121

Анонимен

преди 2 години

Туй ,,британците,, не произхождат ли от Пакистан ? А англичани не останаха ли на тоя остров ?

120

Това е положението!

преди 2 години

Като изрежеш пипалата на паразита - остава един остров без ресурси!

119

Анонимен

преди 2 години

Всяка година между 10-20 хиляди британци, умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

118

Анонимен

преди 2 години

В Русия никой не студува, топлото в Русия почти без пари. Докато в Англия 20 хил души мръзнат зимата в домовете си, защото доходите им не достигат за отопление.

117

Анонимен

преди 2 години

Газовата криза даде импулс на развитието на индустрията на джъмпери в Англия. С приближаването на зимата и студените месецие на Острова се увеличава се търсенето на джъмпери, предимно от шотландска вълна.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139.........а защо цената на газта и отоплението расте драстично и доставчиците на енергия фалират, а британците скачат да се топлят при толкова достатъчно газ, знаеш ли с някаква сигурност?......Фалираха някои за да ги купят други по едри, това е! Цените почти не са се вдигнали, живея във Великобритания от 40 години.

115

Анонимен

преди 2 години

Енергията през 2022 г. - кризата на запад ще се превърне в катастрофа, подгответе се за удара. Цените смазват цялата икономика на ЕС и Великобритания.

114

Анонимен

преди 2 години

"За Европа не знам но знам със сигурност че Англия има достатъчно газови платформи в Северно море!" ......... а защо цената на газта и отоплението расте драстично и доставчиците на енергия фалират, а британците скачат да се топлят при толкова достатъчно газ, знаеш ли с някаква сигурност?

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ информираха Гърция за отказа си от строителство на газопровода East-Med Pipeline от Израел и Кипър до Гърция който щеше да превърне Гърция в газов хъб на Европа. Документ с официалния отказ на САЩ получиха Гърция, Израел, Турция и Египет. Турция която беше против проекта тържествува. Заради проекта Гърция разруши проятелските си отношения с Русия като позволи на САЩ да изгради множество военни бази на територията и.

112

Анонимен

преди 2 години

Русия и Пакистан постигнаха съглашение за строеж на газопровод от Русия до Пакистан.

111

Анонимен

преди 2 години

Азиатският пазар е готов да погълне всякакви количества газ, при това на цени по-високи отколкото обедняла Европа може да си позволи.

110

Анонимен

преди 2 години

Експертите "радват" населението на ЕС и Великобритания, която го напусна с прогнози за по-нататъшен ръст на цената на електроенергията.

109

Анонимен

преди 2 години

В продължение на 40 години китайците живеят по-добре почти всеки ден, отколкото вчера, и са свикнали твърдо да вярват, че утре ще живеят още по-добре. От 10 години в ЕС живеят по-зле всеки ден, и в бъдеще ще всеки ден ще живят много по-зле от вчера.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130.....За Европа не знам но знам със сигурност че Англия има достатъчно газови платформи в Северно море!

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127......Ах тези балкански фантазии, заникъде! :)))))))))

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119...те нищо не произвеждат......А ти произвеждаш ли Балканчета!:))))))))) Можеш само да дишаш чистите газове от английските Триумфи и да си мечтаеш за Елпром Ловеч!:)))))))

105

ПРОСТ о КИРО

преди 2 години

ТОВА СИ Е НАШ ПАТЕНТ ОТ ЗИМАТА 1997Г. - КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН. СЕГА ЩЕ СЕ ГРЕЕМ С ПОДСКАЧАНЕ И ЩЕ ЯДЕМ ПАСТИ, ПО ТЕХЕН ПАТЕНТ, ЧЕ ХЛЯБА СТАНА СКЪП.

104

Вървят ли двама

преди 2 години

Някои в момента се топлят в резиденции изолирани под карантина...

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113Аз не искам да се меря с тях ***, те нищо не произвеждат, защо да искам да се меря с тях ? :)) Имат една Премиер лийг и това е, рекламата е голяма в това отношение, само дето икони като САФ и Венгер ги нема вече там и стана безразлично първенството :))

102

Анонимен

преди 2 години

До Злобар 111...Повече секс за стопляне е къде къде много по-добре но дали ги бива и в това червенобузестите шафран.тии ингилизи ...То се вижда резултата от "българския секс" - Роми и кючеци! :)))))))))