196

ПРИНЦИПЪТ:

преди 2 години

НАГЛИ АНГЛО-ЦИОНИСТКИ ФАШИСТИ СРЕЩУ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ПРАВОСЛАВЕН ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

195

БАНко

преди 2 години

ТЕЛК НА СЪРБИЯ ГО ,, РАЗБОЛЯЛ" ДОКАТО УЧАСТВА В ТУРНИР !!! ПОЗОР !!!

194

БАНко

преди 2 години

БАЛКАНСКИ МАНТАЛИТЕТ !!! ЦИГА НИЯ !!! КАК ЕДНА БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА СЕ ПРЕВЪРНА В ПОСМЕШИЩЕ С ЛЪЖИТЕ СИ !!! ПРИГЛАСЯ МУ .....ЧАСТ ОТ СЪРБИЯ !!!

193

Анонимен

преди 2 години

Те му казали, че може да участва, пък после като отишъл и ""ти знаеш ли кой съм аз" не върви при нас"... Абе селски номера. Искат да си направят предизборната агитация на негов гръб. Трябва да ги осъди!

192

Терористи

преди 2 години

Не знам как, но Австралия е тестова площадка за Ковид фашизма, първо се тества там, след това плъзва при съюзниците. Спортистите не са роби да участват в експериментална генетична терапия, вред поискай сертификат, че не е болен от Спин, Ковид... Ако трябва преди всеки мач, да не говора презумпцията за невиновност, не съм крал, не съм убил, не съм заразен от Ковид.Превантивно за наше добро фашистите може да сложат рестрикции за много неща. ';)Не си крал,, не си болен от ковид, но можеш!,

191

Балкански Синдром

преди 2 години

Или колкото е по-въшкарска е една балканска държавица, толкова с по-големи комплекси и мании са нейните граждани. Тьпак.

190

Анонимен

преди 2 години

Едно към едно македонски номерца и трикове. Ама тия не минават, хахаха.

189

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, ми то от хърватин какво да напише за него все едно да очакваш от македонец нещо хубаво за нас

188

Анонимен

преди 2 години

тоя *** няма да му мине номера. Ти знеш ли кой съм аз в Австралия.... кой си ти бе ***. Сега като го изгонят няма да вземе няколко милиона от наградния фонд, за следващия път да си знае.

187

Ха!!!!!

преди 2 години

Принципът "Ти знаеш ли кои сме ние" и случаят с фашистките правителства "

186

MIKE

преди 2 години

Всъщност играта с Джокович е наистина само политическа и той не е направил нищо нередно.1.Федерацията по тенис на Австралия издава разрешение Джокович да участва в АО на основание преболедуване от Ковид през последните 6мес. 2.Провинция Виктория, където се провежда АО издава разрешение на Джокович. 3.Федералното правителство на Австралия му издава входна Виза. На границата, федералното правителство решава да не признае всичко това ( след като вече му е издало Визата ) и го спират.

185

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да ви говорят, с каквото и да ви заглавичкват, знайте, че стара дума за ПАРИ. Тенис федерацията на Австралия иска да изкара пари от турнира, Джоко също иска пари. Държавата Австралия обаче я интересува в нейната територия да не се промъкват неваксинирани хора, пък били и те тенисисти. Като балкански хитрец Джоко ще опита всичко възможно за участва в турнира, като ЕДИНСТВЕН неваксиниран. Съмнявам се, че ще го допуснат.

184

Анонимен

преди 2 години

100 пръчки на Джоката на голо. И по-живо, по-здраво с чартър до Югославия.

183

Петърчо

преди 2 години

До 192 Това кой е крив и кой е прав само съд може да реши. Аз имам голямо уважение към Джокович по много други причини които нямат нищо общо със случая въпреки че в тениса не съм му фен. Но според мен не би трябвало да има изключения за спортисти независимо кои са. Много австралийци са възмутени не от това което може би Джокович е направил а от това че за някои хора правилата важат а за други не. И единствената разлика в случая са парите и славата.

182

11

преди 2 години

Щом и Дойче с Кисело Зеле се изаква по въпроса, значи Джоката е прав. Да им взимат лиценза на турнира, щом не пускат най-добрия тенисист да играе.

181

Субективен

преди 2 години

До Обективен ----- И откъде пък си го измисли това, че феновете не харевали Джокович? Това се върти само в твойта празна кухa чутура.

180

Петърчо

преди 2 години

До 190 Ако има закон или указ който забранява влизането на хора в страната без поставена ваксина за БЦЖ да. Проблема с Джокович е проблем свързан с тълкуването на законите и кой крив и кой прав в случая това само съд може да реши.

179

Анонимен

преди 2 години

като всеки балкански хитрец, иска да си вземе пая от наградния фонд , без да спази съответните изисквания на държавата -----////----- По същата логика държавата Виктория не иска да му даде пая от наградния фонд и типично по балкански му прави бюрократични спънки.

178

Адолфо

преди 2 години

Петърчоооооо,нищо не знаеш за случая,Ноле нищо не направи,направи го организационният комитет,по подписано споразумение със смешна та държава Алфистрали.Те взеха тази виза,за това пътува Джокович до там, защото те дадоха гаранциите,но забравиха че федералното правителство ,никога не си държи на думата преди избори!!!Тази държава е построена върху труповете на цял един народ,избиван като животни на спортен лов.За главата на всеки УБИТ абориген, държавата е плащала пари.

177

Адолфо

преди 2 години

Странното е че ,една държава се прави на пъдар,когато няма да му позволиш да играе на АО ,кажи го в прав текст,какво даваш на организатора на турнира надежда ,да докара НОМЕР ЕДНО ?Кажете го ...Джокович е персона нонграта в Афффстралия ,до края на кариерата му... че и след това.Защо?Не го харесваме,харесваме Федю и Недю ...повече от него.