20

анонимен

преди 2 години

Това, че в два последователни тиража са излезли едни и същи числа, може да се случи! Но, във всеки тираж, почти във всяко теглене на 6/49, 5/35 и 6/42, има последователни по две или три числа, например 7 и 8, 17 и 18 и т.н., прави невъзможно да уцелиш дори и тройка! Който не вярва да провери назад няколко тиража, така е от окло 6 г., когато смениха софтуера!

19

Анонимен

преди 2 години

Подиграваха на Черепа по 70 милиона на година. Които отиваха за пълнене на чекмеджетата отчасти. Как няма да натрупат печалба от Тотото.

18

Анонимен

преди 2 години

Да.

17

Анонимен

преди 2 години

Да бе,как Черепа даваше по 70 милиона рушвет и през ден -два милион на някой печеливш,а тия кияци,въпреки,че го махнаха Божков и нямат конкуренция,монополисти са и толкова малко пари?!Я марш!Тото ама в Испания баба Гошка колко взе?!Тук крадат яко и не дават нищо на хората.Джакпотите са смешни и ги изплащат на части.Мизерна работа комунистическа.Нищо не е мръднало в тотото.

16

Лотария нулгария

преди 2 години

Да махнат жълтите и оранжевите топки от машинките за теглене, защото навяват тиквени асоциации.

15

Кера_фитнес

преди 2 години

Ако туй ръководство е оправило бакиите и е показало че може-да се даде възможност и още да подобрява положението и да се помага на спортните клубове!Иначе мирише на приватизация.

14

Naka

преди 2 години

kakva e logikata depolitichen i vdignal rezultatite na firmata da bade osvoboden....

13

анонимен

преди 2 години

Не харесвам Радевата хунта, но и в тотото сте хунта, която прибира парите на хората, а не дава печалби, реди последователни числа във всеки тираж и теглене! Беше време /до преди около 6 г./, когато тотопунктовете бяха пълни, но имаше печалби! Сега няма, защото няма приходи, хората се усетиха! Същото правят и с билетите, и там няма печелби! С трици маймуни не се ловят, обаче едва ли новите "управляващи" ще променят нещата, просто искат да приватизират и този бизнес!

12

Анонимен

преди 2 години

Божков правеше по 600 милиона и 60 милиона даваше на Баце...

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ни стане жал ли, че е политическо. Ми те 12 год. бяха по семейно, по приятелски, по шуробаджанашки, та къде е проблема? Ааа че ви взеха кокалчето ли, еми таковал съм ви тутурутката лелина!

10

Радевата

преди 2 години

Хунта в действие навсякъде!Колко ли нормални хора ,осъзнават какво става!Май повечето са с перде!Ама това е живота,глупостта е заразителна!

9

Анонимен

преди 2 години

Чегърт чегърт калинка калинка мая...

8

Е сега

преди 2 години

Нали трябва да окупираме държавицата де!

7

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Радев и Петков само за месец декември,

6

ПроСоТо

преди 2 години

Бг "тотото" е една от ФОРМИТЕ на МАФИОТСКИЯ ОБИР !!!...Спомнете си само преди години как "излязоха" в ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ТИРАЖА ЕДНИ И СЪЩИ числа !!!!!...Айде аритметиците като витановия да "пресметнат" каква е вероятността това да се случи !..Некога беше ясно:-Топките в сферата,а тя се върти..Сега какво?..-Компютъра проверява кои комбинации са пуснати и подбира ТЕЗИ ТОПКИ /ИМА такава възможност !!!/,които да ИЗБЕГНАТ ИСТИНСКАТА печалба...Също като в казината..Питайте "Христоско хазарта"!

5

истина е

преди 2 години

Герберистката мафия е във всеки капиляр на държавата !.Ако не си отделял пари за шайката ,просто няма да си бил там никога !

4

Анонимен

преди 2 години

7 000 души са освободени миналата седмица от завод Арсенал в Казанлък. Хората в града и района са в паника.

3

Анонимен

преди 2 години

това показва само едно - българинът е тотално деградирал, щом търси решение в изгодните гредити дето гъ въртят по всички телевизии билетчетата и тотото

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам, ама един път изтеглиха едни и същи числа в две последователни тегления, което никъде другаде по света не се е случвало ми се струва.

1

---

преди 2 години

Е и! И да е политическо, предишните също са такива, така че не ми е жал за тях