1036

Анонимен

преди 2 години

Американския сенатор Джин Шахин внесе законопроект за лендлиз за Украйна. Той ще разшири многократно възможностите за финансиране и наемане на оръжие от САЩ за Украйна само с решение на президента. Тове е безпрецедентен случай от края на ВСВ когато получателят на лендлиза беше СССР. Путин вече може да забрави за танковите си войски и въздушно космическите си табуретки.

1035

Анонимен

преди 2 години

Основният проблем в Юропата е че има много държавици, управлявани от некадърници и обитавани от племена, неспособни да управляват катун от 3 чадъра, камо ли държава. Логичното решение е тези катуни и бантустани като гречко, македонистания, балканският кенеффисттан буллгаристан, црни гори и пр. "държавички" трябва да се разфасоват и реорганизират в нови структури.

1034

Анонимен

преди 2 години

Абе тия русняци малко се надценяват. Ако им скочи цяла европа + щатите да не се спрат чак в Сибир, а!

1033

само питам

преди 2 години

До да ама не: За каква Грузия говорим? Да Путин стигна до Тбилиси, но се оттегли и призна държавите които не искат да са част от Грузия. Така ще стане и с ***. Путин ще завземе Киев и на запад от Киев който иска нека стане част от новата държава Новорусия, които не иска нека си остане в ***. Мисля, че така е справедливо и демократично!

1032

да ви светна

преди 2 години

Със сигурност мога да ви кажа, че под къщата на Иван Костов в Драгалевци има изграден подземен противочдрен бункер разположен на няколко подземни етажа, като отделните етажи са излоирани със специални изолираши прегради!

1031

Анонимен

преди 2 години

България и Румъния отговориха със среден пръст на кремълската хунта.

1030

да ви светна

преди 2 години

До до 1191: Бункери може и в БГ да си поръчате и голяма част от политиците и олигарсите разполагат с такива. За повече инфо: bunkerbg

1029

да ама не

преди 2 години

Русия не иска да оттегли войските си застрашаващи Украйна и европа , но иска страните около нея да се разоръжат та да може да ги напада безнаказано както е правила стотици години наред.-Латвия ,Литва ,Естонияф.ФИНЛАНДИЯ , пОЛША ,ГРУЗИЯ ,АРМЕНИЯ уКРАЙНА КРИМ И Т.Н И Т.Н.

1028

Анонимен

преди 2 години

Всичко се пре експонира от сащ заради интереси има страни които не са в нато и русия не ги е нападнала къде е нашия делегат на срещата с лавров питам къдравата сю простакесата атанасова и толуп великолепний

1027

Анонимен

преди 2 години

Големият брат защо развали Варшавския договор,хвърли ни на вълците,а сега чак се сети за нас?!Защо чак сега,а не когато влизахме в НАТО?

1026

да ви светна

преди 2 години

САЩ създадоха тихоокеанското НАТО за да пренасочи китайските орбитални хиперзвукови планери оборудвани с кобалтови ядрени бойни глави към Австралия, но не си дава сметка, че китайците смятат да произведат над 1 000 000 бройки от това оръжие на страшния съд.

1025

до 1191

преди 2 години

Не са бункери,а септични контейнери.Пак не си разбрал.

1024

остап Бендер

преди 2 години

Само толкова ли тавариш Лавров , а ключа от апартамента не искате ли?

1023

Шах и мат

преди 2 години

До в заблуда си Съгласен съм, че България също е цел, но играта е дълга. Аз лично не вярвам, че ще се стигне да масивен конфликт, но ако все пак Русия се почувства достатъчно застрашена ще удари директно САЩ. Русия няма интерес от война в Европа или Азия за разлика от САЩ.

1022

трябва да знаете

преди 2 години

В Европа са се увеличили в пъти поръчките за изготвяне и монтиране на подземни бункери.

1021

Геро

преди 2 години

И по -внимателна със заиграването. И Ердоган се заигра с мечката ама лирата му се срина.

1020

Анонимен

преди 2 години

До 118Както е тръгнало и те ще влязат в НАТО, даже и Сърбия.

1019

да ви светна

преди 2 години

До края на тази година в северното полукалбо на нашата планета ще стане невъзможно за живеене!

1018

трябва да знаете

преди 2 години

Австрия, Швеция и Финландия не желаят да влязат в НАТО защото не искат техните градове да бъдат цели за руските кобалтови ядрени бойни глави!

1017

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера що след като сме партньори в нато някакъв си янки ходи сам и блещи квото си иска що няма челн в делегацията от наша страна