42

Анонимен

преди 2 години

Потърсете в YouTube: Клуб диктаторов. Беседа с Геннадием Гудковым

41

Анонимен

преди 2 години

47 май си стъпил на мина като Местан. Бягай да се криеш че Костадин идва :)))

40

Анонимен

преди 2 години

46 долен си ти с опорките и никовете. С400 на Ердоган има обхват цялата територия на България, така че летящите бракми са практически неизползваеми. Толкова по тая ти опорка

39

До 44

преди 2 години

Ти си признай че с К.Костадинов искате да направите българия 16 република на диктатора Пуття и да жертвате 200 000 бесарабски българи под робство, а не ми разтягай лакърдии

38

Радо

преди 2 години

Няма да се учудя ако армията всъщност е за да окупират цялото черноморие и да си осигурят безпрепятствен коридор до Турция. Реално черноморието ни е целта а не Украйна. Искат да ни окупират преди да са ни доставили самолетите. Много са долни путлерастите.

37

Анонимен

преди 2 години

,38 одеса е руски град основан от екатерина, на изток живеят руснаци и много добре го знааеш, потурнак такъв.

36

Анонимен

преди 2 години

Ами да, в Русия няма Българско малцинство като Бесарабските българи в Украйна. Затова безродникът Костя Копейкин поддържа руската свволоч, защото иска да направи българия 16-та република на Путяя

35

Укье Пешо

преди 2 години

"От войната хората страдат, никой не я иска..." От войната всички страдат, но не е вярно че никой не я иска, искат я Путин и руската империя като целта им е завладяване на територии. НАТО е отбранителна военна организация и не иска да напада никой, но иска да защити Украйна от руските агресори.

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Много"мъдра" мисъл има в заглавието,което визира мисълта на Янев.Чак ме отказа да чета статията..

33

Анонимен

преди 2 години

В Украйна живеят 200 000 Бесарабски българи. Руските меккерета дето славят русия-мордор и слуги роби на диктатора Путин като Костадин Костадинов искат нашите родственици българи да ги мачка руски ботуш и руски танк да ги убива.

32

еу

преди 2 години

Украйна я въоръжават, за да си върне със сила Донбас. Пропогандира се, че Русия ще я напада. Ако Русия защити Донбас, ще бъде обвинена, че е нападнала Украйна и т.н. европейски ценности.

31

Анонимен

преди 2 години

Не искат война с Русия, защото ще им обърка *** фашизъм и ще ги пратят всичките в Сибир. Като не щете мира, на ви секира.

30

За сведение

преди 2 години

Тя войната вече започна, Янев! С агресията на кремълските юроди срещу братска Украйна! Не се правете на луд за връзване!14 000 души измряха за няколко години в Източна Украйна!

29

Добре че сме в НАТО

преди 2 години

Че иначе с жалката си армия сме за никъде.

28

Истината

преди 2 години

Все едно слушам другарят агент Иван ДС Каракачан!

27

ПроСоТо

преди 2 години

И да,тогава бюджета е отивал към армията..От 30 години бюджета отива В ШКАФЧЕТАТА НА НЕПОЗНАТИТЕ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!

26

Анонимен

преди 2 години

И аз като мъж утре ако ми се наложи за кого ще се бия? За кефа на американците или за държавата, превзета от ци.га.нй?

25

Анонимен

преди 2 години

Янев, абе ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

24

ПроСо,

преди 2 години

Шъ съ бийш ли уа.... с ветърни мелници..?.....Радев каза:... Атакааа!!.... Скачайте, ***.!!

23

ПроСоТо

преди 2 години

..."...; брегови ракетни комплекси и бреговата артилерия батареи 130 mm и 100 mm водени от радиолокационни станции, морска хеликоптерна ескадрила, военноморска авиация с 10 бойни и 1 транспортна машини, парашутно-десантна и водолазна част, батальон морска пехота. Мирновременният състав на армията към 1989 г. е над 153 000, мобилизационният капацитет на България тогава, по оценка на ЦРУ, надхвърля 2,11 милиона мъже..."