87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 ""Двойкаджии" се пише, ама ти откъде да знаеш. :" Не се "пише", това са две думи означаващи същото, но с различни форманти. -джия е турски формант. Неслучайно ти имаш предпочитания към него. Да ви имам и рублофилите. Даже и езика си не познавате. Нищо чудно, че искате да го затриете под руския натиск.

86

Анонимен

преди 2 години

До 120. Това"едно време" ти е много мътно. Ама като ти гледам умствения капацитет -не се учудвам. Щом не можеш да направиш разлика между нивото на образование тогава и сега. Ама, хайде лека! Нямам за цел да ти попълвам пропуските в образованието. Мисия невъзможна. :)

85

до Рьоте

преди 2 години

Бе то и содомията не е грях ама преди беше

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Едно време дали са "такива като мен" се определяше от партийния секретар. Беше кофти да се говорят лоши неща за другарите. И така се решаваше кой ще носи знамето. Но ти откъде да знаеш?

83

Анонимен

преди 2 години

До Анализирай това Анализирай това: Калининград - Берлин 761 километра. Москва Киев - 800 километра. А руските ракети не са в Москва, ДОСТА по-близо са.

82

Анонимен

преди 2 години

" Или ти си завършил училище с помощ, щото "системата" едно време не допускаше да има "провали"?" И системите не са ти ясни. Едно време такива като теб ги оставяха на поправителен. Докато го вземат. Сега неграмотни ги пускат да минават, щото такава е "демократичната" система. Че и шофьорски книжки си купуват после. :)

81

Анонимен

преди 2 години

До 111 . "Двойкаджии" се пише, ама ти откъде да знаеш. :) Може и да има, ама такива неориентирани като теб са в пъти повече.:)

80

Costa

преди 2 години

Демократите и републиканците се обединиха в глупостта си срещу Русия и не осъзнават, че Кремъл е уморен от всичко това. Руското правителство стигна до заключението, че всичките му дългогодишни опити за решаване на проблемите с дипломатически методи са неуспешни. Както каза Путин, " ние отстъпихме и отстъпихме в интерес на мира, а сега те са на прага ни и няма къде да отстъпим.- Но Вашингтон е толкова глух, колкото и преди

79

Резултатът ще е

преди 2 години

Както изглежда - руска база във Венецуела например с ракети, насочени към САЩ. Суверенно право на Венецуела, защо не. Така накрая ще се стигне до споразумение между Русия и САЩ, но не точно сега.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Това обяснява защо мат'ряла е на това ниво. Защото има учители, които сами са били двойкари.

77

Анонимен

преди 2 години

До 109 . Не, мой човек. Преподавал съм на такива като теб, та затова си ми ясен от пръв поглед. :)

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Така ли казваше и на учителите си в училище, след поредната 2ка, която са ти завъртяли? Или ти си завършил училище с помощ, щото "системата" едно време не допускаше да има "провали"?

75

Анонимен

преди 2 години

107 - много си зле, бе човек! Да не си завършил дистанционно?!? Или не можеш още да завършиш?

74

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости "Какво искаш да кажеш с тези километри?" Искам да кажа, че руснаците използват "географското" обяснение, за да създават едностранно заплаха срещу европейските градове, но иначе се оплакват, че някой ги заплашва тях.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Споразумението е много лесно да бъде прочетено (независимо дали в украинската или в руската му версия). Ясно е какви са ти познанията, щом го смяташ за някаква трудност.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "- но без маркирани граници" С точно "маркирани граници". Даже не осъзнаваш каква глупост написа - не може да се гарантира териториална цялост, ако територията на съответната държава не е дефинирана. Това би бил правен абсурд, и естествено, такова нещо няма.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "Русия го изпълнява" Русия по най-безцеремонен начин наруши клаузата за гарантиране на националната цялост на държавите, които са го сключили. Това е ясно и на малките деца.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Ти не си наясно. Даже не си го чел. Това е споразумение между две суверенни нации.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Добре, че е ХХ, та да ни го "разясни".

68

Анонимен

преди 2 години

До Американокакашка Да разположи!