243

Анонимен

преди 2 години

Статистиката си върви, вирусчето също. КПП-та, къртене на пейки, зелени коридори, амулети....и ко прайми сега? Ако имаш късмет, минаваш през ситото, ако не-светлите бъднини...

242

Статистик

преди 2 години

По официални данни от " British health" в края на 2021г, при новата вълна от коронавирус, процента на починали ваксинирани не са 5.2% ами са около 3 пъти повече! В България тоя процент не мърда грам от началото на мин година и се превръща от "статистика" във стъкмистика.

241

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 35720 новозаразени и 592 починали. Няма ги вашите дивотии за съботи, недели, понеделници и вторници. Това са средно по 5103 новозаразени на ден и 85 починали. За сравнение през седемте дни 21-27 декември 2021 имахме средно по 1315 новозаразени на ден и оттогава тези две седемдневни средни само се увеличават.

240

Анонимен

преди 2 години

с ваксина съм но съм на мнение че с тея неспирни ваксинации и бустери тея статистики тази история и целият този цирк и цялата тая насаждана паника и поддържането на този изкуствено създаден вирус всичко това е една голяма манипулация . и си спомнете откъде тръгна всичко преди 2години пазар Китай - Ухан - човек ял сурови прилепи , а там си ги ядт от 100години , ок и всичко това продължава в нови и нови версии на вируса - е глуповат да си е се усъмниш че нещо става

239

Aнонимен

преди 2 години

Давай, Народе! Бъди плашлив, умен и неманипулируем. След 2 седмици , като имаме пак по 200 мъртъвци на ден, училищата са затворени, а ти не можеш да намериш лекар за нищо, тогава пандемията, СЗО, и великите сили ще са ти виновни. Умници!!! Подигравателно, разбира се.

238

Анонимен

преди 2 години

До егаа (261) Няма как да знаеш че на никой не му пука за теб и дребната ти душичка жив ли си или умрял. Придаваш си тежест за която само може да си мечтаеш. Да те контролира никой не иска както и не му пука за такъв неяастник от село.

237

Анонимен

преди 2 години

Важното е че училищата и дискотеките рАботят а АлиБега прави пачки.

236

Ганьо

преди 2 години

незнам кво мислиш за Бай *** но явно не си чел и не си схванал идеята на този хубав интелигентен пътепис, на фона на тебе Бай *** е гений ....не говорим колко му е назадничава мисълта пълна с тарикатлък но днес в тази ситуация съм на мнение че трябва да си малко Бай *** защото нещо става някаква голяма манипулация се случва и Бай *** би се усъмнил 1ви ...може би ще заподозре че някой му иска гюлчетата с розово масло но би схванал че нещо не е наред.

235

Анонимен

преди 2 години

На вашите статистики от заразени, хоспитализирани и починали всеки ден ще пиша ДОБРЕ СЪМ и нямам ваксина!

234

Анонимен

преди 2 години

До реалист (259): Да, но това не са точно данните от уикенда. Просто хората не ходят на лекар в събота и неделя, освен ако не са много, ама много зле. Такава ни е здравната система, това не е само за Ковид. Та, тези хора, които са се разболели през уикенда, отиват на лекар в понеделник. Затова и във вторник бройките са най-големи. Но когато болните са твърде много, системата не се справя и тогава бройките остават високи и в сряда и в четвъртък. Така беше миналата седмица. Тази ще е същото.

233

егаа

преди 2 години

няаа майтап , чувствам се като във фантастичен роман на Джордж Оруел и Рей бредбъри комбиниран - целта е пълен контрол подчинение и манипулация над пролите /народните маси/ като налагащите контрола са сравнително по-интелигентни от голяма част пт пролите и ги убеждават в някаква заплаха от която те ги пазят както намерят за добре ...днес и Кирчи канадеца бил самоизолирал се - лелее тоа е най-големият пиар на масоняците и глобалните злодеи , предишният Боко пак им даваше дупе амаим е искал пари

232

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че Гай *** пак се прави на умен в коментарите и се опитва да разсъждава. Така е, като много знае. Всепризнатият вселенски талант- чудо - Гай ***!

231

реалист

преди 2 години

Престанете да бъдете нелепи слуги на фашизма и пояснявайте, че това са данните от събота, неделя и понеделник!

230

Анонимен

преди 2 години

До до 255/256 Утре само ще регистрираме увеличението, тенденцията е ясна. Не сме падали под 40 средно. Както кза Виткова, на българина не му прави впечатление, това си било нормално ..... До края на 2022 ще ударим 45 хиляди официално, 65 хиляди неофициално.

229

Анонимен

преди 2 години

Как да бъдем съвършенни, като съвършенният е само Един

228

до 255

преди 2 години

Този път са се отчели за почивните дни. Утре ще видим тенденцията.

227

Анонимен

преди 2 години

116. Миналия вторник обяснението беше, че са се натрупали от празниците. Този какво е?

226

Анонимен

преди 2 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗАРАЗЕНИ. КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ, А ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ЗАРАЗЯВАТ ДРУГИТЕ.

225

Анонимен123

преди 2 години

Човек преболедувал с Ковидчо,,,, след това с антитела, следва 2 вакси,, и сега пак с положителен вирус.

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 232: И ти как въобще си представяш аутопсията на умрял от Ковид??? Разрязват тялото и патолога намира вътре табелка "Този човек е умрял от Ковид". И пише в протокола "Умрял от Ковид". Ако няма табелка, пише "Не е умрял от Ковид". Така ли?