43

Име

преди 2 години

До Анонимен 23,Как точно е доказано, че и да бъде факт "Ваксините предпазват от тежко боледуване и смърт!"?

42

Анонимен

преди 2 години

Защото не харесват лъжливи балкански тарикати.

41

Анонимен

преди 2 години

Демокрация, Сър...

40

Анонимен

преди 2 години

Фашисти.

39

Анонимен

преди 2 години

В белите държави не обичат известни личности, да се правят на отворковци и затова изритаха Джокович.А, че се правеше на отворко, доказва лъжите в които се оплете с уж медицинското изключение, че бил прекарал Ковид, пък не беше в карантина,даже отскочи до Испания, което, забравил да спомене! Освен това той го дава по медийте вкл. и пред BBC антиваксър сипещ обвинения срещу здравните власти и затова той е заплаха за общественият ред на Австралия.

38

Анонимен

преди 2 години

До 36Няма такова нещо!Първият съд е щатски на щата Виктория. Вторият е федерален и е над щатския!

37

Анонимен

преди 2 години

Както е казал вълкът ,,мътиш не мътиш - ще те ям" - цялата работа е за един ПР иначе още преди да тръгне за там е можело да му откажат или на всички които имат валидни визи за Австрали им проверяват документите 5 дена след като са стъпили на острова?

36

Анонимен

преди 2 години

Ноле си помисли за момент, че е над закона защото е известен и има пари но беше моментално изритан от Австралия. Определено си беше въобразил че балканските номера вървят навсякъде.

35

Жалко, но факт

преди 2 години

Те и в лагерите през Втората световна само са спазвали правилата... И инквизицията е спазвала правилата...

34

Анонимен

преди 2 години

До 38 АнонименАйсектирбе РазбирачВаксарски и *** си забии бустерна доза

33

Анонимен

преди 2 години

До 34 Професор ПръцТова е известно още от самото начало на измислената пандемия и вирус. Целта е ваксиниране с подчиняващи волята на човека вещества. По точно превръщащи го в безволево същество=РОБ или зомби

32

Анонимен

преди 2 години

Ако Джокович не се ваксинира, едва ли ще играе на големи турнири вече. Това, което не ви пишат като анализ е, че в САЩ и Канада болен от КОВИД в болница струва средно по $500,000 на здравната система. Това са разходи, които парализират всичко останало в здравеопазването. Да не говорим, че човек след тази болест едва ли може някога да се възстанови.

31

Мангъра

преди 2 години

Подлежи на депортиране. Както и Костадинов.

30

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/27"Съдиите заключиха, че той е опасен за обществения ред и стабилността на държавата." - така е пич. И в Холандия съдиите отказват да изслушат свидетели на защитата, "в интерес на холандското правосъдие". ПП. В Австралия това беше втори съдийски състав. Първият отсъди, че Джокович е "направил ВСИЧКО каквото може, за да отговори на изискванията на Австралийското правителство".

29

Анонимен

преди 2 години

Дори хитлер не си позволи да депортира Джеси Оуенс.

28

Професор Пръц

преди 2 години

Ето кое не мога да разбера....Ако смятат Джокович за опасен разпространител на вируси,защо не му направят PSR тест и проблемът да се реши?Но не е това....Те искат не той да е безопасен за околните,а да е ВАКСИНИРАН????Отрицателен тест значи безопасен,а ваксиниран не значи безопасен??Но те си държат на ваксинирането????Направо ми съ драйфа от тая банда лицемери и лъжци....

27

Анонимен

преди 2 години

Защото е подавал лъжшива информация.Тва не е балканската ни *** тука да му ръкопляскат щото бил "мега звезда" и да прави каквото си поиска.

26

Анонимен

преди 2 години

Защото са неадекватни .Тенисистите пускат документи преди да ходят в Австралия ако има проблем ще им кожат че има проблем.Политиката се намеси в тениса ,всичко е било наред иначе нямаше да е пуснат .

25

Лили

преди 2 години

Правителството на Австралия показа 2 неща:1. Че са фашисти;2. Че много ги е страх от антиваксърски протести (защо ли...?)Браво на Джоко, че не се даде! А само с протести (мирни и без насилие) ще можем да си отвоюваме свободата обратно!

24

Христо Христов

преди 2 години

Щот са сбъркани психопати! Няма лошо, ако Китай потопи това недоразумение - Австралия!