22

Анонимен

преди 2 години

Харесвам съдебни решения , които не се съобразяват с политическа конюнктура, а със законите в една страна и със справедливостта. На политиците, а и не само на тях, ще им се наложи да се сблъскат с правосъдието. Дали човешко, дали вселенско, божествено, не зная , но зная, че справедливостта е най-важното нещо в този живот и тя винаги се връща при човека.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо природните средства и методи действат на хора, които поддържат телата си относително чисти от отрови, когато тялото ти се пука по шевовете от отрови природните средства и методи не му помагат да се излекува от нещо след като вече е заболял!-------Бабинини деветини!

20

ЗА USA ли?

преди 2 години

Много арен и убав президент! Още един мандат да си го изберат, че на Китай толко им требе 6-7 години!

19

до 14 от славянин

преди 2 години

Знаеш ли защо на някои хора чайчетата им действат, а на други не им действат!? Не знаеш! Аз ще ти обясня защо! Защо природните средства и методи действат на хора, които поддържат телата си относително чисти от отрови, когато тялото ти се пука по шевовете от отрови природните средства и методи не му помагат да се излекува от нещо след като вече е заболял! Първо тпябва да се прочистиш от отровите и след това с голямо учудване ще установиш, че ''бабешките'' методи ти действат!

18

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ

преди 2 години

Ха ха!Новините за Путин са в категория 'СВЯТ' а тези на Спящия Джо - в категория 'ЗДРАВЕ'! Така се разпределят и местата в историята...

17

до # 3

преди 2 години

Има такъв адекватен съд, да му се ненарадваш - Апелативният специализиран наказателен съд АСНС на Каскета, нищо че той беше шеф на специализираните прокурори СпП. Що присъди произнесе и потвърди, ама времената се измениха и сега Ушев и Гешев треперят за кожата си. Остава прокурорите и съдиите да се върнат там, където са били цели 110 години - в Министерството на правосъдието и И.Г. да престане да повтаря като латерна, че те са незвисими.

16

до зелените гейчета

преди 2 години

До влюбените до омраза в Путин гейове: сега може напук да му изневерите с дедото! Е ако сте и некромани :):):)

15

Дедо гледа

преди 2 години

Я! новина и за американската историческа фигура със запазено място в aналите. :)

14

ЕЙ ПауърРейнджърс

преди 2 години

Не се самодиагностицирай юнако !Комшията от горния етаж не признаваше вируса се самолекуваше с Фервекс и чайчета и каза че му е минало .2 седмици по късно го втресе по силно и чайчетата не помогнаха.Отиде в Пирогов на преглед,двойна пневмония и,цитокинова буря ? за 3 дни го отнесе.Остави две близначета сираци на 9 години. Некролога му е на входа на блока /срещу басейн Спартак/..Тъй че не дърпай дявола за опашката!Не си длъжен да вярваш,но бая юнаци като теб гушнаха букета!

13

Чикаго Булс до 11

преди 2 години

А да си чул за скандала РАМПАРТ ? Нямало корупция ли ?? Висши полицаи,офицери,ЦРУ са замесени в афери с наркотици.И това е само един от най-гръмките случаи ... И после започват едни убийства ... почети в гугъл и тогава говори дали няма корупция.Всички бандити се знаят от всеки шериф,но .... ? Зависи къде и кой ще засегнат.А тук не е ли същото ??

12

Перниканец

преди 2 години

Дреме му на байдън. Той по всяка вероятност ще умре от старост до година-две...Да му мислят тея след него

11

Хаха

преди 2 години

На сатанистите САЩ са им като трън в очите - това е единствената държава в света с децентрализирано управление, което прави корупцията изключително трудна и сложна. Всеки губернатор, всеки кмет на град, всеки шериф има право да зачете който и да е закон или заповед за противоконституционни и има право да не ги изпълнява. Това прави подобни "заповеди" като в ЕС на абсолютно невъзможни. На практика "пандемия" в САЩ има само в "медиите".

10

Анонимен

преди 2 години

Деменцията едва ли разбира какво се случва

9

Анонимен

преди 2 години

Няма по-големи измекери от демократите в САЩ.

8

Сахар

преди 2 години

Байдън прилича на мумия.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е измама. Те вече не се крият. В прав текст си казват че ще ни стъжнят живота, ако не се набодеш

6

Анонимен

преди 2 години

Жалко за тръмп - нищо общо с това недоразумение

5

Пауър Рейнджърс

преди 2 години

Два дни имах бодежи в гърлото,яко сополи и температура... и познайте ?? Не беше нито Грамофон,нито Волтрон,нито Касетофон ! Най-ми бил *** грип ! Пих 2 Фервекса и всичко е 6 днес!

4

Са са

преди 2 години

Хвала на върховния съд на щатите Намериха се едни с топки да се противопоставят на неедекватни *** че това е измамата на векс

3

А у нас кога?

преди 2 години

Има ли тук адекватен съд , който да се произнесе за зелените сертификати?