16

Професорке

преди 2 години

отивате на кино, драга. Ако проследим кривата на Вашите и на колегите Ви изззхождания по темата, бележите пик след пик, направо вертикал по лъжи и глупости. За две години изприказвахте десетки хиляди изречения и минути екранно време за празнословие, заблуда и всяване на страх. Вместо да сеете бисери по темата, хванете се да ЛЕКУВАТЕ. Срамота е, във времена, в които се правят сложни трансплантации, оперират се бебета в майчината утроба, Вашето съсловие(в световен мащаб) да не може да пребори грип

15

Анонимен

преди 2 години

Глефах я, милата, по Канал 1. Не беше никак убедителна и като че ли изпитваше неудобство от това, което трябва да говори.Проф. Христова, ходете си на народните танци в читалището и не ставайте платена ***.Всичко хубаво!

14

Доцент

преди 2 години

Хубава е професорката, но говори глупости. Такива са и повечето български професори, че дори и академиците. Добре, че съм им свикнал и им знам тъпотиите. Защо не говорят за незаразените, а само за заразените. И те започнаха вече да се объркват с тези вируси, щамове и ваксини. Като са им толкова добри ваксините, защо си ги слагат по няколко пъти ?

13

перко

преди 2 години

*** каза, че няма да се пвтои четвъртата вълна. Вероятно не е знаела къде я сърби!!! !

12

dakotabg

преди 2 години

Аман от брътвежи!

11

Nimand

преди 2 години

Не знам , по ковид статистика от 2 години има стотици хиляди болни българи на ДЕН , абе хора тя България е 5 милиона има няма , според вашите статистики има 50 милиона болни българи !! Айде математиците да сметнат по - точно !!!

10

Анонимен

преди 2 години

От СЗО прогнозираха, че през следващите 2 месеца 1/2 от населението на Европа и САЩ ще заболее от Омикрон! Ерго: 3 милиона в БГ или с други думи казано: средно по 50,000 души на ден! Средно! Значи както сега има дни с 5-6 хиляди души, така по-натам може да има дни с доста над 50 хиляди! Това е повече от 10,000! Това ли очаквате, проф.Христова?????? Пу, пу - да не се стига до това!

9

Майстора

преди 2 години

Последствията от инжектирането с експерименталните препарати, условно наричани "ваксини" са свързани с увреждането на микроциркулацията. Тези увреди са в целия организъм. Няма орган или система, която да не е засегната - нервната система, паметта, засяга сърцето. При двеста и шест милиона инжектирани в САЩ, докладвани са над милион тежки реакции, включително трайна инвалидност и смърт. Един от двеста инжектирани страда от тежка странична реакция. Рискът не е еднократен, а при всеки "бустер".

8

Анонимен

преди 2 години

Да вземат да се разберат с витанов. 35000 или 10000.

7

Анонимен

преди 2 години

Борисов трябваше да закрие БАН.Изкуфели старци, които лапат държавни пари зараде подарени титли, а не за заслуги!!!Тази вещеца дори няма номинация за нобелова награда. Трябва да си по-*** от нея за да я слушаш.

6

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да очаквате, като в училищата никой дори и маска не слага, никакви мерки, дори при това студено време и прозорец не се отваря. А за тестовете с плюнка, веднъж седмично си е само за пунта мара. Пускайте поне по-големите онлайн, за тях не е проблем работата с компютър, а и нямат нужда някой от родителите да е до тях!

5

Анонимен

преди 2 години

България е на първо място в света по загинали от Ковид с около 250 души на ден при средното за Европа 20-30. Днес е Димитровград е починало 11 годишно дете.

4

Анонимен

преди 2 години

Нека Радев сега ни обясни за Шипченския щам на вируса?

3

Анонимен

преди 2 години

Тая няма ли кой да я въдвори в лудница? Живея в блок с 5 фхода и на всеки вход по 8 етажа. Имам и вила, а наоколо още 50 и нито един фанал вирусо. Колко неблагоприлично, явно не са в тон с модата. Та да ви кажа-уврете си вирусо некъде.

2

Анонимен

преди 2 години

Учените казват и очакват едно,докато разни математиченца точно обратното.

1

Ша на плашите ли ся?

преди 2 години

Омикронът даже още не е дошъл.