18

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви рискове за България, както няма и никаква руска заплаха.

17

До 19

преди 2 години

".....Русофилията трябва да се обяви за държавна измяна със закон....." - напротив. Всички Русофили и техни деди са дали навремето Кръвта си България да бъде свободна. За затвора плачат такива мypгaвrли като теб. Ехххх..хубаво наеремето Тодор Живков се беше заел да изчисти България от такива като теб, но нема в теб, но нема време Човека. Дълбок Поклон пред Паметта му.

16

До карачанаков 20

преди 2 години

"....това което визираш е дело на некакво нечистоплътно същество...."ИЗВИНЯВАМ СЕ не знаех. ЖИВИ ЗДРАВИ И УСПЕШНА 2022

15

Анонимен

преди 2 години

Днес, 10.02.2022, се навършват 25 години от началото на ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА, и полагането на Демокрацията в България - започна борбата срещу Видиновата чума. Но комунистите днес са на власт и телевизиите ги е страх да споменат тази дата.

14

Анонимен

преди 2 години

Русофилията трябва да се обяви за държавна измяна със закон.

13

Гостенин

преди 2 години

Как е възможно такова изявление на този самозабравил се овенен? Но то на някои хора още бумтят петолъчкоте! А е крайно време да разберат, че Цалска Русия и днешна Русия имат само едно общо - ламтеж за чужди земи!

12

Анонимен

преди 2 години

Точно това се искаше, браво.

11

Надблюдател

преди 2 години

Някой май използва чужди никове?

10

Наблюдател

преди 2 години

Кирчо е зелен чорап фигурант кумунист слуга на Мустафа дългата ръка на Нинова шофьор на велосипед канадски гражданин Джон Траволта селянин пластмасов кукла на Радев.Бе, че тя Русия е струпала огромна войска? Въртиш и сучиш, за да ни кажеш какво било в главата на Ментора ти Радев! Ние всички знаем , какво има там...Празна е!

9

До карачанещоси

преди 2 години

"...аз искам много силно американско присъствие в България..." - ние обаче не искаме никакво Краварско присъствие, да не сме Конюшня бе "брат" ? За такива Крсеарчета кат твб има Зелени карти, Зелени сертификати, Зелени пасища и Черен ***.

8

Надблюдател

преди 2 години

Този как може да излъчва такава невзрачност? Щял да приеме "опции" за вземане на "решения"! Какви дипломатически средства Бе, че тя Русия е струпала огромна войска? Въртиш и сучиш, за да ни кажеш какво било в главата на Ментора ти Радев! Ние всички знаем , какво има там...Празна е!

7

101

преди 2 години

Комунисти

6

карачанаков

преди 2 години

Стефи, стига ве мама му стара. За разлика от теб аз искам много силно американско присъствие в България и вече се записах доброволец за войната в Украйна. Там ме чакат с нетърпетие. С мен ще дойде и президента Плевнелиев. Слава Украiна!!

5

Няма позиция

преди 2 години

Браво бе! Само заглавието ми стига. Как може кабинетът да няма позиция? Безумие. Да си подават оставката. Леля Гинка от Долно Нанагорнище има позиция.

4

Анонимен

преди 2 години

" Чакаме да ни кажат, какво да правим" - по-ясно от това няма как да ви го каже слугата Янев от Слугинското правителство!

3

селянин

преди 2 години

тоя па позиция сака не така пръво се прави анализ на ситуацията и докат се анализира идат изборите ей ги къде са

2

пияница мистик

преди 2 години

Ами да, как ще имате, като сте безгръбначни плазмодии. Сърцето ви тегли към Джуджиcтaн, ама сте пък и прекалено страхливи да заемете открито негова страна, защото сте зависими и от паричките на ЕС, а и сме член на НАТО и САЩ няма да погледнат с добро око на комунистическия ви уклон. Само Фигуранта, понеже си е пр0ст Зелен Чорап и няма нищо в кухата урковска тиквa се изтърва че Крим бил руски и веднага последваха негативни реакции и почна да се оправдава постфактум. Нали не е чел и 1 книга

1

Анонимен

преди 2 години

Бази да се разкарат от тука.Войни да си водят и да се бият Костов и,Юпита,Царе ,Кирилци.