефективен и *** метод за справяне с проблема.. Всички заболели, след приемане на белина или хлорен диоксид, да НЕ СЕ ЛЕКУВАТ с пътеки от НЗК. Нека пият каквото искат, и после да се лекуват за свояа сметка. И погребението също.

46

П2 ДО54

преди 2 години

Солта ,която всеки ден ядеш е натриево-хлорно съединение Как звучи само,а?

45

Анонимен

преди 2 години

Докторчета вече наостриха уши,ще им свърши далаверата гадове

44

някой

преди 2 години

Интересно ми е какво слагат във водата, която пием от чешмата - мирише на хлор, особено сутрин при първото пускане. Защо не пишете какво се слага за дезинфекция и дали се спазват някакви норми на концентрация, както и дали това не се натрупва в организма и води до заболявания? Ей това искам да чуя, а не някакви измишльотини за белина.

43

П2

преди 2 години

ЗАЩО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА?? ХЛОРНИЯ ДИОКСИД НЕ Е БЕЛИНА .ИЗПОЛЗВА СЕ ЛЕГАЛНО ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДА ,КОЯТО СЕ ПИЕ ПОСЛЕ . ДОЗИРОВКАТА Е ВАЖНА!ТЕЗИ, КОИТО ГО ПИЯТ ИЗПОЛЗВАТ 5 -7 КАПКИ НА ЧАША ВОДА

42

:-)

преди 2 години

Естествения подбор ще си каже думата както винаги.

41

Анонимен

преди 2 години

Този проф.ан да внимава кви ги дрънка, защото някой тарикат ще му се върже на глyпocтитe и ще вземе за по-евтино да пие белина вместо хлорен диоксид и тогава вече наистина ще има пострадали. ..Освен ако не му е точно това целта - някой да се натрови и после да могат да пищят "ето вижте колко е вредно, давай да го забраним"..?

40

П2

преди 2 години

"Хлорният диоксид не е идентичен с белината, която използваме вкъщи, но крайният резултат е един и същ" .... ЛЪЖА НЕ Е ЕДИН И СЪЩ!

39

Анонимен

преди 2 години

До Сол и пипер Натриевият хлорид е много опасен, особено ако сложите 1-2 кг :) А диводородния оксид колко е опасен :) Ама и аз го пия :)

38

ХАХА

преди 2 години

К00видиотите и ковидистериците от страх от вируси почнаха и белина да пият..малко са им менте"ваксините" изглежда!Кой нормален ще се инжектира с ГМО химията и ще пие белина?На Това само онези с промитите мозъци са способни!Това е пътят към спасението на себе си и околните!Мухаха!Пий белина-спаси себе си и околните!Хахсхс

37

Анонимен

преди 2 години

Това не е белина. Друго е. Белината е натриев хипохлорит.

36

Майстора

преди 2 години

Стратегията на ваксипропагандата може единствено да работи върху нищожен интелект. Първо даваш някакво абсурдно и невярно твърдение - "пият белина, страх ги е от чипове във ваксините" - и после се посветяваш на непрекъснато отричане, опровергаване и осмиване на това твърдение. Междувременно напълно игнорираш реалното положение, пренебрегваш фактите и не споменаваш действителните проблеми и въпроси. Но явно че попада на подходяща основа при инжектираните. Толкова им е капацитета.

35

Сол и пипер

преди 2 години

А пък аз си слагам в манджата натриев хлорид щото иначе не ми е вкусна .... Да не говорим за тези които пият от чешмите в къщи хлорирана вода в големите градове ... а пък като глътнеш водица в някой басейн ..... :-) Ама може и да искат да кажат че не знаем и формулата на готварската сол .... нали натриев хлорид звучи - страшничко А ? :-)

34

Анонимен

преди 2 години

Тръмп да не е прос, милиардер е и се лекува с белина. Милиардерите се лекуват с белина.

33

Анонимен

преди 2 години

Последователите на СветиКоВи, покръстени с бълвоччите на Биг фЕрма също тепърва ще разбират какви са здравните последствия от участие в експериментални фази на препарати за препариране. Някои може да нямат менталния капацитет да осъзнаят какво се случва с тленното им тяло поради бързината на страничните дЕфекти.