220

ИСТИНАТА!

преди 2 години

Почитателите на Путин досега още не са разбрали, че най-важното преимущество на Пентагона е неговата космическа Флотилия USSF, за която ПРО и ПВО не съществуват, защото безпилотните космически совалки Х-37В и плазмените летящи чинии с ядрен двигател TR-3B /MANTA, ASTRA & AURORA/ напиши абревиатурите им на търсачката и ги виж!/ ще изстрелят от космоса всяка неуловима от отбраната ракета. Това е истината, иначе,при русофилите всичко друго е заблуда...

219

hitko

преди 2 години

Не разбирам защо всички се дърлят като улични ***. Обстановката е добра, з да покаже на Запада, че на дивата Русия никога не трябва да се има доверие. Нека си преразгледат концепциите на всички нива. Аз виждам в следващите 20 години Русия да стигне нивото на Перестройката. За всички ни ще е добре!

218

Анонимен

преди 2 години

До НЕМА ЛОШО...А от Москва до Полша колко е?

217

Анонимен

преди 2 години

Щом накараха рашките да верват, че са стъпили на Луната, немат шанс източно диваците :)))

216

77

преди 2 години

Русия е Северна Корея за нормалния свят. Кой иска да си разруши подредения живот? Това не се разбира от кремъл и това ще ги доведе до нов разпад , без някой да ги напада.

215

народна приказка

преди 2 години

Когато и двете страни когато се въоръжат до зъби война няма да има! Кой ще е първи?

214

Малии СТРАХ

преди 2 години

Руснаците само са загатнали и тия подгизнаха!

213

Анонимен

преди 2 години

До НАТО: И като се събуди - я пак в реалността!

212

МАЙОРА

преди 2 години

До Татул Много ясно, че раССССия няма да започне война! Затова и на НАТО и ЕС не им дреме за рекета на дребният ботоксов старец от Кремль! :)))))))))

211

Анонимен

преди 2 години

Ако може вече да ни ударят, че ми писна да слушам за КОВИД. Поне да има някаква истинска криза, че вече от истериците не може човек да се напие на спокойствие.

210

МАЙОРА

преди 2 години

НАТО ако си изтеглят базите тогава *** от Сибир ще превземат спокойно Литва, Латвия и Естония! Затова толкова им пречи НАТО на болшевишкият Мордор! :))))))

209

Ваня

преди 2 години

До МАЙОРА-170 Ти да си чувал за РЕБ и за ПВО ???????

208

ХХХ

преди 2 години

Тц тц ......Мислех че само американците имат право да разполагат оръжия по целия свят ........

207

Анонимен

преди 2 години

Да побързат с ракетите, че вече ни писва от ***, които управляват ЕС и ни тормозят! Дори първата аз бих я пуснала над Франция, че Макрон се е взел за Наполеон

206

Ваня

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер-149 По дъното са разположени от години!

205

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Дискусията с русоробите, които се опитват да доказват преимущуствата на ЗАЗ и Москвич пред Шеви и Мерцедес, е излишно губене на ценно време. След толкова много победи и възхвали Русия загуби всичко "спечелено" със сила през ВСВ, даже смени и името си по технически причини. Джуджетната гимнастика не ми е по сърце. Оставете ги. Те ще изчезнат и без бой.

204

Татул

преди 2 години

Бах'ти колко глупости се изписаха за тези няколко часа. Никой ли не разбра, че Русия не търси начин да започне война. Това няма да се случи по нейна вина. Те не са забравили милионите жертви, които дадоха по време на втората световна война. Обаче Американците не се спират, да провокират. Този агресивен модел на поведение беше доста ефективен в началото на 70-те та доскоро. Но вече се изтърка. Пряк пример за тяхната демокрация е съвременен Афганистан. Употребиха го и го захвърлиха. Те са заплаха.

203

Анонимен

преди 2 години

Няма хора(изключение българските русофили),на планетата Земя ,които биха искали руски ядрени бомби в Родината си.

202

Ваня

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер-132 Ама настъпят ли и един милиметър-ще са в Ада!

201

Анонимен

преди 2 години

До оберщурмбанфюрер/Бягай и се скрий, че Щирлиц идва...