39

Анонимен

преди 2 години

Десо, ти си безнадеждна.

38

Анонимен

преди 2 години

Тая куха лейка даже не ми се коментира.

37

Анонимен

преди 2 години

Деса простакесаа,част от ОПГ Гепи,плаче,че закъснявали с бюджета.Е вие като го внасяхте навреме ние какво разбрахме?Освен че имахте повече време за крадене,полза за народа никаква.А,да,по 40 лв.на най-бедните пенсионери за празници като за Бог да прости.Нагляри!

36

Итън Хънт

преди 2 години

До бай Тъпчо - Ще хвърля къч! Тя сал това си може.

35

Итън Хънт

преди 2 години

До 2233 (27) Какво да иска човек от "юрисконсулт в Областния диспансер за психиатрични заболявания със стационар в град Русе", завършила право в ...икономическия и други елементи от "висшия пилотаж" във ВТУ?!? Впрочем, ако си ББ, искаш да ти е председател на парламентарната група! На наглост и къса памет го докарва... И още как!!!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/01/23/atanasova-bezprecedentno-e-da-niama-biudjet-prez-ianuari.517943

34

Анонимен

преди 2 години

Много е загрижена... Обаче си взима 6к заплата и си дърдори празни приказки.Куде са политиките. Предложи нещо обсъдете го гласувайте го ...

33

Минало незабравимо

преди 2 години

До Анонимен След 9.09.1944 година начело на държавата също няма нито един софиянец. Всяка прилика между двете партии и периоди изобщо не е случайна!

32

Анонимен

преди 2 години

с икономика на усвояването,а не на създаването,няма да станем по-богати,напротив

31

Анонимен

преди 2 години

Баце има у чекмеджето 8 милиарда.Вкарайте го в затвора,вземете му ги.Оня Гешев и той има в Швейцария.Вкарайте го в затвора,вземете му ги.Доган и той има,щом купува ТЕЦ и прави вила с кей за милиони на брега.Арестувайте го вземете му ги.Пеевски чак САЩ писнаха от него и го намагнетизираха.Арестувайте го вземете му ги.Цветанов апартаменти с асансьори си колекционира с пари от ''заплати спестени от закуски''.Аресувайте го вземете му ги.Карадайъ къщи за тъщи направи на роднини.Арестувайте го,вземете

30

Анонимен

преди 2 години

ЛАМЯТА ДЕСЕГЛАВА И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - ОБЛИЗА СЕ ЛАКОМО ЛАМЯТА ДЕСЕГЛАВА И ЗАПЯ С ГЛАС МЕДЕН-ЗАГОРСКИ ОТ ТРИБУНАТА "АХ КЪДЕ НИ Е БЮДЖЕТЪТ?ЩО НЕ Е ПРИЕТ?...НЯМА ПРЕЦЕДЕНТ" А ОТДАЛЕЧЕ И ПРИГЛАСЯШЕ БАШ ДЕДО БОС БУДА С КАВАЛА - ВЕЛИКИЯТ ОВЧАР, НАЙ ВЕЛИК СРЕД ПОЖАРНИКАРИТЕ "ПАРИТЕ МИ ДА НЕ ИЗГАРЯТЕ" А КРАЖБИТЕ НА БЮДЖЕТА - БЪЛГАРСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ БЯХА ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА ЗА КОЯТО ЖАЛЕЕ ЛАМЯТА ДЕСЕГЛАВА!!! А ПРЕЦЕДЕНТ (PRECEDENT) С БЮДЖЕТА ИМА, АЛА ЛАМЯТА ИМА КЪСА ПАМЕТ.

29

Анонимен

преди 2 години

Ти си по голяма *** от нинова *** !

28

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се опитват да бъдат опозиция, но не им се получава. А всеки, който се връзва на техните приказки да си припомни, че народно събрание и редовно правителство има от един месец. Няма как да успеят с бюджета за това време.

27

ГЕРБ НДСВ ПП БСП

преди 2 години

За 30 г. концесионирахте всички отрасли-вода, ток частен депутати от всички партии, парно община ГЕРБ, произлязохте от НДСВ и СДС, БСП, а сега Василев и Петков са кадри на Плевенлиев, в служебното му правителство. Дали ще са БСП или ГЕРБ, НДСВ или ДПС, СДС или ВМРО. Резултатът е един и същ, ГУБИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Печелят милиарди две олигархични лобита.

26

фактите

преди 2 години

Да не забравяме ББ!След като се оказа, че вече всеки пенсионер чрез ПИК може да влезе в системата на НОИ, които от мноооого години не пращат съобщения за промяна при увеличение на пенсиите, каква се оказа ИСТИНАТА:- от 2009 година до 1.04 2013 година пенсиите НЕ са увеличени с нито една стотинка."Благодарско" от пенсионерите към ББ.

25

Как ще има

преди 2 години

Като окрадохте всичко.

24

СТОЯШ НА ТЪМНО

преди 2 години

НЯМА ДА РЕВЕШ *** ВИЕ НИ ГИ НАТРЕСАХТЕ

23

Анонимен

преди 2 години

Чегърт, чегърт, чегърт, но вместо ГЕРП изчегъртаха бюджета предатели! Затвор и вън от България!

22

Едно към едно

преди 2 години

Dеса Поетеса беше и министър на здравеопазването, макар медицинските ѝ познания да се ограничават на ниво дамски превръзки. Kакво ли разбира от бюджет? Вероятно знае цената на чанта Louis Vuitton...

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ толкова много са краднали,че няма как да се съберат пари за да се направи бюджет.

20

Анонимен

преди 2 години

Атанасова да каже какво правят в Парламента Точева от шумески дек ас мъж затворник на 11г за трафик в Испания и Росица видинска с мафиот от Косово?Партията на мутри ли е на наркобосове ?