49

В.

преди 2 години

Държава на бивши рецидивисти депортирани от метрополията. Голяма законност. Да не говорим че не произвеждат нищо друго освен пэледно изкопаеми.

48

Анонимен

преди 2 години

Като гледам е получил затваряне в бежанско общежитие.

47

Анонимен

преди 2 години

На 17 декември Джокович на ПУБЛИЧНО събитие е получил пощенска марка в PPT Museum Serbia. Т.е.той е бил официално потвърдено заразен докато е бил там. Гнус ме е от подобни 2ни стандарти.

46

Де е зората?

преди 2 години

Аууууу....колко българи - сърби има тука... Забравиха как бащата на Джокович се нахвърли срещу Г. Димитров. Жалки хора.

45

Анонимен

преди 2 години

Явно Джокович е свикнал да е над правилата, но сега удари на камък. Може само да си представим какви ги върши в тениса.

44

Анонимен

преди 2 години

Май Жабокович не е във форма и за да не му се види излагацията на турнира направи всичко възможно да не го допуснат в Австралия.

43

11

преди 2 години

Да го махат тоя турнир от шлемовете и австралийците да си го наврът изотзаде. Не може да има такъв турнир без най-силния играч. Самият турнир става нелигитимен.

42

Анонимен

преди 2 години

Каква е позицията на другите тенисисти в турнира? Никъде нищо. Никой от тях не каза в прав текст Ноле не си прав, или Ноле прав си! Това мъже ли са, или жени?

41

До ...

преди 2 години

Не на Джокович , а на ковидБЕЗУМЦИТЕ се смеят нормалните хора.При 95% имунизирано стадо тотални ограничения , периметър 4-5 км. и срок за излизане , КПП по пътищата и т.н. и ПАК БОЛНИ . Овцете , не си ли задават въпроса ,че някой от овчарите ги кръщава.

40

До gishena

преди 2 години

Какъвто и да е Джокович, австралийските власти са "сложи най-гадното прилагателно тук". Като си карал вируса трябвало да се ваксинираш, защото си опасен за другите ваксинирани?!? Пълни "сложи най-гадното прилагателно тук" сте всички, които не разбирате че светът отива по дяволите заради вашия конформизъм.

39

Давай Ноле

преди 2 години

Единственият достоен в спортният свят! Всички мижетурки чинно с ваксини барабар с наш Гришо, който горе доле преболедува тогава когато и Джокович. Гномите по-долу да си набият в главата, че има естествен имунитет, който е по-силен от 3+ нужните дози за придобиване на нищо, което обаче ти позволява притежание на сертификат. Що за *** трябва да си та да поддържаш фашизоидни правила и да плюеш Новак.Те и нацистите са вкараи маса правила, що па са им обявили война и никой не ги е спазвал

38

Muahaha

преди 2 години

Изобщо не се съмнявам, че се е "заразил" ПОВТОРНО ама баш в Сърбия!Всекидневно излагане!

37

Анонимен

преди 2 години

Бил с ковид, ама друг път. Изобщо не се изолирал. Ходил нагоре-надолу с тайфата си. Явно в Сърбия е като в България. Ковидясалите си щъкат където искат.

36

Анонимен

преди 2 години

Супер, мачкай Ноле на корта и извън него!

35

aa1830

преди 2 години

Като няма AustralianOpen, да ходи на СрбиjaОpen. Има си правила, и някъде извън Балкана ги спазват.

34

...

преди 2 години

Каквото и да реши австралийския съ в понеделник,авторитетът на Джокович е сринат,за което сам допринесе с шикалкавеното и шмекериите...

33

Анонимен

преди 2 години

Продължава с хитруванията и мишкуването. Прилича ми на онези наши бандити, които като ги окаушат веднага стават болни, вадят купен документ от ТЕЛК или родата им цялата е на легло и трябва някой да се грижи за нея. Балкански шмекерлъци!

32

23.12.

преди 2 години

Бащата на лидера в световната ранглиста Новак Джокович - Сърджан, намекна в интервю за сръбска телевизия, че вероятно синът му ще пропусне Откритото първенство на Австралия през януари заради изискването на организаторите за задължителна ваксинация на участниците.Това е от 23.12.2021

31

Анонимен

преди 2 години

Сръбският тенисист ще бъде преместен след два дена. Първо към Дубай, после съм Монако.

30

Анонимен

преди 2 години

Нали имал документ за автоимунно заболяване? Сега имал и за преболедуване (поне две преболедувания, по спомени); накрая ще извади и сертификат за пет ваксинации, направени още през 2018 година .......