179

Народеее!!!!

преди 2 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ САТАНИНСКИ ТАЛАСЪМИ СА ГОТОВИ И ЗА СВЕТОВЕН ОТПОР.КАК ЛИ?С ПУСКАНЕТО НА ОЩЕ ПО СТРАШЕН ВИРУС.ТЕ СА ПОДГОТВЕНИ И ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО ОТ ТЕЗИ ЧОВЕКОМРАЗЦИ.ЧАКАТ САМО ХОРАТА ДА СЕ ВДИГНАТ!

178

Анонимен

преди 2 години

не десетки в париж над 100 000 са се събралии в няд 150 др градове

177

115

преди 2 години

По опасни от COVID СА БГ. ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ. НЯМА 1 ОСЪДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!!!!!

176

Док Алекс

преди 2 години

До АнонименВаксинираните сте слугинаж, а не свободномислещите хора! Затваряйте си още очите пред очебийните неща, като това ,че ваксинираните са трансмитери на последните варианти на SARS-Cov 2.

175

Макрон

преди 2 години

Протестирайте си, не ми пречите.

174

Случаен минувач

преди 2 години

Снощи между другото пуснах да гледам запис на мача "Байерн"-"Борусия"(Мьонхенгладбах) който Байерн позорно загуби. Но не това е най-важното. Алианц арена в Мюнхен беше празен! Празен! И това в държава, която тръби, че била ваксинирала 85% от населението си! Повече какво да говорим?

173

absurd

преди 2 години

Вадете гилотината и му режете главата на Макрон

172

Изключително умен

преди 2 години

Je suis антиваксър!

171

Анонимен

преди 2 години

И не забравяте в линковете които съм дал, да прибавите (точка ком) иначе няма да ви отвори. По незнайни причини автоматично сайта трие това, за да нямате достъп до информация

170

Гладна журналистка

преди 2 години

Ми пуснете поне едно видео от тия протести! А не да си пускате снимка от селфитата с памперси на устата...https://twitter/EnModeMacaron/status/1479865964816654336........И напишете каква точно ид....щина е казал Макрон !!!

169

US Motherfucker

преди 2 години

Поразходете се из Париж, особено районът Шато де Ло или Шато Руж и ни вода ще видите ни руж, но ако случайно мернете някой бял сред стадото - ръккопляскайте. 90% от "белите" там са на уелфъри, държавата плаща квартирите им, пътуват без пари и логично създават напрежение. Франсетата си падат по неуспешните революции, но така са устроени.

168

FMC

преди 2 години

До Всяка годинаЧе те взеха да вадят по 3 варианта и 2 щама на вируса всеки месец xDDDD. Разбира се, без да знаят изобщо какво е вариант и какво е щам. Относно грипните ваксини...доста е съмнително, как успяват за 3-4 месеца да произведат ваксини според предполагаемият грип. Цялата работа май стана, че от грипа отдавна никой не се интересува и ваксини никой не слага, дори умишлено произведени за грип, определен от фармацевтичните компании. ,

167

До Вив ла Франс

преди 2 години

''Евала на французите, дано и ние скоро!'' И не само ние, ами всички по света. Единственно това е начина, няма друг! Самозабравилите се управници, няма сами да отстьпят.

166

:)

преди 2 години

Френските *** са кухи хралупи, като БГ аналога си, но процентно не са много. Франция е с 10-11 пъти повече население от БГ.

165

Анонимен

преди 2 години

105 000 e по-точното число, не десетки хиляди. Вие поне споменахте нещо, щото националните телевизии, забравиха, че това е информация, пък после ридаят, че имало фалшиви новини. Но по-*** снимка не можехте да изберете. Най-представителните протестиращи сте показали с маски до гъзовете.

164

Ковидчо хихихи

преди 2 години

Ако някой види ковидчо на улицата, да го пъхне в буркан от компот и да ми го донесе да го видя що за добиче е тоя Ковидчо.

163

Ковид-диктатура

преди 2 години

Забелязвате ли основната идея на ковидарите: за да преборим заразата трябва да се лишим от някои демократични права, колко удобно за всички тирани! Почват да плашат хората и те сами жертват свободите си. Питам аз, със фашизъм ли се преборва ковида? Фашизма ли е лекарството? Ега ти и лечението, то май ковид-фашизма ще убие повече хора от самия ковид. Нормално ли е да те лишат от свободата ти, да те убият с гладна смърт, като те лишат от хляб и то само за да те спасят от една смешна кихавица?

162

До трол 186

преди 2 години

Урсула утре може да реши, че за да намалеят случаите на изнасилвания, трябва да наложи Локдаун на всички потентни мъже. Означава ли това че здравите мъже ще могат да излизат от домовете си само след "доброволна" кастрация, за което всеки кастриран ще получава сертификат, че вече е безопасен за околните. Тогава всички медии ще зоват от телевизора, всеки здрав мъж да прояви солидарност в името на общото благо и да жертва от някои от своите...

161

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller Още един път гюлупак ! От Ковид не се боледува ,зайко ! Тупти ли сърцето ,тупти ли ?

160

Всяка година

преди 2 години

...се сменя Състава на Противогрипната ваксина, защото не може с ваксина от 2017г да се предпазиш от грип през 2018 г. - просто щамовете са различни. Същото е в сила и за ваксината срещу първоначалната форма на Ковид, която СЕГА Е Омикрон и НЕ СЪЩАТА!!!