90

Анонимен

преди 2 години

До 75 Всъщност Великобритания отменя зеления сертификат от края на месеца и остават само маски във влакове и магазини. САЩ спря заповедта за ваксини в големите фирми, като обяви и маски и тестове на работното място за назаконни. От 2.2.2022 болниците в САЩ няма да са длъжни да отчитат умрели с ковид. Испания обяви, че приравнява ковид на грип. Сертификатите почват да отпадат и скоро ще стане за всички, щото почват въпросите що тук така, а там е друго.

89

я кажи ми облаче

преди 2 години

Не мога да си обясня агресията на ваксинираните с/у неваксинираните. Чак пяна ви излиза на устата. Защо, бе? Нали сте защитени, нали няма никога да умрете, нали може да ходите навсякъде? Защо сте толкоз напрегнати? Нали утре ние, неваксинираните ще умрем в кански мъки и вие ще се ширите на воля. Кротко, бе хора! Шs$йте бустерите и бъдете щастливи!

88

Анонимен

преди 2 години

Няма да се посвеня да кажа, че съм антиваксър и то съвсем осъзнато и информирано. Набодоха ме без да знам защо и как някъде в древното ми минало, но вече няма да се съглася. Какви алергии само получих от безумните вакси! Добре, че не ме сполетяха парализи, аутизъм и други прелести.

87

До Мухаха

преди 2 години

Бачкаторът е толкова по- наясно от тебе, че няма накъде повече. Даже утре ще го търсиш със свещ, за да ти направи банята. Но той ще е етърсен, ще реди хилядарките навън, 100 % ще е здрав и ще ти се смее, че в същото време, ти ще следиш, кога ти е датата за бустера и толкоз. Лошо, Гошо:)))

86

БОЦКАН

преди 2 години

АЗ НЕ СЪМ АНТИВАКСЪР! Имам ВСИЧКИ ваксини по имунизационния календар на Бг. ПРОСТО СЕ ВЪЗДЪРЖАМ ОТ ТАЗИ! Точка!!!! Защото с досегашните ваксини НЯМА нито един случай на едра шарка, заушка, коклюш и др. А с ковидната??? Почти всички! Защо??? Та имам ли право да поразсъждавам?? М?

85

До германец

преди 2 години

И милиони хора по света да губят работата си. Сложи ръката на сърцето и ми кажи че от началото на 2020 г. до сега нито едно предприятие в Германия не е фалирало заради кризата причинена от това безумие. Щото и аз съм бил гастербайтер и ще ти кажа едно. На никой не му пука за теб. Това , че ги хвалиш , защитаваш и лижеш по за...ците няма да ти помогне. Когато трябва да се съкращават хора в едно предприятие първо ще махнат теб , за да има работа за немците , турците и талибаните там.

84

ааа не!

преди 2 години

До Мухаха.................... Тъжно ще ти е, но ще ти напомня, че точно тип "бачкаторите" имат най- развито чувство за самосъхранение и " оправност". Пример. Още в 2007 тълпи от *** превзеха ЕС. Натаманиха се тъй, че сега вземат луди пари от "социала", дремят у тях, а ти- интелектуалеца, за същите пари бъхтиш, като луд. Типът бачкатор ще надживее и ***. Довери му се!

83

Анонимен

преди 2 години

Още чакам смислено обяснение за какво е нужен този сертификат? От какво пази? Понеже вече и баба Радка се изпусна, че бустерите не действат. *** не назначавайте памперси, че не помнят какво са казали преди 1 секунда.

82

До германец

преди 2 години

Въпроса не опира до това след колко бустера ще бъдеш свободен. Различните хора имат различни критерии за свобода. Проблема не е дали те предпазват или не или пък в това , че те увреждат и в тях има чипове. Аз също съм ваксиниран. Бил съм антиваксър на 5 годинки. Тогава ме беше страх от игли и от чичо доктор. Сега би било много смешно да се боя. Въпроса опира до това след , кой бартер ще спре да се дестабилизира икономиката , да се повишават цените на стоките и услугите, да фалират предприятия

81

Мухаха

преди 2 години

А защо се учудвате, че протестиращите били много. Логично е - простаците у нас са много, а сега са отишли на протест.Гледахте ли интервюираните протестиращи? Всичките с интелектуално ниво на бачкатор.

80

До германец

преди 2 години

Кога ще поемат отговорност за ниските рейтинги и оценки на кредитните агенции и отлива на инвеститори , дължащи се също на постоянните lock down и ограниченията? Защото главния проблем не е само в това , че като има locked down Пешо със сергията няма да си продаде гащите и сувенирите. Проблема е , че фондовите борси са на червено , а риска за инвеститорите се увеличава. От там цените на стоките моментално започват да растът.

79

Случаен минувач

преди 2 години

Д-р Андреас Ноак (намерете го в нета, ако вече не са го изтрили) каза: във ваксините има графен оксид. Той може да реже химични връзки например в ДНК. Една седмица след изказването му беше убит.

78

До германец

преди 2 години

Не сме забравили , какво се случи миналата година и опашките от тирове и камиони. Това доведе до загуби от милиони Евро за много предприятия по света и в Европа. Какво ще направят с непрекъснато повишаващата се инфлация в Евро зоната, която също създава големи проблеми на търговците и производителите? Защото тази инфлация не се дължи само на проблемите с газта, а на locked down и ограниченията.

77

Случаен минувач

преди 2 години

Няма да ни оставят на мира. Искат да ни обработят, както се сваряват жаби - много бавно им се качва температурата на водата. И те нищо не усещат. Добре, че все пак хората притежават втора сигнална система, разум. Сигурен съм, че протестите ще се засилват.

76

До германец

преди 2 години

Проблема не е медицински , биологичен и вирусолгичен , епидемиологичен и пр. Той е политически и икономически. Добре , ти си голяма работа. Станал си гастербайтер в Германия. Там те направиха много възпитан , умен и цивилизован и те научиха да защитаваш и тачиш всичко немско. Тогава ми отговори на следнте ми въпроси: Кога Германия, като най - голяма икономическа сила в Европа ще поеме отговорност за блокадата на границата и спирането на транспорта на матеряли и стоки?

75

Случаен минувач

преди 2 години

Миналата 2021 си мислех, че целта на световните "господари" (към които се присъедини и Бил Гейтс за жалост) е да направят икономическа криза по целия свят. Сега осъзнавам, че те искат нещо по-страшно - да държат хората в подчинение с непрекъснато изискване за поредната доза ваксина. 4-та, 5-та, 6-та... до живот. Световните фармацевтични гиганти ще спечелят трилиони, а какво се слага в тези ваксини, те си знаят. През 2014 във "ваксината" за Ебола беше открит препарат, причиняващ безплодие.

74

Анонимен

преди 2 години

Добре де, аз сега мога ли направо да си сложа бустера, или трябва да почна от инжекция 1 докато стигна до бустър? Щот не съм ваксван, пък гледам много рекламират бустера

73

Случаен минувач

преди 2 години

Хората по цял свят взеха да се усещат. И най-глупавите взеха да разбират, че ги правят на маймуни. Не може един вирус вече две години да обърква целият свят, ако беше нормален! Но той не е, създаден е с генно инженерство! Още през 2020 проф. Люк Монтание го каза. Защо му запушиха устата? Та той е един от най-добрите световни биохимици, изолирал СПИН вируса. И сега, след Омикрон, тези, които са го създали, подготвят почвата за нов вариант, който до март най-вероятно ще се появи.

72

Излизане от ЕС

преди 2 години

Време е за излизане от "сектата на третия пол, шастливите кокошки, правите краставици, зелените гета и данък въздух, само за миналата година Б-я е платила над МИЛИАРД лева на европейската секта -данък въздух". След интервю бивш шеф БЕХ, се оказа, че по настояване на ЕС България не може да ползва ентиният ток от Козлодуй, който сама произвежда.Референдум за излизане от ЕС. Референдум за забазване на ЛЪВЧЕТО. никой от чиновниците в ЕК, не е избиран пряко от народите на Европа, а в тъмни стаички.

71

Чоко

преди 2 години

До германец.Преболедувах ковид преди година и нещо. След това го хванаха всички колеги. Последва ги и моето семейство. А познай аз дали се заразих пак.