255

то ясно

преди 2 години

инак алтернативата е руски танкове казахстански стил, лагери и масови гробове

254

Анонимен

преди 2 години

В Швеция и Финландия се молят да влязат в НАТО че да им докара демокрация, Ся са много зле горките скандинавци.

253

Анонимен

преди 2 години

Столтенберг, ти не си със всичкия си, ако наистина ни будалкаш с лъжата си, че нато разпространявало някаква си демокрация! Това поражда въпроса кой и от къде намира такива изкукали функционери да ги слага начело в Европа - примерно фон дер ***, Борел, Столтенберг и цялата тайфа негодници, които управляват EU?

252

2

преди 2 години

До Братята американци Като туристи!

251

3

преди 2 години

Демокрация на върха на щиковете!?Благодарим,дръжте си я у вас!

250

Не знам но не съм

преди 2 години

съгласен....хи хи....пфу.

249

Братята американци

преди 2 години

са винаги добре дошли в България.

248

За България

преди 2 години

Много жалко, че пак сме на грешната страна... Преди бяхме с Германия, защото *** ни политици са отишли да си търсят цар в чужбина...Фердинант съвсем нормално е бил с Германия....Сега , тук вече хич не разбирам причините, но сме с Америка! Защо? Да влизаме във война с Русия, защото не зачитала демокрацията...Господи , прости ни! Не позволявай да се стига до там, грешката ни да ни погуби! Амин!

247

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Този е Никой,или нещо,като партиен секретар,който провежда партийната политика и обработва партийните и непартийни членове.Нещо като Цачева,Чекмеджан,Прероден Пастиркин, Фандъкът,Драгалевския Ай дук и др. На млади години.Сиреч - от него нищо не зависи, а от Империите на Злото,които го хранят.

246

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 2 години

Този е Никой,но краварете и ингилизите му плащат добре,за да бълва зловония.

245

До 251

преди 2 години

"....е само белег на това какво и как е "строено"...." - стига с тия заучени СДС-арски клишета. Кремиковци беше необходим за икономиката и инфрастуктурата на България по онова време и си изпълни задачата. Трябваше да бъде затворен още 70-те години но хиляди хора щяха да останат без поминък. Сега е много лесно да чатиш на топличко през телефона но тогава бяха други времена и се създаваха Основите на България. Не искам да питам какво си направил Ти за България, освен че абсолютно нищо ?

244

До 270

преди 2 години

"...ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААА. НЕ мога повече, пияндурниците от северноазиатските степи ни били "близки". Примитивите, които се наливат с одеколон, и са абсолютни нефелници, мързеливи и нагли, били "близки" с нас. Наглеците, които тероризират половината свят, били "родствен" народ..Хахахахха..." - няма да питам излизал ли си някога от село Джулюница, с такива неадекватни, истерични "коментари" каквото и да напиша би било грешка и без грам смисъл.

243

Анонимен

преди 2 години

Първо бъркаш юай Миталите Има Лакшми Митал който контролира Митал Стиил със седалище в Люксембург и най големият производител на стомана с комбинати във Франция Белгия и тн и Прамод Митал който с Томов окрадоха Кремиковци това са две различни шица с някаква роднинска неясна индииска връзка.

242

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че НАТО навреме хвана опита на Путин да вкара клин между САЩ и останалите съюзници от алианса и Украйна получи уверения (заедно с Грузия и други потенциални страни), че вратите му са отворени за тях.

241

Анонимен

преди 2 години

До 267 "Българина така и не увря че няма по-близък и родствен народ от руския или поне народ който да не го мрази чак толкова" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААА. НЕ мога повече, пияндурниците от северноазиатските степи ни били "близки". Примитивите, които се наливат с одеколон, и са абсолютни нефелници, мързеливи и нагли, били "близки" с нас. Наглеците, които тероризират половината свят, били "родствен" народ. Хахахахха.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 "Завод най често фалира от неправилно управление." А още по-често от неправилно (или да си го кажем както си е за комунистите - некадърно)управление плюс ТОТАЛНА неадекватност на бизнесплана му - като се започне от това, че е неефективен, и се свърши до това, че ако няма изкуствено създадена специално за него "реализация" на продукцията, е напълно неконкурентоспособен.Всички тези неща се наблюдаваха при Кремиковци. Даже факира на стоманлеярната индустрия Митал не успя да го спаси

239

До 261

преди 2 години

:....ще се окажеш наследник на Александър Македонски...." ....уффф...легам да спя, не може нормално да се дискутира.Българина така и не увря че няма по-близък и родствен народ от руския или поне народ който да не го мрази чак толкова. А в днешно време сам народ, държаеа без подкрепа няма да изкара дълго, което се и вижда. Хайде лека.

238

Анонимен

преди 2 години

Завод най често фалира от неправилно управление.

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 263 "Имаш ли доказателства за това" Да, завода фалира няколко пъти.

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261 "А ти не си ли крал кирилицата от Византия" Няма как да си "крал" нещо, което някой не е ИМАЛ, на първо място. Русофилите така яко са ви стиснали за мозъците, че единствената ви мисъл в такива разговори е на всяка цена да не се ос-те пред ГОСПОДАРЯ си. Самия факт, че се наричаш българин е СРАМ. На тези, които не знаят историята на създаването на българската азбука им е простено, ако не са наясно и ги излъжат. На теб не ти е. С такива като теб България СЪС СИГУРНОСТ ще изчезне.