340

Даже

преди 2 години

...могат да му правят ПСР НА ВСЕКИ 2- 3 ДНИ!!! ДЖОКОВИЧ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРА, ЗАЩОТО ТОВА СА НЕГОВИТЕ РАЗБИРАНИЯ ОТНОСНО КОВИД!!! МОГА САМО ДА ГО ПОЗДРАВЯ ЗА ПРАВИЛНОТО И МЪДРО РЕШЕНИЕ!!!

339

ПРОСТО Е

преди 2 години

МОГАТ С ЕДИН ПСР ДА ДОКАЖАТ, ЧЕ Е ЗДРАВ И ДА ГО ПУСНАТ ДА Е ИГРАЕ, ЗАЩОТО ВЪОБЩЕ НЕ Е ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО!!! ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ???

338

Мр Док

преди 2 години

Ситуацията е проста: Да, има вероятност Джокович да е поизлъгал с медицинското изключение , но не това е причината за проблемите му там, защото беше доказано деюре от съдията по казуса, че отговаря на закона за влизане в страната! Австарийците след дълъг локдаун са много чувствителни на тема ваксинация и това е причината за емоционалното а не правното решение на министъра им за повторно очанулиране на визита! Джоката е противоречива личност, но е сърцат пич и добър,помогнал на много хора човек

337

Анонимен

преди 2 години

Тия се чудят с какви измишльотини да го очернят. Какво общо има срещата му с френския журналист с влизането му в Австралия и още повече за решението на австралийския министър.Той да не би да е оторизиран да взима решения на базата биографични данни?

336

Гъз

преди 2 години

Има закони в държавата , къв е мюлер , че да се противи на закона и да не завърти кранчето на душовете.

335

Анонимен

преди 2 години

Една голяма антиреклама за Сърбия - това е Джокович.

334

Бесна Змияна*

преди 2 години

"У ногу ти мрела" ...За тебе кажут, прошел си све...пуснете ми тия мои песни, не сам ги пела за Ноле, той още мали беше... и... пуснете ми и "Ти мали"...обичам всички българи

333

Лош пример взехме...

преди 2 години

..."Новите" са назначили , Министър за Емигранти и македонци с български мурафети...

332

Анонимен

преди 2 години

По-грозна, глупава и неприятна личност от Джокович в спорта отдавна не е имало. От години "победите" му са all aranged от еврейския му мениджмънт. Гришо може да го опука в два сета, но паричките са all aranged. Това е. А сърбите, ако искат, могат да го мислят за Христос. На мен ми прилича на лъжливото овчарче.

331

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да прочетете, каквото и да ви говорят, каквото и да ви заглавичкват знайте, че става дума за пари, за много пари , за милиони. Пред шумоленето на пачките изчезват съвест, морал, правила и законност. Всичките в тази "драма" ги интересуват парите и само парите.

330

Всичките мишоци

преди 2 години

Всички мишоци тука вкупом реват Уу-у . Щото е голям ДжоковичА колко до Австралия още не е затихнал скандала с договора с Франция. Толкова за морала на политиците там.

329

Джокович ще се годее

преди 2 години

Австралийския министър е потомък на изселен Английски престъпник !

328

Какво не ни е в ред

преди 2 години

Чета коментарите...и Какво ви е бе, хора???? Толкова жлъч и злоба срещу единствения световно признат спортист от Балканите . Човек , който единствено с труда си и таланта го е постигнал? Гледах интервютата на тенесистите Анди Мъри, Ник Кургиос.. . всички се изказаха за тотална подкрепа,, невероятен човек и спортист N1" с който си играе еднолично един министър, за да си пази мястото...А вие Брутове ...

327

Анонимен

преди 2 години

ОФФ писна ми от тоя балкански коч,който мисли,че в Австралия може да се лъже като в Сърбия..

326

Анонимен

преди 2 години

Държавата си има закони, които трябва да се спазват. Един турнир по-голям ли е от държавата? А поведението на Джокович, показа неуважение към цяла една нация. С тоя наглец вече виждам как Сърбия потъва в култ към личността.

325

Анонимен

преди 2 години

Ех тоя пуст балкански манталитет

324

Анонимен

преди 2 години

Този водевил има три страни. Първата е тенис-федерацията на Австралия и турнирния директор. Те са в основата. Искали са повече пари, затова им трябва най-много 9-кратния шампион на АО. И затова са били склонни на компромиси. Джокович е втората, но по-малко виновна страна. Той е прав за себе си и се възползва от липсата на категоричност от страна на организаторите. Третата страна е държавата, която трябва да се изправя пред недоволството австралийците за изключението към Джокович.

323

Анонимен

преди 2 години

Балканските шмекерии не минават..

322

Анонимен

преди 2 години

Има закони издадени от самата държаваКой е Джокович че да не ги спазва

321

Иван

преди 2 години

Държава,в която, някакъв си министър на емиграцията,който днес е министър,а утре не е,защото това е изборна длъжност,може да отменя съдебни решения,вие си решете каква смехория е.Пародия на демокрация!Пародия и на държава е това,нищо друго!