31

Пояснение

преди 2 години

А стиска ли му на Кобрата да се бие с ***. нгус. тата от Факултето?

30

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ми каза да те питам дали Павката Георгиев бил казал, като били на освещаването на имота на Младен за Принцесата, че му се разтуптяло много силно сърцето, защото бил близко до нея и не му се тръгвало? А Кюстендилеца нещо ревнувал Принцесата от Делев и си излял мъката, като и се карал на нея, че Любо ходи по нея и и се обеснява в любов?

29

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Любо Делев, че и него ще се опита да опружи заради Принцесата и да му я открадне, защото умрял от ревност, като чул Любо как казал на Принцесата "А аз ако си имам друга ти, ще ме ревнуваш ли, нече съм тръгнал да имам друга де само те питам..."

28

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че като дойде в България да купонясва с наща компания в дискотеките и пак ходи по Принцесата от ревност той, няма да издържи и ще се опита да го опружи за да може да му открадне Принцесата.

27

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че като дойде отново да види тайната принцеса в България, ще се опъне на портата на Младенчо и ще му направи саблен удар и ще му я открадне

26

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че ще му попречи да сваля тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защото я иска много за него и щял да го спъне и да му я открадне.

25

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Адриан Миту да не плаче толкова много за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, да не хване да му стане нещо.

24

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра Вальо ме пита дали вярно като Павката Георгиев е бил на освещаването на имота на Младен е извикал от луксозния му автомобил за тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол "Ела ела не си жена която може да е сама...", а Дани илиев бил много тъжен защото, не я видял и блеснали сълзи в очите му? Ако искаш можеш и лично да кажеш на Валката, че той се интересува и ме пита.

23

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Норман Парк и Адриан Миту, ще ходят на кафе за да не и се сърдят, че им била отказвала да ходят заедно на заведения. Просто тук в България другите и приятели от нейната компания, я водят всеки ден на заведения и почти няма време за нищо. Тя ми каза да ти предам много поздрави на теб и твоя брат и на Дани Илиев, Павел Георгиев, Любо Делев, Бисер Митрев,Томас Стойменов, Кюстендилеца и Китаеца и Димо Цонев, много добри момчета са и много ги цени и уважава!

22

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

преди 2 години

Кобра изрусения мма приятел alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1642884448s.jpg на тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол ме пита, кога Принцесата ще го вози с колата? Русия ММА искал да се чуят, но тя нещо не си била вдигала телефона. Питах я а тя каза, че неините приятели са яводили на заведения и не е чула телефона от силната музика и ми каза, че когато дойде отново в България с техните общи приятели:

21

Буратино

преди 2 години

Празни закани, които целят привличането на вниманието на повече рибки от масовката, та да се увеличат приходите от това иначе безполезно събитие.

20

пияница мистик

преди 2 години

Тоя Жуниор дос Сантос уж му се заканва, ама го спукал от комплименти. Вместо да му извади очите, му изписал веждите...Ахахахахахаха :)))

19

Владимир Джошуа

преди 2 години

Тоя съм го бил и пак ще го бия!

18

Анонимен

преди 2 години

Офф, аман от комплексари. Всеки, който говори кой и колко бил бил..най-вероятно само е гледал по телевизията. Бил ги бил биел :) сигурно оная работа не може да си види без огледало от шкембето си ..ама то така е, многото телевизия не е полезна.

17

Зозо

преди 2 години

Няма да забравя как ми сложиха белезници ръцете на гърба и на земята. Дойде някъв и ми удари два тупаника в главата, както съм вързан. Напсувах го и му обещах, че ще го намеря. После се моли като дете

16

Зозо

преди 2 години

До До зозо... Мина ми времето на побоищата. Едно време и по РПУ-тата нощувах. Минах го етапа със счупен череп, счупен нос, счупени няколко зъба. Не ме е страх от бой, знам какво е. Господ ми го върна дето ги тормозих всички. Така е трябвало да стане. Отдавна се разкаях за всеки, който съм пребил. Няма да се дам в бой, винаги до край :)))))))))

15

Анонимен

преди 2 години

Този човек е време да се пенсионира, а не да се бие. Да не би да не му достигат години за стаж ?

14

До зозо

преди 2 години

Пич на 188см 115 кг си доста над нормата да не казвам дебел.Вземай мерки,защото не са добре нещата.

13

Зозо

преди 2 години

До Ямболски ***... Евала

12

Зозо

преди 2 години

До До зозо от Тираджият.... Хахаахааааа, добре.... и други така мислеха :)))))))))))))))))