46

Анонимен

преди 2 години

Австралия е най-грозното лице на англосаксонското племе. Те са буквално фашизирана държава населена както с бели англосакси така и много жълтур. А е общоизвестно че жълтирите са хипер-провинциалисти. Пред тях нашите цветнокожи от Филиповци са като английски лордове.

45

До 57

преди 2 години

Измислената пандемия все някога ще бъде победена.Не става въпрос за антиваксърство, а за свободата на избор на личността.А ти тия прогнози и заплахи си ги сънувай .

44

Анонимен

преди 2 години

Джокович може и да не иска да се връща в Австралия завинаги!!На негово място бих направил точно това и то по най-декларативен и обиден начин за кенгурата!Всеки човек с достойнство прави ТАКА!!

43

СПрете се !

преди 2 години

Спрете да ни занимавате с Нолето, че ми писна?В същност...АБЕ НОЛЕ КАКВО ЗАКУСВА>

42

11

преди 2 години

Няма да има къде да се връща, щото турнирът ще бъде закрит, а австралопитеците ще се самозатрият.

41

Анонимен

преди 2 години

Мм. Доста пари ще прибере от Австралия. Само нялолко месеца да минат.

40

...

преди 2 години

Пътят към Австралия минава през имунизациите...

39

Анонимен

преди 2 години

Ще си направиме нов турнир за неваксинирани и кенгурата да се скрият.Нали целта на целия тоя цирк с ваксините е разделение на обществото и хаос. Ще има всичко двойно и ще има ред!11

38

Кирил Петков

преди 2 години

Оказва се, че ако в Австралия попълниш документ с невярно съдържание те изгонват от страната. А в България, ако попълниш такъв документ ставаш премиер.

37

проклети австралиици

преди 2 години

Пожелавам им да изгорят всички в задаващите се пожари през следващите години!

36

Анонимен

преди 2 години

Джоков потвърди ли? Или тва са само кенгурски сънища.

35

Алекс

преди 2 години

Ще премине в отбора на ваксаните.

34

...

преди 2 години

След целия резил,ако не го е срам нека се върне...

33

Инокентий

преди 2 години

Блажени са верующите! През 2023 г. Джокович вече ще е история. Дотогава ще е изстинал новинарски материал!

32

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ АНТИВАКСЪР КАПИТУЛИРА! АКО СИ ТУРИ ОТ СВЕТАТА ВАКСИНА ПОКАЗВА ПОКОРСТВО, АКО НЕ СИ ТУРИ ОТ НЕЯ НЯМА МЪРДАНЕ ЗА НЕГО ВЕЧЕ ! И В ДВАТА СЛУЧАЯ ВАКСА КУКЛОВОДА БИЛ И СЛУГИТЕ МУ ПОБЕДИХА!

31

Мда

преди 2 години

Лошата кумуникация е основно,че Джоката не е хванал самолета за който този хубавец му е купил билет и е бил уредил точно тази смяна на Гранична полиция да си затвори очите!Те си излязоха факти за това, но нещо много бързо се потулиха, че към целия скандал да се добави и участие в корупция,щеше да е края на Джоката!А иначе той може и да играе през 2023, ама Тайли няма да е турнирен директро след всичките опити за вкарване на сърбина през задната врата!

30

АнонимеН

преди 2 години

НА ЗЕЛЕНООКИЯ МУ Е ВЕЧЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ БЕЗ ВАКСА НЯМА КИНТИ! ФИКТИВНО ЩЕ Е, НО ДО КРАЯ НА 2022-РА ГОДИНА ЩЕ СИ ТУРИ ОТ СВЯТАТА ВАКСИНА!

29

Анонимен

преди 2 години

Ако е мъж, да се ваксинира! И да ходи по турнирите после. Че антиваксърите го развяват като знаме сега.

28

Анонимен

преди 2 години

Не знам имат ли право платени дрищячи за жълти стотинки да коментират номер едно тенисист? Жалки са. Да драскат. Това им остана като единствено препитание да не умрат от глад. Дреме му на най- добрия. Ще си премести топките.

27

Г-н Поре

преди 2 години

Той и Галилео,можеше да каже пред Инквизицият,че Земята се върти,но си затрая!Каза го навън!Ноле като се е раждал,е боцкан,без да го питат!Ама донкихотовщина та е приятна и заразна