77

Анонимен

преди 2 години

Алоо докога от някви си доадпори дето български не знаят ще са на държавна поръчка а нашите деца ще трябва да плащат?

76

Анонимен

преди 2 години

Ограниченията трябва да се копират от Китай. Само в Китай успешно спряха вируса.

75

Анонимен

преди 2 години

Според мен допускат грешка. Може да се разкрият нови легла в интензивните отделения, но няма персонал за това. Тясното място е персонала, а не леглата в интензивното. Второ, колко човека са в интензивното не е единствения критерии. Примерно в последно време в интензивното влизат по 20-30 човека на ден, а умират по 80-90 човека.

74

Гневен!

преди 2 години

Значи миналата година, когато Кирчо Канадеца протестираше - протестите бяха добри, а сега са лоши - така ли ВЕ, юмрук???

73

ПП

преди 2 години

Всички трябва да са наясно, че партията на Петков е едно ГМО създадено в американското посолство. Това е партия, сбирщина от национални предатели и храненици на Сорос , които са усвоили колосални грантове от Вашингтон през годините.

72

Анонимен

преди 2 години

До Do nabockanite 93 дори в измислиците трябва да има някаква граница. Според теб и да кихне ваксиниран човек и крак да счупи - все ще е от ваксината . Ако го заболи зъб да не говорим . Преди ваксините хората не са боледували , така излиза

71

Лекар до набоцканите

преди 2 години

И да слагате минуси фактите са такива, че кръвта ви е пихтиеста маса от скупчени еритроцити със склонност към тромбозиране. До 5-6 години и ще сте в гробищата.

70

Коко Горилата

преди 2 години

На следващия протест срещу високите цени на всичко ще излеза и аз да хвърля камък!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Подобен модел у нас е неприложим . Хората си *** в обикновените отделения , преди да стигнат до интнзивно. Лекари , сестри няма по болниците , какви интензивни отделения ги гонят управляващите . Поредната глупост от тяхна страна

68

Анонимен

преди 2 години

83 Ако бяха излязли ГЕРБ и ДПС, от просто Киро, Кокорчо и многобройната им свита, щеше да остане само разхвърчала се перушина.

67

Do nabockanite

преди 2 години

Направете си периферна кръвна картина и ще видите, че еритроцитите ви са слепени като пихтиеста каша под микроскопа. Вижте в ю-туб изследването на немски лекар. Аз лично познавам7 починали след ваксиниране от тромбоза на артериален съд. Всички ваксинирани след време ще имат усложнения - ИМ, МСБ, флеботромбози и тромбози на артерии. Да не говорим за миокардитите и т.н.

66

Анонимен

преди 2 години

До 87Те им бият един вид плацебо ваксини, какви проблеми очакваш ? Аз също мога да ти бия една спринцовка с витамини и да те накарам да се чувстваш, ще кажеш съм ти бил чудотворно лекарство.......хахахахаха :))) Всичко е до психика и разбира се миналото за здравословното състояние на даден индивид, всичко друго е фишек за простолюдието :)))

65

ТАТАРИ

преди 2 години

АЗ СЪМ СТРАШНО ДОВОЛЕН ОТ ПРОМЯНАТА, ОСОБЕНО ТАЗ ГОДИШНАТА. БУНТОВЕ, ВЪСТАНИЯ, РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ! ГЕНА НИ ПРОГОВОРИ.

64

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо Кадъната бди денонощно над сайта, чак се учудвам кога спи, даже ми е мъчно за нея, щото нема живот :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Разделят на райони за да не предизвикват масови протести. Прозрачни са като изворна вода. Ако не се делим, марионетките нямат никакъв шанс.

62

Анонимен

преди 2 години

Това правителство само плямпа и нищо не прави. по всичко изглежда, че няма да изкара много. При толкова проблеми само да се мотаеш и да приказваш няма кой да търпи, дори българите. И как пък налага точно обратното на това, което искат хората - това е уникално, отдавна не сме имали такива неадекватници+ говорилници.

61

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ама кво ми цъкате минуси е?!? Ще храня и Кире и бацее преди него и Корнелия и Славуца и всеки, който получава пари от народа си, а работи срещу него. Трябвало е днес да влезнат в парламента и да ги избияттт всите - до един.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Точат си евросредствата и пътеките за ковидчето, ако кажем че нема грипче ще ги стопират, затова винаги ще са на 70-80% заетите легла в "ковид отделенията", просто е, не трябва да си гений за да го разбереш това нещо :)))

59

Чичо

преди 2 години

Възраждане е крайно време някой да ги осъди!

58

КВОТО САМ СИ...НИКОЙ

преди 2 години

СИСТЕМАТА НИ УБИВА, ТОЯ ПЪТ - ВСИЧКИ. НЕ БЯХМЕ СВОБОДНИ, НО БЯХМЕ ЖИВИ. СЕГА НИ ЗАЛЪГАХА С ПРОМЯНАТА И НИТО СВОБОДНИ, НИТО ЖИВИ.