34

Анонимен

преди 2 години

До Глупости Най-голямат заплаха за бг са бг политици. Скоро никой няма да остане в България. Нали е много добре в ЕС и НАТО а пък хората бягат,

33

До 38

преди 2 години

Нещо си се объркал. Референдум за ЕС и НАТО никога не е имало. Бе решено еднолично от Костов, когато беше премиер. С самото членство го подписаха Станишев и Сакскобурготски през 2006 г.

32

Глупости

преди 2 години

Най-голямата заплаха заплаха за бг е путин, нищо и никой друг не ни заплашва!

31

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 Готвят и ликвидация на лева без референдум. Утре ще ликвидират и България или ще стане Македония заради ЕС и НАТО.

30

aa1830

преди 2 години

За какво е референдум щом има договор с РСМ, потвърден от парламента с пълно мнозинство. РСМ трябва да си изпълнява договорите които подписва. Точка!

29

Бож.

преди 2 години

Добре се е изказал човекът- който не му харесва,джом към Шумадия и Чукотка!

28

Анонимен

преди 2 години

Очилатия фашага ще се запише ли доброволец в Бандеровските батальони.

27

До форумците

преди 2 години

Имаше референдум и за ес и за нато хората над 90% казаха да. Сега ако има ще е същото. Никой не ни натиска от ес и нато за македония това са фалшиви новини изфабрикувани от рубладжийте, които мислят, че помагат на своя тцар самодържец в кремъл. Просто е - като не ви харесва рубльовци и копейкини бегайте на изток, без това още малко ще ви търпим тук...

26

Анонимен

преди 2 години

И тия ли ще се запише доброволец в Украйна?Да вземе и Шкембе войвода. Да носи гаубицата.

25

Българин

преди 2 години

НАТО и ЕС бяха най-хубавото нещо, което можеше да се случи на България! Кремълската наглост е безгранична! На Копейкин щатните не ги броим! Те отдавна са смъкнали гащичките за жълти копейки!

24

Анонимен

преди 2 години

Вмро с тази никаква позиция-нито с Нато ни с Русия става за смях.Ще паднете и от двата стола.За забрана сте мошеници!

23

Анонимен

преди 2 години

Решениеъо е просто. Като ни натискат бягаме от ЕС и НАТО а не оставаме и Ангел им прави дуду.

22

Шанташки

преди 2 години

За НАТО и ЕС нямаше референдум но за Македония да.

21

Отговор

преди 2 години

До Голо оръжие! Да, воайорът Радев, когато е гледал спалнята на Борисов със ...дрон ! Само той, и Мата Хари са го виждали!

20

Ха-ха

преди 2 години

Много са забавни руските таракани из форума? "Американски окупатори..."? Да паднеш от смях! 99% от българите не са виждали жив американец, а деЙбила от Руската Дума твърди, че вече били изкупили морето, и оставало и останалата част да ...изкупят! Руската наглост е безкрайна!

19

Аз

преди 2 години

Запада 500 години гледаше как турците ни мачкаха.И бяха доволни, че не стигнаха до тях. Какво да очакваме от тях? Крайно време е нашите политици да осъзнаят стратегическото положение на България и да ударят с юмрук по масата. Не сме васали, а независима Република!

18

Анонимен

преди 2 години

Това ....е не ви ли прави впечатлвние как шикалкави.Утре ще се обяви срещу Нато.Затова Вмро са мразени вече,подлизурковци са!

17

Заедно с Уганда

преди 2 години

Джамбазки знае ли, че в Наказателен Съд Хага са постъпили сигнали за изтезания и опити за убийства от Фашистки милиции близки до Борисов, Гешев, Каракачанов срещу Български граждани !?

16

Ха-ха

преди 2 години

Представям си, как ще бъде зададен въпросът за Референдума в ромските махали ..."искате ли да изпратим македонски комонавт на Луната"! Като си представя, че ще го броят "машинките" на Мадуро, и отсега вече е придобил извратен вид! Откакто Радев превърна изборното "право", в перверзия,нищо вече не е нормално в тази държава!

15

Анонимен

преди 2 години

Джамбаски или както се казваш там , само за Информация защото няма от къде да знаеш , Византия при това насилствено Похристиянизира Българския Народ през 866 г. а Османска Империя запазва вече приетото Християнство и Църкви в България до ден днешен