39

Анонимен

преди 2 години

Хаха "реални данни, а не на прогнози" ,значи никога няма да направите годишен отчет,той винаги се прави на прогнози ,реалните данни са постфактум ,тоя какво прави в това правителство?

38

Правилно

преди 2 години

А ако го бяхте внесли края на Ноември щшеше да е съвсем точен.

37

Никито

преди 2 години

Как така дефицит от 6 милиарда, нали бяхте спряли от кражба 8 милиарда на година от правителството на Бойко, те къде са сега, нали щеше да има за всичко, ако не се крадеше, думи на Радев. Дефицит и нови милиарди заеми. Хора не знам, но тия яко лъгаха предизборно

36

Търкалета

преди 2 години

Ако Асан почне да смята бюджета през януари '23, ще стъпи на съвсем реални данни за откраднатите милиарди. ОСТАВКА!

35

Деница

преди 2 години

За бедния българин и 1 % инфлация е пагубна.

34

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев една фирма не можа да управлява и я фалира, вие чакате да управлява финансите на България!??! Ще фалира България и окото няма да му трепне както е изцъклил базедов поглед. После ще му видите задния номер на цървулите. Той имоти в България няма. Няма нито един лев в български банки. Ще отпраши като поп на моторетка.

33

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев фалира собствената си фирма Everbread със задължения 9 милиона британски лири. Освен това открадна и продаде интелектуална собственост код за компютър тайно от съдружника си. Беше осъден и се отърва от затвора със съдебно споразумение. Докато осъдени и крадци са в МС няма да има промяна към добро. Василев фалирал фирмата си за продажба на самолетни билетчета, Спецов фалирал бизнеса си и дължи милиони на България, а междувременно е шеф на НАП. КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ БУДАЛКАТ БЪЛГАРИЯ.

32

Бай Илея

преди 2 години

Ко -не ! Асенчо, много крадете Ва ! То само хайдуци в правителството !

31

Питам

преди 2 години

Колко е бонуса на шефа на НАП? Той не иска да отговаря, защото било лично, пълна наглост, а журналисти мълчат.

30

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията нямало да прескочи 10%. Че то тези 10% отдавна ги прескочихме. Само дано не ги признаят официално,че както телефонните оператори вдигнаха цените на договорите според официалната статистика,така и банките ще вдигнат вноските по кредитите. Честно казано това правителство няма да изкара и една година. Лятото изхвърчат. Само направиха услуга на Борисов. Хората вече мислят,че той е единствената алтернатива в тази държава и ще очакват той да спасява положението.

29

Реалист

преди 2 години

До име. И. естествено, като много други като теб, нямаш НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за тези прословути "кражби".

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

БОКО ИМАШЕ САМО ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ.....А , ТИЯ ДНЕШНИТЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ПРИГОТВИЛИ ПО 2-3...чекмеджета , бе...... МАЙ НЕМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ...

27

гражданин

преди 2 години

Глу.пости, на реални данни.Затова ли ще правите актуализация през три месеца. Некадърници.

26

Анонимен

преди 2 години

...ТАКА Е ПРИ ПРОМЯНАТА ...те цените се вдигат с 30-50% "за здраве и успех на ПП- на Кирчо и Кокорчо" ......ПРЕЗ--- "НОВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА ГОДИШНИЯ БЮДЖЕТ ДО ЮНИ"!/..а тогава още с 50% --за другото тримесечие.../

25

Анонимен

преди 2 години

На Кокорчо не му пука, че ще стане 5 лева лука.

24

Анонимен

преди 2 години

Прогнозата ми е, че Кокорчо до месец май ще се пъчи и ежи, а след това ще го бият с камъни на жълтите павета.

23

Име

преди 2 години

До 16, ама и много крадеше. Тези че лъжат яко, е повече от ясно. Трябва яка метла на всички докоснали се до управлението на държавата от 44-та насам. Но да се прехласвате по Боко....това е прекалено.

22

Радой

преди 2 години

Какъв растеж от 4,8 % при положение, че заплатата ми е 650 лв. Веднага вдигнете МРЗ не на 710 ,а на 810 лв. Цялата тежест на пандемията я изнасят работещите бедни на МРЗ.

21

Кико

преди 2 години

Почна да пълни гушката Пухчо! Добре му се отразява" климата"!

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Абе Стоенчооооо.....ти от чекмеджето на Боко ли искаш да се храниш ,бе....ЗАКЪСНЕЛ СИ , БЕ...ОТ ЕС СИ ПРИБРАХА ПАРИТЕ !...БЕГАЙ ПРИ ЧАШКОВ , ЩОТО ТОЙ ИМА 19-ИМОТА И ВСЕ ШЕ ТИ ЗАБЪРКА , МАЛКО ПОМИЙКА ...КАТО ЗА "СВОЙ ЧОВЕК" И С МЕНТЕ -РАКИЙЦА ШЕ ТЕ ЧЕРПИ.....ЗА ЗДРАВЕ И "БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ".