86

НОВА СХЕМА

преди 2 години

Ваксини, ваксини...колко да са ваксини? Ваксиниран, ваксиниран - колко да си ваксиниран? То понеже вече му изпуснаха края с тези бустери кой може да се нарече ваксиниран и кой не и точно до кога (а за реално изследване на клетъчен имунитет след ваксина не се говори), та ИЗМИСЛИХА НОВА СХЕМА, която си е като старата, само дето по друг начин се рекламира. А тази Гломб май им е хоноровано рекламно лице.

85

1-

преди 2 години

Нямам търпение всички нищоравещинда тръгнете към новия тип ваксини. Аре сиктир

84

Анонимен

преди 2 години

Ще се събере ли в една килия се чудя.

83

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

До do МАЙМУНСКИ ГРИПъ: Вече всеки има сертификат бе, ! И ваксинираните, и неваксинираните. Ходим си, където ни кефне. Кеф ти Австрия, кеф ти Швейцария, кеф ти Малдивите! Не сме се спрели две години. Само дето някои взехте, че се и ваксинирахте като последните баллъци, ха-ха-ха!

82

Анонимен

преди 2 години

Правилно ! Пети бустер не звучи сериозно. Давайте сега от начало - първа игла, втора игла, бустер, бустер на бустера и т.н.

81

До 86

преди 2 години

Щастието Ми Не зависи от Парите, За РАЗЛИКА ОТ ТВОЕТО!

80

Махайте

преди 2 години

...СЕРТИФИКАТИТЕ ВЕДНАГА!!! ОСТАВЕТЕ САМО МАСКИТЕ В МАГАЗИНИ, АПГЕКИ И В ТРАНСПОРТА! ЗА ЖАЛОСТ ДЕЦА ЩЕ ПОСТРАДАТ СЕГА НАЙ- МНОГО ПОРАДИ МУТАЦИЯТА НА ВИРУСА. Трябваше да се ваксинират само възрастните и то по желание, а децата да преболедуват по- лекия за тях щам! Но тогава приходите щяха да са милиони, а не милиарди!

79

do МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Ваксинирах се да ходя на ски в Австрия, а ти се пускай с найлон пред блока.

78

У у у

преди 2 години

Като и погледнеш сората и ще разбере. Що за стока е

77

явертъ

преди 2 години

Приятел с 3 дози и жена му с 3 дози, чакат бебе, вие мие говорите за импотентност. То мина близо година от първите ваксини по света, ако хората ставаха импотентни дали нямаше да се разбере до сега?

76

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

До qwerty: Напротив, ваксърче. Изкарали сме си сертификати и щъкаме навсякъде за ваш ужас. Ха-ха-ха! ВИе се ваксинирахте от страх, а сега ваксините ви не действат. Му-ха-ха-ха-ха-ха! Страх ли ви е? Треперете, гнидки дребни!

75

Ха са ж

преди 2 години

Вие *** ли сте или се правите на *** Погледнете Англия премахва всичло а вие още искате да уморявате хората и да ги правите импотентни

74

999

преди 2 години

Пропагандата на Гьобелс ряпа да яде!!! ИСКАМЕ НОВ НЮРНБЕРГ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!РЕЗИЛ! И ТОВА МИ БИЛО 21 ВЕК?!? ПЪРВОБИТНАТА АЛЧНОСТ ЩЕ НИ ЗАТРИЕ!!

73

Анонимен

преди 2 години

От типа Проба - Грешка е Аз Не съм опитно Мишле

72

qwerty

преди 2 години

Добър ден, антиваксъри. Как е, още един ден прекаран в страх изолация, добре ли е? До кога ще живеете така, на работа-вкъщи, няма ресторанти, няма ски в Алпите, карантини навсякъде и всеки ден страх. Някой като подсмръчне и вече пребледнявате.

71

Чоко

преди 2 години

В Англия отменят всички сертификати и маски. СЗО излезе със същите предложения - без маски и сертификати но Гломб знае повече от тях. След като е взела едни пари за да промотира едни ваксини отдавна излезли от годност. Ваксини , коита трябваше да се пазят при -300 градуса а сега се предлагат по паркове, молове и в метрото. Ефективност нула, почти всички ваксинирани са под ножа на новия вариант Омикрон.

70

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Айде сега да се извините на хората и да платите ваксините от комисионните си от Pfizer и останалите!

69

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Това да не би да е признание, че тия т.нар. ваксини са гола вода? Да бяхте направили една нормална ваксина за това време, а не да тровите хората с тия РНК б-луци!

68

Скоро

преди 2 години

...ще си признаят и за Автоимунните болести! Очаква се тепърва БУМ!

67

999

преди 2 години

Всичко това Мъдрият БГ Народ Го знаеше ПРЕДИ ПРОФЕСОРИТЕ И АКАДЕМИЦИТЕ !!!