214

Най-великото

преди 2 години

Жуже от Кремъл може само да краде територии от слабите съседни държави.Най-сигурни сега са Прибалтийските републики. Ако не бяха влезли в Нато , сега *** щеше да се разппрежда с тях.

213

taschunka witko

преди 2 години

Чичо Сам си ухапа пениса

212

Krom

преди 2 години

Баси "форума"! Направо русофилска седянка! Пичове, подавате си сами пасове и си ги хващате. Някой от Вас, би ли ме уведомил - дали Назърбаев /81г./ който 30 и кусур години язди казахстанците е много "мил" и "близък до сърцето им"? Сегашната креатура, дали много я обичат? Защото това там дори не е пост-комунизъм - направо е феодализъм. Веднага "провидехте" талибани, Ал-Кайда .. Но инак, Путин и настоящето казахско управление са безгрешни. А Вие що сте тук още а не в Путинския рай? Що чекате?

211

Анонимен

преди 2 години

Стана известно, че Казахстан е нападнат от терористите на "Джамаат Таблиги", тясно свързан с Талибан, Идил и Ал-Кайда. Около 800 от тези бандити са превзели летището в Алма Ата, но след пристигането на руския десант, буквално за час-два голяма част от тях са прегърнали наградата на Всевишния във вид на доста на брой девици.

210

нищо

преди 2 години

не рискува.На Рашите просто не им трябват неориентираните укри,и затова не са взели украйна.Което им трябва са си го взели.

209

джо

преди 2 години

Чета тука и както винаги повечето глупости. Какво направи Украйна да си върне Крим?..... Спря тока и водата....... Ако Русия реши, ще ги сгази като Луда крава , телето си. Санкции, манкции, нищо неможе да ги спре. Положението на тази държава е много зле. Трябва да се вземат кардинални мерки и да се кротнат, иначе Украйна ще смени статуса в скоро време.

208

До 210

преди 2 години

Парите не са всичко при водене на война.Най важно е мотивацията и боеспособността на армията.Никоя друга армия не е по подготвена за пълномащабна война от руската.Това е истината.Всичко друго е да си чешем езиците.

207

Анонимен

преди 2 години

Според Говорит Москва, ако путиновия Гулаг предприеме агресия срещу Украйна това ще означава, че Украйна е нападнала Русия вероломно !!!

206

IQ 3.14

преди 2 години

До Бобито е много спорно кой ги организира, че да не излезе че крадецът вика дръжте крадеца накрая. ако държавите, подали за членство в нато беха много против, да са кандидатствали в евразийския. проблема е, че по тоя начин нато ще дръпне чергата на оон и куп други организации, свикнали на безплатен обяд и там вече ше се почне драмата.

205

Анонимен

преди 2 години

Борис Немцов: Не вярвайте нито дума на Путин !

204

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия вече е решила какво да направи.Само да види сащ какво ще измислят.Тоя път не могат да протакат Още два дена за размисъл.

203

IQ 3.14

преди 2 години

До Боби тва което разправяш, е че в брадската държава се опитват така да направят финта, че сателитите в онд да платят масрафа. както казах, тоя номер мина и през сив, и после през ссср. ние, като верни яничари, ще си платиме диш хакъто и на руснаците, и на ес.

202

IQ 3.14

преди 2 години

До До IQ 3.14 щом като връзват да дръвене, ше плащат. спор за това нема.

201

Някой

преди 2 години

Големи гшупости и измишльотини! Русия въобще няма намерение "да си връща" Украйна, нито да влиза там! Русия демонстрира военно превъзходство по границата си за да охлади намеренията на русофобски настроените сили и да се защити от евентуално им нахлуване на тяхна територия! Явно кухоглавите не могат или не искат да го разберат, тотално заблудени от западните демагози!

200

не може да бъде!

преди 2 години

Значи,ако трябва да се допитаме до някой в какво се състоят руските интереси,каква е правилната политика на руското правителство, и изобщо какво трябва да правят и Русия и руснаците и Путин -това е Дойче зеле!!Знаят даже по колко деца трябва да раждат рускините!Знаят всичко и помнят всичко /и за нас също/!Имат само едно слабо място-не си спомнят,някой да е поставял знаме над Райхстага!

199

Анонимен

преди 2 години

Како E l k e смешна си! Нямаш ли чест и достойснство, а пишеш глупости за жълти стотинки.

198

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че името на тази жена се заменя със звездички:))) Защо ли?

197

Ку Ку

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБае ви *** експерт по Русия и руски оръжия. Все едно муха коментира самолет.

196

До IQ 3.14

преди 2 години

"...дръват се като шкембелака в северна корея,..." Щом той им се дърви и нищо не смеят да му направят....! :)

195

Krom

преди 2 години

До Стига глупости - точно така. Стига глупости! Войната, особено срещу богатия ЕС и Америка е скъпо начинание. Особено когато подобни действия ще вкарат в "играта" и относително необвързани държави като Финландия и Австрия. Това не е като да нахлуеш в бедна Грузия и да мачкаш. Война се води с пари. Да, и за пари, но основно с пари.