70

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че в този форум пишат само таксиметрови шофьори, лелки от провимцията и някакви ММА момпенца фенове.Интелектуалното ниво е просто уникално ниско.

69

До леша

преди 2 години

Ти, си се вкарал в някакъв голям филм, момче.

68

Леша

преди 2 години

Матрицата се руши, идва новата. Е, инжектираните ще си останат в старата а ние свободните продължаваме да вадим кабели.

67

Учен от БАН

преди 2 години

Рано или късно всеки който се е родил ще умре. Дайте ми сега една Нобелова награда за това научно достижение.

66

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да го проумее.

65

учооаиеи

преди 2 години

учените от бан са заразени от лудост

64

Фин

преди 2 години

До ToPhD ...не че не го знаехме отдавна, но пак добре, че са направили филм за масовата публика. Проблема обаче не е само при наркоманите, а при всички хора. Постоянно чуваме за някой, който си дава половината пенсия за т.н лекарства. Хората са си виновни...страхливи и слаби мижитурки. Да носят маски и да се ваксинират, за да може биг фарма да е богата..

63

Анонимен

преди 2 години

Как става това - днес небето над Пловдив е кристално чисто, без една следа , а преди две седмици беше на решето от поне 20-30 следи от самолети?????Сега къде са самолетите ???!!!

62

До 71

преди 2 години

И какво беше казал оше в началото мангъра?Общо взето до сега не е казвал нищо конкретно.А, от което беше казал по директно, нишо не се случи.

61

Анонимен

преди 2 години

Аб е Лили Иванова боцнала,ли се е?Сложила,ли е иглата?

60

Свободен

преди 2 години

Не забравяйте, че робите мразят най-силно свободни, по-силно от поробителите си дори!

59

Няма пребол.повторно

преди 2 години

Пак въздухарски глупости. Накрая стигате до това, което ви каза доц.Мангъров още в началото!

58

Анонимен

преди 2 години

До До 64 "по- скоро в РНК е бъдещето за лечението на рак" И хич не ти хрумва, че ако могат да те излекуват, могат и да те разболеят? И си мислиш, че никой не би постъпил така с хората? Сигурно си млад и наивен.

57

InHouse M.D.

преди 2 години

Колегааа... Върховен егоизъм е когато неистово желаеш да набодеш другите за да ти е спокойно на теб и на семейството ти...

56

Анонимен

преди 2 години

"Учен от БАН" да само това ми трябваше да прочета за да знам колко е фалшива информация говроят. "Учен" ама друг път с подарени и самопровъзгласени титли на самозванците

55

До 64

преди 2 години

За рака ще имаш да вземаш - от години богатите, които боледуват онкологично се лекуват с индивидуални РНК терапии, в скъпи клиники в Германия и Швейцария, по- скоро в РНК е бъдещето за лечението на рак, за жалост скъпо за масово потребление.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55Ми бизнес ве мен, то ако беха читави ваксините, немаше да се заразяват от грип отново :))) Колкото повече ваксинки, толкова повече заразени, вземи за пример UK :)))

53

Математик

преди 2 години

Математика: 85 дни след 5ти Март всички 6 милиона българи ще са го изкарали. Край на пандемията? (85 по 70 000 ден = 6млн)

52

do 52

преди 2 години

До Песимист: Логиката е страничен ефект - краткосрочен и дългосрочен. Спасиш се от хремата, па вземе че хванеш перикардит, миокардит, тромбоза, автоимунно заболяване, рак, болест на Кройцфелд-Якоб, загубиш зрение, изтръпне ти крайник и т.н.

51

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!