13

До 14:

преди 2 години

Ако ДАНС не беше корумпирана организация, създадена от кадри на Тиквата, досега трябваше да бъдеш арестуван. За тези умишлени лъжи, които разпространяваш, щеше да лежиш не по-малко от 10 години в САЩ за вътрешен тероризъм.

12

Анонимен

преди 2 години

Три годин как младите вакси от ковид ни бранят. Медиите наши трепетно повтарят ела се бодни. Вълните ужасни. За кой ли път гъстите орди лазят пред пункта ваксинен. Телата се стелят. Застигна ги ковида пак. Кукунчев безумний сочи пак народа и вика: "Търчете, виновни са раите". И ордите тръгват с викове сърдити "ваксинирай се бе ахмак"

11

Анонимен

преди 2 години

4 човека които си сложиха ваксина в рамките ДО на 2 седмици умряха, а вие си пишете квото искате, аз вярвам на което съм видял, не на лъжите който опитват да внушат, аверите ми бяха 39, 41, 42 и 46, съжалявам само, че повярваха на агитаторите убийци.

10

Анонимен

преди 2 години

Агитацията и лъжите им спирачки нямат

9

Аха

преди 2 години

Един съсед умря два дни след ваксина! Сигурно сме си внушили и е жив..

8

Анонимен

преди 2 години

Завинаги ще забравиш. Но опечалените няма да те забравят. Поне така казват. Е то за Рептилите не важало.

7

РЕПТИЛ

преди 2 години

*** на Костадинов и тpoловете на Тиквата нагнетяват напрежение защото ако се ваксинираш ще забравиш за тези популисти и ще си гледаш живота. На запад се записваш, когато ти дойде времето получаваш съобщение по телефона и имейл. Ваксинираш се за 10 минути и си гледаш живота и семейството, и така повече от 9 милиарда ваксини. Само тук самотни алкохолици драскат по форумите подкокоросани от популиста Костадинов и изперкалия Борисов, който иска да се върне на "бела жипка".

6

Анонимен

преди 2 години

Тежкия главобол например е от безкрайните внушения колко са полезни. Очите ми сълзят от смях, като чета глупостите на куухите плямпала по медиите. Добре че нямам ТВ. Организма ми нямаше да издържи и на звуковата атака.

5

Анонимен

преди 2 години

Инжектирани и малко умрели? Внушили са си! Симуланти! И тези с инсулти и инфаркти след боц също симулират. Аз познавах една такава симулантка. След бустера /трифазерна/ скоропостижно си отиде от този свят. Беше на около 60год.

4

Пешо

преди 2 години

Искам въображение ми да ме направи гадже с Хасан от моя клас,амин!!

3

Анонимен

преди 2 години

Солен разтвор? Уникален бисер! Нали ако на някой му инжектират солен разтвор в кръвта ще е пътник. Казва се физиологичен разтвор. По-добре не пишете статии по тема която нямате най-малки познания.

2

Анонимен

преди 2 години

Хххахаххаха дефакто ако се "ваксинирате" и има страничен ефект и нещо ви стане ще го изкарат че само ви се струва. Забавно а? Освен това болшинството от всички "ваксинирани" са се подписали че няма да съдят компанията произвела препарата..... Нали? :))))

1

Серсемин

преди 2 години

Страничен ефект- умирачка,плачка