154

Въпрос

преди 2 години

До Сюлейман паша- А ясно ли ти е, колко известни и уважавани учени, лекари, Нобелови лауреати с факти и наука доказват че всичко това е просто фашизъм? А и сам не проследи ли всички лъжи, замазвания и извъртания на ковид мафията?

153

до 161

преди 2 години

До Не са глупави= Всички PCR тестове са фалшиви. Официално е заявено че изкарват всяка настинка или грип, като ковид. Но и в тях има бизнес. При това ковид престъпниците не признават че си го изкарал, ако не влезеш в болница, за да си приберат бонусите. Не е вината само в корумпираните политици и лекари, но и в тези дето са организирали ковид-фондовете, които народите пкащат.

152

Евала

преди 2 години

''Цели две години 30 милиона души в тази държава бяха в робство, бяха в затвор'' !!!!!

151

баш диктатор

преди 2 години

На това му викат диктатура на демокрацията!

150

Анонимен

преди 2 години

Най-много ваксинирани-най-много нови случаи.Кобит гетата на света са Западна Европа,САЩ,Австралия,Израел.В САЩ случаите на ден са 1,3млн,в Израел 50хил,с брой население колкото нашето.Тук са 7хил. Някой още ли мисли че трябва да гледаме от тях?И да тровиме себе си и децата?

149

Не са глупави

преди 2 години

На всички им е ясно, че положителният PCR тест на Джокович от 16.12.2021 е фалшив !

148

Анонимен

преди 2 години

Ноле е ЛЪЖЕЦ :)

147

Такъв си е

преди 2 години

Ноле е добро момче, ама е сръбче и послъгва !

146

Зиг

преди 2 години

Не мога да се сетя за никой друг известен спортист, чиято рода толкова много да ни занимава със себе си. Чичото и бащата на Джокович станаха по-известни от него.

145

haha

преди 2 години

Край, ти или си неосведомен или си пропагандатор от Австралийското посолство. Федералния съд на Австралия анулире отнемането на визата на Джокович . Още глупости може ли да напишеш ???

144

haha

преди 2 години

154 - според теб Австралийците са ходили на референдум за ваксината... Да ти изпратя филмчета как се арестуват бременни жени в Австралия защото не били съгласни с бюрократите ръководещи за сега Австралия?

143

Ние

преди 2 години

Убава работа, ама сръбска. Балкански синдром.

142

Анонимен

преди 2 години

До Край 147 Моментално се сещам за убиеца Полфрийман! Ние изнасяме специалисти и трудолюбиви мравки, а те разнасят по света престъпници. Кой каквото има, друже!

141

Край

преди 2 години

Това че не желае да се вакси го разбирам - и за не желая. Това, че ходи да лъже и да прави циркове в една държава, която свободно и демократично е избрала да вексинира цялото си население не го одобрявам.В чуждата къща ще се съобразяваш с реда опрделен от домакините.Погрешно или не в Австралия са се ваксинирали масово и имат право на това.А да са РОБИ австралиците - може ама в друг живот или на друга планета.

140

Анонимен

преди 2 години

Велик Джокович! Голям мъж с достойнство и морал! Поклон!

139

Nekoj

преди 2 години

Ако Русия е бензиноколонка, Австралия е подвижна газова колонка... Това ЛПГ (втечнен газ) крепи икономиката + желязната руда от Западна Австралия.... Куинсланд изнася въглища. 35% от търговията на Австралия е с Китай... Промишленост - няма, земеделие има до некъде но дори там Китайците и Индииците са на първо място...

138

П.К.

преди 2 години

Австралия си е правова континент-държава и като независима човешка общност прилага на своята територия валидните за всички хора нейните си закони и правила. И това се отнася за всички - тук няма привилегировани, няма номе1, или номер Х. Който се страхува, да не влиза в гората...

137

Nekoj

преди 2 години

Отново малко знаещи започват да подменят темата... Австралия се крепи на едно - минната промишленост. Това е, копае се и се изпраща в Китай повечето и Кореа... От там получавате стоките си ... Това е огромното развитие на Австралия... хахха

136

Край

преди 2 години

Само да питам колко австралици са емигрирали в Сърбия /и в България/ последните 100 години. 0 /Нула/ или двама. За БВП на човек няма да питам.До тук с балканските великосръбски мегаломании.

135

Националист

преди 2 години

Къде са избили 300к българи тия смешници, каква е тази история която четете ор Русия сигурно ви ги спускат тия истории, първата държава нападнала сърбия е България и т.н. и т.н. - това е историята, хубава лоша история. Който живее в миналото няма и бъдеще. Българите сме много велики с историята си, която само ние знаем. Ама да си видим насраните *** няма. На Йордановден даваха кадри от всички съседни дръжави + Турция, как хвърлят кръста, но не и от България /защото нямаме приятели/