51

Анонимен

преди 2 години

51 ти да не си умопомрачен? Кога Костадинов и възраждане са били против ваксинирането? Аксинирането си е личен избор на всеки. И проблема е че на ваксинираните се дават привилегии, кото няма за какво да ги имат. Хорате се борят срещу зеления сертификат. Малко вие трудно да мислите. И не казвай че хората му са се наболи заради сертификата, когато са го направили през лятото не е имало такъв. Сертификата се въведе Октомври.

50

Анонимен

преди 2 години

Един протест няма да направи нищо. Инфлацията ще изкара хората пред НС. Гарантирано.

49

Мими

преди 2 години

Този е лаладжия като Сидерката.....давам му един сезон и никой няма да чуе после за него !!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Явно бавно стопляте всички и не разбирате какви сцени се разиграват. Първо БТВ сега и тоя смотльо с положителния тест. Сега за Костадинов няма полезен ход. Ако не иде утре на протеста е Предател. Ако присъства на протеста не залужава да е в парламента щото не спазва законите. Хитро го измислиха. Евала на задкулисието.

47

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, един клоун и направи разногледи.

46

Анонимен

преди 2 години

До Монах : "Вижте на снимката председателя с маска и ваксиниран и се заразява хаха"Явно толкоз и разбираш как става заразяването, сякаш е мигновено като редките проблясъци в изолираното ти монашеско мозъче.

45

анадолец

преди 2 години

Абе този без маската защо се пъчи като глътнал *** и се е разкрачил като стелна крава? Да не би да демонстрира колко са му големи топките, че не може да си събере краката? Така обикновено правят тези с лешниците. Ще го гледаме утре в 12.

44

Анонимен

преди 2 години

Костя е рядко тъпo пaрче, лейка.. ама това се подразбираше, да си фен на един евразийски диктаторски режим си е тъпота и тесногръдие отвсякъде. Въпросът е, че се намират шарани да му вярват.

43

Анонимен

преди 2 години

Дайте да видим положителния PCR тест на Минчев, в коя лаборатория е направен?! След като вече сам е обявил публично за него, то резултатът вече не е лична информация.

42

Монах

преди 2 години

Вижте на снимката председателя с маска и ваксиниран и се заразява хаха. Пичове, не съм виждал управляващи, които са се дънят с абсолютно всяка тяхна постъпка и то всеки ден... Хахаха Не, не, не няма такива индивиди. Хайде сега ми обяснете как ваксините помагали и предпазвали и как зеленият сертификат си върши работата и предпазва. ОСТАВКА, БЕЗДАРНИЦИ!

41

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е назначен, като официален съветник на Копейката, ще получава и пари за това. Вписан е на страницата на НС. Та Копейката представя отрицателен тест направен в болницата, където Мангъров е шеф.Мани, нямаме оправия. *** е, че ако Копейката се разболее за него веднага ще има без лятно лечение и грижи, докато ако на привържениците му им се наложи ще ги оставят да си *** по къщите.

40

Анонимен

преди 2 години

А тоя Кирчо вика да се ваксинираме за да не затварял държавата...Ама смееш ли да я затвориш бе...?

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонименне се, не са

38

Анонимен

преди 2 години

Абе,тоя,че ще се скрие като мишка и утре няма да си покаже човката на вън е от ясно по-ясно Да видим с какво ще оправдае дезертьорството си.

37

Анонимен

преди 2 години

Майорът твърди "Дори твоят любим Путин даде разрешение за задължителна ваксинация!" и това е една откровена лъжа. Къде е публикувано това негово разрешение? Кага и на кого го даде?

36

Транс е баща ти...

преди 2 години

А тези които коментираш, от сутрин до вечер повтарят, че са против сертификатите а не срещу ваксините, те са личен избор! Ама бустерите са ти загладили мозъка, на онази русата Цънцарова също....

35

до Money for.

преди 2 години

Ха ся бастуне... ако си прав,.Аргирова,мустак пияницата,бай Шиле и всите тулупарници дето говорят "истината" лъжат...специално те проламират ч1е след 15 секунди с омикрон-носител си болен, симптомите се проявяват за 15 мин...ха сега де.. Май се събудихте про-ваксите и почнахте да ръсите пумия а ?...

34

Анонимен

преди 2 години

Лицемери! Дреме им за народа. Не случайно сме твърдо на първите места по смъртност от Ковид. Те си получават тлъсти заплати и комисиони, правилата не важат за тях, имат подсигурено безплатно лечение и грижи ако се наложи. Народа да му мисли защо се е юрнал да ги защитава вместо да ги изхвърли с камъни или да ги трича.

33

asd

преди 2 години

Той и Чорбанов дрънкаше подобни работи докато не се разболя и едва го спасиха и то "защото имал много връзки".

32

Антиваксър

преди 2 години

Коце,утре е 12-и.Да не забравиш.Оправдания не приемаме!