87

Стига ривахте

преди 2 години

Ако беше спазил правилата проблеми нямаше да има....

86

анонимен

преди 2 години

Да бе,все вие сърбите сте прави и вашия господар Русия. Много си нагъл Вучич.

85

кенгуру

преди 2 години

в Австралия дали са чули за тоя и въобще някой интересува ли се от мнението му ???

84

noFreeman

преди 2 години

Вучич, в страните с хунти е така, и ако ти в твоята направиш здравна хунта, никой няма да те *** за нищо... Джоко го остави - голям футболист и доказа, че не е роб, както всички изме.кяри духнали за триградието Австралия... новата земя на робите!

83

aa1830

преди 2 години

Вучич, Австралия не е част от Югославия и ти не си Тито. Аре по-кротко малко.....

82

aa1830

преди 2 години

90% от австралийците не знаят дори какво точно е Сърбия.

81

Анонимен

преди 2 години

Прав е, но защо се натискат там , за пари то е ясно. Можеше по-достойно да излезе от ситуацията. Като протестите на сърбите, живеят и се хранят от острова , но иначе мрънкат, няма как да стане..То това показва и че модела с имиграцията е вреден и за двете страни в процеса, в крайна сметка

80

...

преди 2 години

Пука им на австралийците какви ги плещи Вучич...

79

aa

преди 2 години

Вучич, пращай сръбската армия към Австралия и им покажи на тези аборигени.

78

aa1830

преди 2 години

Видяха сърбите какво е австралийска плескавица.

77

Мужик

преди 2 години

Кой го казва? Този който е вечно в поза пapтер пред Путин и му ближe подметките!

76

Анонимен

преди 2 години

Австралия показа нагледно как се защитава правото и законите, няма изключения за никого. То затова и австралисйкият народ е щастлив и благополучен, докато сърбите хитри балканци газят кал и немотия, младежите им ходят в кауфлажни облекла, остригани и татуирани и се имат за кралимарковци, а всъщност са дълбоко нещастни, и само Джокович им носи радост и пълни чашите със сливовица.

75

aa1830

преди 2 години

Някой да отвори македонски вестник 3 от 5 заглавия са за Джокович, това че имат 30год. независимост или че днес гласуват нов кабинет не им е важно явно на сръбските ***.

74

Не е виновен Джоко

преди 2 години

Първо той е Сърбин и като такъв той живее с чувството, че всичко му е позволено.Мноро, ако се вгледате в втичата му физиономия и събраните очички, ще разберете че зад тях много умствен материал няма.Никой не отрича, че е велик тенисист, но това не му пречи да е абсолютен сръбски тапа--нар.

73

aa1830

преди 2 години

Вучич, ми като не ви изнася да спазвате правилата направете със Сърбия опън и правилата ще ги определяте вие. Астралийците си гледат правилата и общественото мнение и интерес. Прави, криви там решаватъте, в Сърбия си решавате вие.

72

Хай

преди 2 години

Сега Вучич да обяви война на Австралия и да се свършва,а в Европа да се забрани влизането на Сръбски граждани, след като при тях няма карантина за болните.

71

буахахаха

преди 2 години

Хаха, Вучич да говори за унижение... ахахахах!!! Сърбия е сигурно най-унижената държава в Европа - перманентен пудел, който дори не скача по кокала, а по някакви евтини насипни гранули....

70

Striker

преди 2 години

Глупич пак се изказа, типично по сръбски - арогантно, по комунистически, без покритие и напълно неподготвен! Не Австралия, а Сърбия за пореден път се изложи в лицето на Джокович и баща му. Там тези партизанско-балкански номера не минават. Да се благодари, че не е в затвора за лъжепоказания.

69

Дупедавците

преди 2 години

В България, веднага забравих какво направи Джокович за да се подиграе с Гришо, а сега пригласят на този *** Сръбски.Сърбите са долна нация !!!

68

Анонимен

преди 2 години

То не беше фалшив тест, не беше уж цьолиакия, не беше уж карантина ......ама не искал ваксина. .....много се омаза в лай....