40

Анонимен

преди 2 години

Спрете тестовете и всичко ще приключи.

39

безработен

преди 2 години

И моето легло е постоянно заето, включете го в процентите.

38

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се, защо е нужно да си разваляте комфорта с някакви си превантивни мерки, когато можете направо масово да заразите деца, родители, учители и да ги наблъскате в интензивното, ако изобщо се намери празно легло, а лекар да се намери вече е лукс, защото и те са вече на ръба на силите си. Но на кой му пука за народа.

37

Анонимен

преди 2 години

Нямаме кмет, столицата е на автопилот

36

Ели

преди 2 години

В нормалните държави откриват още интензивни легла и нови болници дори. А тук затварят хората и бизнеса. Clever!

35

Ченгесарията на Боко

преди 2 години

Зад тази баба в момента седи цялата Държавна Сигурност за да продължат да крадат!

34

Алко

преди 2 години

Е те тва е! Нямам думи!!! Значи 2 години ни правихте на маймуни УЖ да ни спаите живота, а то било за да спасите скапаната ни здравна система?!?!?!?!?! Къде са ви болниците бе??? Значи Мангъров през цялото време е бил прав, а вие го плюехте, така ли??? С това целите да ни заразите всички и да постигнем така наречения стаден имунитет! Значи негласно признавате, че ваксите не работят, също както и системата??? Ами затваряйте Арената и я пълнете с болни тогава и всичко да се връща по старому!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Новият план за справяне с ковида може с пълно основание да се нарече "Сухи съчки". В 90% то йе подчинен на логиката на Мангъров за справяне със заразата. Предстоят няколко седмици на брутална зараза, запълване на болниците, изтощен медицински персонал и най-вече на много, много смърт. Ще се опитат всички сухи съчки да си хвърлят на кладата на заразата с надеждата това да е последната вълна. дали тази надежда ще се оправдае не е сигурно...

32

Анонимен

преди 2 години

Дали обаче персоналът на интензивните отделения има физическата възможност да се справи с 80% заетост от Ковид болни в критично състояние?

31

Анонимен

преди 2 години

Значи понеже Бойко изнесе лекарите, както каза през 2011 г., окраде парите за здраве, сега ще го отнасят здравите, понеже не смогват да лекуват болните. Това е пълна ид иотия!!!

30

Софиянски

преди 2 години

На снимката е лицето на корупцията в София! Срам и позор!

29

Анонимен

преди 2 години

A защо вместо да мислят какви нови мерки да спуснат не мислят направят още легла в болниците? Толкова пари се харчат покрай тази корона и все отиват не там където трябва.

28

:)

преди 2 години

Фънди Клeптоманката какво е откраднала, че е толкова щастлива?

27

Анонимен

преди 2 години

Браво на Възраждане! Да живее България!

26

Анонимен

преди 2 години

Искам да се извади статистика, като в белите дъжави- колко от 70% в интензивното са ваксинирани! Ама истински ваксинирани, а не на ужким. Дали има и 1%. Съмнявам се. На антиваксъри никакви легла да не се дават. Толкова.

25

Анонимен

преди 2 години

Под 70%? Айде пак празни общи приказки! Под 70 - 20% или под 70 - 69%?? Ако може точните проценти да съобщават, ще изглеждат по-адекватни. Или никой не ги знае процентите и всичко е "както днес ни изнася, такива ще са процентите"?!

24

Анонимен

преди 2 години

Родителите на агитаторите за ваксинация,трябва да получат писмено и устно извинение от компанията durex..

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на Възраждане!

22

Анонимен

преди 2 години

До Жоро....... Тя тази бройка е плуваща, изглежда. Зависи от методиката на изчисление :) И аз вчера се чудих на Дянков, че говори за 80% в бъдеще време, при това далечно. Няма смисъл да се чудим. Щом казват, че има, значи има.

21

Анонимен

преди 2 години

Те така могат да си измислят и пишат каквито им хрумне проценти! Да дадат статистика за легла общо и заети и това да може да се наблюдава онлайн. Сега и 5 и 95 процента да кажат, това няма как да се провери!