14

Зелен Демократ

преди 2 години

Ах децата, те са нашето бъдеще, ваксинирайте ги с РНК препаратите, бъдете отговорни! Те са и вашето бъдеще, защото са нашето, а вие нямате собствено, освен нашето!

13

До 10,

преди 2 години

"А как да разберем, че е ковид? На всяко вдигане на температера ли да обикаляме по опашките на лабораториите за пср тест?" - - Ковид и грип винаги е имало. Сега просто от икономически съображения направиха цирк. Лично мен неме интересува ковид ли е, мовид ли е. Когато понакашлям и не се чувствам добре пийвам аспиринче с витамини,пооставвам на топло и за пет дни съм шен. Така-вече 47 години. Антибиотици не съм пила от поне 20 години. Ковид минах с липса на обоняние и апетит. Повече не се тествам!

12

До Анонимен

преди 2 години

"Във Великобритания сагата "Ковид" приключи.Официално! Що се правите всички медии на ощипани?" ----- Е, нашите "медии", оръжието на пропагандата, са подчинени пряко на управляваща хунта, тя - на ЕС, той - на САЩ, а от там не дават да се отпуска населението. Мерки, лишаване отправа и продължаване с химичните и биологични експерименти.

11

Анонимен

преди 2 години

Моите деца боледуваХА без температура. Едното изгуби обоняние и вкус за две седмици, но нямаше други симптоми, другото пък имаше кашлица и хрема за три дни, без други симптоми. Ние,родителите, без температура - отпадналост, аз изгубих вкус, съпругът ми имаше вече втрисане, но /пак казмав/ - безтемпература. Татко на 76 кара с кашлица, майка само имаше пневмония, която си лекува вкъщи. Та - няма такова нещо като "как карат децата ковид" - всеки си караразлично, като всяко друго вирусно заболяване.

10

Анонимен

преди 2 години

Махни тоя *** от муцуната си, очилатко, че ми трябва преводач да разбера кво дуднеш през него. Няма да фанеш корона без парцала, не се бой толкова.

9

Анонимен

преди 2 години

С парите от фалшивите тестове да бяхме си построили детска болница.

8

Анонимен

преди 2 години

А как да разберем, че е ковид? На всяко вдигане на температера ли да обикаляме по опашките на лабораториите за пср тест?

7

Пуснете

преди 2 години

учениците в София онлайн веднага! В момента има вирус с температура, ангина и бронхит. Масово са болни по училищата. Вчера обиколихме 7 !!!!!!! аптеки, докато да намерим антибиотика, който е изписан. Вие сте абсолютни ***!

6

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видиш.. ммм ама да не лъжеш пак. Или само си измисляш.

5

Анонимен

преди 2 години

То ако чакаш сините устни, си закъснял, нека са добре децата ни.

4

Дедо

преди 2 години

Напливът е сериозен .........11 легла .....!? Да е сериозен , колко да е сериозен !?

3

Анонимен

преди 2 години

Как до преди 2 години никакви грипове и вируси не можеха да ни уплашат,а сега всичко живо само за к19 говори ? Даже и моите родители и роднини,които познавам като върли поддръжници на бабини методи за лечение,масово обедняха ментално с тоя к19 и Волтрон и Пауър Рейнджърс.То в нашия край и сняг няма тая година,да речеш да го калиш...

2

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания сагата "Ковид" приключи.Официално! Що се правите всички медии на ощипани?

1

ЕТО КАК БОЛЕДУВАТ

преди 2 години

Два дена с лека температура! Самолечението е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! А не да ви предпишат два тежки антибиотика едновременно и да натровят детето! Или какъвто дивашки зловреден "протокол" имат за съсипване на здравето.