43

Анонимен

преди 2 години

Българска му работа. Защитавате Джокович, какъв бил мъж антиваксър.На същият, баща му плюеше нашия Григир, че го заразил с ковид миналата година, на турнира, по време на пандемията. Доста грозно го наападнаха.Сега, джокович бил герой, а нашия бил лигльо, че им бил приседнал на австралийците.Вие не сте българи, не сте нация.Ако това се беше случило с джокович в България, Никога, при никакви обстоятества сърбин не би застанал на страната на Гришо.

42

Анонимен

преди 2 години

До 50 ами обясни тогава що се разхожда болен? Морално ли е това? Фалшива ваксинация не ок а фалшиво боледуване ок ли е?

41

Анонимен

преди 2 години

ковид ваксърите са в ужас,плюят наред за да наложат собственото си мнение

40

До 45

преди 2 години

Не разбрахте ли, че той не иска да си издейства фалшив сертификат, защото ще разочарова антиваксърите, които вече го обожествиха.А, няма как да им подшушне на ушенце - извадих си сертификат, но не съм се ваксинирал.Макар че, тогава, вече ще им спечели сърцата до живот. Че е "излъгал" системата :)

39

Анонимен

преди 2 години

Дънди Крокодила не знае ,че ние балканците ако трябва и документ от Господ можем да представим че не трябва да се ваксинираме.

38

до 47

преди 2 години

Явно ти не си хич наясно, ако утре Австралия или , която и да е държава реши, че не се допускат да речем хора, на които косите не са розови, колкото и глуупаво да ни се вижда това-то не отменя правилото ! Правила, закони...те са за да се спазват, а не нахалници и кьоравоо и сакатоо да минават тарикати и м/у капките. За теб утре може да е ненормално да чакаш на червен сфетофар....кво праим???

37

До доктор сън

преди 2 години

Не желае да спазва ненормални и неморални закони. Още ли не си наясно?

36

Доктор Сън

преди 2 години

С нищо не се различава от наще мутрагени с черни джипове, за които всяко правило е безсмислено и си правят каквото искат . Ама балканяц...нормално

35

Анонимен

преди 2 години

Само да обясни като е дал положителна проба на 16ти що обикаля на 17ти да се снима и раздава награди и снимки. Човек с неговите възможности може да си издейства и сертификат за ваксинация

34

Анонимен

преди 2 години

Къде е чешката тенисистка?

33

До 39

преди 2 години

До До 33Ами и на Джоко не му правят проблеми, дали се е ваксинирал или не- правят му проблеми, че по най-голяма вероятност е излъгал с теста и е фалшив.И се направи на ***, смятайки, че правилата за него не важат.

32

Анонимен

преди 2 години

До DO 38/40 Става дума за особена форма на ***-я - много са лоши, ама ни харесва какви са.

31

Анонимен

преди 2 години

Австралия е законова държава. Закона дава право на Джокович да оспори отмяната на визата му и той го направи. Законът също така дава право на Министъра да депортира Джокович, ако прецени, че това е в обществен интерес, и той верочтно това и ще направи. За разлика от страни като Сърбия, където можеш да се сдобиеш със фалшиф тест и правителството да те покрива, в Австралия има закони ....

30

DO 38

преди 2 години

До До 31Hahaha, австралийците са мишки..а ние тук, на балканите и естествено в Русия сме страшните мъже- направо къртим :)Абе, ти вярваш ли си?Като са толкова зле австралийците, защо Джокович и цял свят се бутат да им ходят на турнира?Като не стават, да си хване багажа и да се прибира. Нали австралийците не ставали?Всички нено..рм..алници сте едни и същи.Плюете по западния свят, докато емигрирате там, карате му колите, ползвате му техниката, ноо..накрая...тези не стават.

29

До 33

преди 2 години

Защото не ме интересува дали са ваксинирани. Това е тяхно лично решение! И никой не им прави проблем!

28

До 31

преди 2 години

За Сърбия не знам , но за Австралия си абсолютно прав. Мишки

27

До 29

преди 2 години

Ако това бил нашенски синдром , абе добре че не можеш да чуеш що злоба се излива в английско говорящия свят. Шапката ще ти падне от тези малки озлобини хора

26

До 31

преди 2 години

До До 334Значи, в Австралия няма демокрация, но в Сърбия има??Австралия е фашистка страна, а Сърбия е свободолюбива и толерантна?Австралийците са шовинисти, насаждат омраза към останалите народи, а сърбите са толерантни и обичащи всички свои съседи и другите народи и не са шовинисти??

25

ХА ХА ХА

преди 2 години

Поредната буря в чаша вода...

24

ДО 29

преди 2 години

До АнонименХаха, значи завиждаме на Джокович, че е много добър тенисист, може би номер 1??Ти, верно ли???А ти, защо не защитаваш другите, които са номер 1 в областта си, но са се ваксинирали и не се опитват да лъжат чуждите власти??